Lash Ease レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Op 4 juli besteld> vandaag 18 juli nog niet ontvangen. Contact gezocht via de mail, dat ik de tracking site onduidelijk vond. Kreeg steeds reactie op gekke tijdstippen (02:00u Nederlandse tijd)... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I have always struggled with lashes and frankly had given up. When I saw the ad I wasn’t even going to try but am I glad I did. This product is amazing. So easy to use, so flattering and the quality i... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Seemingly a scam company. All appears legit when you place the order, with regular contact from the customer care team with the status of the order, until it is dispatched. After that, the tracking in... もっと見る

5つ星のうち1の評価

This company is dishonest. They take your money and do not ship the product. My order has been stuck on “shipment information received” since March 27 with no real movement. Thea send fake or misl... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 化粧品産業

当該企業による記述

At Lash Ease, we believe beauty should be simple, safe, and effective. Our products are designed with precision and care, using smart technology to give you salon-quality results at home.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 30

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Product niet ontvangen door fout

Product niet ontvangen door een fout van DHL. Op een adres bezorgd die niet eens bestaat.

DHL heeft dit ook meteen toegegeven en excuses aangeboden. Bedrijven zijn daar tegen verzekerd, zodat ze het product nogmaals kunnen versturen naar hun klanten. Daarbij is dit nog nooit eerder verkeerd gegaan met andere pakketten .

Helaas, dit bedrijf niet. Ze geven aan na zelf contact te hebben gehad met DHL dat het idd verkeerd is bezorgd. Dat het adres (huisnummer) helemaal niet bestaat wordt geen gehoor aangeven, maar ga maar naar dat adres . Succes.

Of het product werkt? Geen idee, daar kan ik niets over zeggen. Maar als je hier besteld gaat het hopelijk goed want zo niet, Tsjah, dan heb je pech.

2025年2月21日

negatieve revieuw

Bij het retourneren gebruikte wij 1 van de 4 door jullie aangeboden methode (de post). Jullie beweren dat het er nog steeds niet is toegekomen. Achteraf gezien makkelijk van jullie vermits jullie dit altijd kunnen beweren. Al versta ik dat je het omgekeerd ook kan zeggen. In ons geval is dat veel geld weggegooid. en gaan we in de toekomst naar de winkel gaan en niet meer via jullie site/merk bestellen indien wij het geld niet terug krijgen.

2024年12月18日

Lash Ease からの回答

Hi Tom, Bedankt voor je feedback.

We begrijpen dat dit een vervelende situatie is. We hebben hierover al contact gehad, en we willen nogmaals uitleggen dat we altijd aanraden om voor een track & trace-optie te kiezen, zodat het retourproces goed te volgen is. Helaas was dat in dit geval niet gedaan, wat het voor beide partijen lastig maakt om de verzending te verifiëren.

Desondanks hebben we je retour verwerkt en terugbetaald om je tegemoet te komen. We hopen dat we je een betere ervaring kunnen bieden in de toekomst.

Team Lash Ease

5つ星のうち4の評価

Werkt echt maar wel korter

Fijn product, werkt echt! Ook bij stugge wimpers. Het blijft alleen niet de hele dag zitten. Na een paar uur is het effect steeds minder. Handig in gebruik!

2024年11月19日

echt een top product

echt een top product. ik ben zo verliefd nu op me wimpers, die zijn zo mooi en heb er heel veel compliment van gekregen!
is zeker een aanrader om te kopen!!!!

2024年10月11日
5つ星のうち1の評価

Product werkt voor geen meter

Product werkt voor geen meter. Achteraf blijft dat je alleen kan retourneren als de sail nog om de verpakking zit

2024年9月17日

Hi Eva,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met ons product!

Zou je ons willen mailen via hey@lash-ease.com? Dan kijken we naar een gepaste oplossing!

Echt heel blij mee! 😍

Ik had dit niet verwacht, had eerst een idee van je zal wel niet zo werken, want zag het vooral via TikTok voorbij komen. Uiteindelijk toch besteld en sinds dien wil ik niks anders meer!

2024年9月19日

Beschadigd

Product beschadigd maar mag na opening niet meer terug sturen erg jammer

2024年9月17日

Hi,

Wij hebben geen contact gehad via de mail met betreft deze beschadiging.

