Op 4 juli besteld> vandaag 18 juli nog niet ontvangen. Contact gezocht via de mail, dat ik de tracking site onduidelijk vond. Kreeg steeds reactie op gekke tijdstippen (02:00u Nederlandse tijd)... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I have always struggled with lashes and frankly had given up. When I saw the ad I wasn’t even going to try but am I glad I did. This product is amazing. So easy to use, so flattering and the quality i... もっと見る
Seemingly a scam company. All appears legit when you place the order, with regular contact from the customer care team with the status of the order, until it is dispatched. After that, the tracking in... もっと見る
This company is dishonest. They take your money and do not ship the product. My order has been stuck on “shipment information received” since March 27 with no real movement. Thea send fake or misl... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
At Lash Ease, we believe beauty should be simple, safe, and effective. Our products are designed with precision and care, using smart technology to give you salon-quality results at home.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 16%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Product niet ontvangen door fout
Product niet ontvangen door een fout van DHL. Op een adres bezorgd die niet eens bestaat.
DHL heeft dit ook meteen toegegeven en excuses aangeboden. Bedrijven zijn daar tegen verzekerd, zodat ze het product nogmaals kunnen versturen naar hun klanten. Daarbij is dit nog nooit eerder verkeerd gegaan met andere pakketten .
Helaas, dit bedrijf niet. Ze geven aan na zelf contact te hebben gehad met DHL dat het idd verkeerd is bezorgd. Dat het adres (huisnummer) helemaal niet bestaat wordt geen gehoor aangeven, maar ga maar naar dat adres . Succes.
Of het product werkt? Geen idee, daar kan ik niets over zeggen. Maar als je hier besteld gaat het hopelijk goed want zo niet, Tsjah, dan heb je pech.
Product werkt perfect zoals omschreven
Product werkt perfect zoals omschreven. Mooie lange wimpers en met de applicator worden de wimpers mooi gescheiden!
negatieve revieuw
Bij het retourneren gebruikte wij 1 van de 4 door jullie aangeboden methode (de post). Jullie beweren dat het er nog steeds niet is toegekomen. Achteraf gezien makkelijk van jullie vermits jullie dit altijd kunnen beweren. Al versta ik dat je het omgekeerd ook kan zeggen. In ons geval is dat veel geld weggegooid. en gaan we in de toekomst naar de winkel gaan en niet meer via jullie site/merk bestellen indien wij het geld niet terug krijgen.

Lash Ease からの回答
Werkt echt maar wel korter
Fijn product, werkt echt! Ook bij stugge wimpers. Het blijft alleen niet de hele dag zitten. Na een paar uur is het effect steeds minder. Handig in gebruik!
echt een top product
echt een top product. ik ben zo verliefd nu op me wimpers, die zijn zo mooi en heb er heel veel compliment van gekregen!
is zeker een aanrader om te kopen!!!!
Product werkt voor geen meter
Product werkt voor geen meter. Achteraf blijft dat je alleen kan retourneren als de sail nog om de verpakking zit

Echt heel blij mee! 😍
Ik had dit niet verwacht, had eerst een idee van je zal wel niet zo werken, want zag het vooral via TikTok voorbij komen. Uiteindelijk toch besteld en sinds dien wil ik niks anders meer!

Lash Ease からの回答
Veel te duur voor een wimperkruller die…
Veel te duur voor een wimperkruller die niet werkt. Geeft absoluut niet het gewenste resultaat, het geeft geen resultaat beter te zeggen.

Top producten
Top producten! De heated curler werkt zo goed voor mij. Ik heb van mezelf korte Aziatische wimpers. Deze curler kunnen mijn wimpers zonder beschadiging vanaf de root goed krullen. Kan dat met traditionele wimperkrullers helaas niet zonder beschadiging. Ben super tevreden, ook werkt de lash separator heel goed!
Voor de prijs die je er voor betaald…
Voor de prijs die je er voor betaald vindt ik het echt tegenvallen. Het werkt niet goed en de verpakking is nu al stuk! Levering was wel snel maar zou het zeker niet aanraden om te kopen

Fijne kruller!
Het is een super product! Van een normale wimper krullen braken mijn wimpers af maar ik ben heel zuinig op mijn wimpers. De kruller verwarmd (niet te warm) en krult mijn wimpers natuurlijk en het blijft super lang zitten! (Ook zonder mascara)! Ik raad het zeker aan. Er zaten 2 kabeltjes bij. Eentje was niet goed de andere wel. Daarnaast heb ik de kruller meteen opgeladen en tot nu toe doet die het zeker nog (1,5 later).
Super goede wimperkruller
Super goede wimperkruller! Wordt snel warm en zorgt ervoor dat mijn wimpers de hele dag gekruld blijven. Ook is er super snelle service want binnen 2 dagen had ik het product al binnen gekregen!
Prut product
Eerste keer kreeg ik een lege verpakking opgestuurd. Dit gemeld, zou een foutje zijn geweest met verpakken. Netjes binnen een week alsnog opgestuurd gekregen. Zit daar in de verpakking een oplaadkabeltje (usb) welke niet past in het apparaat?!?
Dus denk dat het uiteindelijk allemaal prut is.
Nog een toevoeging aan mijn review:
Na het schrijven van mijn review heb ik een mail ontvangen met excuses en hebben ze contact gehad met de leverancier. En is er al een nieuwe usb-kabeltje naar me onderweg. Super service!

Super product
Ik vind dit product super fijn voor je wimpers. Ik was nooit fan van een “normale” wimper krullen omdat ik bang was dat ik mijn wimpers kapot kneep. Deze wimper kruller veranderd alles! Hij word warm maar zeker niet te heet waardoor je wimpers super mooi worden!

Goede communicatie en service
PostNL gaf aan dat mijn pakketje was afgeleverd. Na 5 dagen wachten nog steeds niks ontvangen en heb ik gemaild. Hele snelle reactie ontvangen en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd! Super goede service!

Geweldig
Dankzij deze wimperkruller heb ik mooie lange wimpers. En het blijft bij mij de hele dag gekruld!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。