Als je ons een mailtje wilt sturen, kunnen we samen kijken naar een gepaste oplossing.

We zien je reactie graag tegemoet!

5つ星のうち1の評価

Veel te duur voor een wimperkruller die…

Veel te duur voor een wimperkruller die niet werkt. Geeft absoluut niet het gewenste resultaat, het geeft geen resultaat beter te zeggen.

2024年9月18日

Hi Annebel,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met onze wimperkruller!

Top producten

Top producten! De heated curler werkt zo goed voor mij. Ik heb van mezelf korte Aziatische wimpers. Deze curler kunnen mijn wimpers zonder beschadiging vanaf de root goed krullen. Kan dat met traditionele wimperkrullers helaas niet zonder beschadiging. Ben super tevreden, ook werkt de lash separator heel goed!

2024年9月3日
5つ星のうち1の評価

Voor de prijs die je er voor betaald…

Voor de prijs die je er voor betaald vindt ik het echt tegenvallen. Het werkt niet goed en de verpakking is nu al stuk! Levering was wel snel maar zou het zeker niet aanraden om te kopen

2024年8月20日

Hi,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt. Je feedback helpt ons altijd om onze producten te verbeteren.

Zou je ons willen mailen via hey@lash-ease.com met de kapotte verpakking? Dan zorgen we voor een gepaste oplossing!

Fijne kruller!

Het is een super product! Van een normale wimper krullen braken mijn wimpers af maar ik ben heel zuinig op mijn wimpers. De kruller verwarmd (niet te warm) en krult mijn wimpers natuurlijk en het blijft super lang zitten! (Ook zonder mascara)! Ik raad het zeker aan. Er zaten 2 kabeltjes bij. Eentje was niet goed de andere wel. Daarnaast heb ik de kruller meteen opgeladen en tot nu toe doet die het zeker nog (1,5 later).

2024年7月11日

Super goede wimperkruller

Super goede wimperkruller! Wordt snel warm en zorgt ervoor dat mijn wimpers de hele dag gekruld blijven. Ook is er super snelle service want binnen 2 dagen had ik het product al binnen gekregen!

2024年6月30日

Prut product

Eerste keer kreeg ik een lege verpakking opgestuurd. Dit gemeld, zou een foutje zijn geweest met verpakken. Netjes binnen een week alsnog opgestuurd gekregen. Zit daar in de verpakking een oplaadkabeltje (usb) welke niet past in het apparaat?!?
Dus denk dat het uiteindelijk allemaal prut is.
Nog een toevoeging aan mijn review:
Na het schrijven van mijn review heb ik een mail ontvangen met excuses en hebben ze contact gehad met de leverancier. En is er al een nieuwe usb-kabeltje naar me onderweg. Super service!

2024年5月8日

Lash Ease からの回答

Hi Lieke, ten eerste onze excuses voor alle ongemakken. We vinden het vervelend dat je dit hebt ervaren. We hebben je zojuist een mailtje gestuurd om dit op te lossen.

Fijn wimperkullen

Fijn wimperkullen, maakte mijn wimpers direct een stuk langer!

2024年4月22日

Lash Ease からの回答

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de wimperkruller! Bedankt voor het achter laten van je review!

5つ星のうち4の評価

Super product

Ik vind dit product super fijn voor je wimpers. Ik was nooit fan van een “normale” wimper krullen omdat ik bang was dat ik mijn wimpers kapot kneep. Deze wimper kruller veranderd alles! Hij word warm maar zeker niet te heet waardoor je wimpers super mooi worden!

2024年3月1日

Goede communicatie en service

PostNL gaf aan dat mijn pakketje was afgeleverd. Na 5 dagen wachten nog steeds niks ontvangen en heb ik gemaild. Hele snelle reactie ontvangen en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd! Super goede service!

2024年1月23日

Lash Ease からの回答

Hi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, wij waarderen dat enorm!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen of opmerkingen hebt, wij helpen je graag verder!

Geweldig

Dankzij deze wimperkruller heb ik mooie lange wimpers. En het blijft bij mij de hele dag gekruld!

2024年2月7日

Trustpilot エクスペリエンス