レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Lijkt Nederlandse website. Redelijk dure plafondlampen besteld, dus zag er goed uit. Levering liet op zich wachten. Mail vertsuurd, wel snel antwoord gekregen, maar wel om 5h smorgens met melding dat... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag köpte en lampa av detta företag. Efter Ca en mÃ¥nad levererades en kraftigt skadad lampa..... dessutom ger den ganska dyra lampan intryck av av vara skrÀp.... jag har reklamerat produkten .. men... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

The design is really beautiful. The unique water ripple design on the glass lampshade makes it seem as if the entire room is surrounded by sparkling water under the light, which is very dreamy. Every... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Slechte spullen. Alle positieve recensies hier zijn nep (niemand schrijft in NL met dit rare taalgebruik). Enkele review 'verspreekt' zich ook en heeft het over 'Lightzey', wat dus waarschijnlijk hetz... もっず芋る

䌁業情報

1. 照明専門店

圓該䌁業による蚘述

Bij Las Sola® zetten we ons in om de perfecte balans te creëren, zodat elke keuze bijdraagt aan een gezellige en aangename sfeer. Ontdek hoe onze verlichting, gordijnen, tapijten en schilderijen elkaar aanvullen om uw huis om te toveren in een ruimte die niet alleen mooi, maar ook aangenaam is. Ervaar de harmonieuze schoonheid die Las Sola® zorgvuldig voor u heeft samengesteld.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Wat een waardeloos bedrijf is dit

Wat een waardeloos bedrijf is dit. Een lamp gekocht van €240,00 die ik bij aankomst (regelrecht uit China) te kitsch voor woorden vond. Direct gecommuniceerd aan Las Sola dat ik de lamp zou terugsturen. Daarop kreeg ik een tegenoffer van ze ?? Of ik de lamp toch wilde houden en dan 25% korting zou krijgen..?? Uhh nee, ik vind de lamp niet mooi. Vervolgens nogmaals een tegenoffer ontvangen met de vraag of ik de lamp voor 50% vd prijs wilde hebben??? Nee! Ik vind de lamp niet mooi!!
Lamp teruggestuurd via dhl naar Duitsland, veel kosten gemaakt (ook nog laten verzekeren) krijg ik niet het aankoopbedrag terug van Las Sola. Maar het aankoopbedrag - 10% vd waarde.
Ik heb dus in totasl €50 kosten gemaakt voor een super lelijke nep lamp uit China - die ik niet heb

Sterk advies: nooit iets kopen bij dit bedrijf want het zijn gewoon oplichters.

9 mei 2024

2024幎5月9日

Beste vriend.

Ten eerste willen we u verzekeren dat we integer werken en ons volledig inzetten voor onze klanten. Het spijt ons dat onze service u niet tevreden heeft kunnen stellen. We zouden nooit willen dat een van onze klanten dit zou ervaren!

Kunt u ons vertellen wat we kunnen doen om u meer tevreden te stellen? Dat doen we graag.

Als je vragen of behoeften hebt, maak je dan geen zorgen, neem contact met ons op en we zullen je beter helpen.
Bedankt!
LasSola

5぀星のうち1の評䟡

SCAM completelly different item than

SCAM completelly different item than what is in the photo

2024幎4月21日

Lassola からの回答

Het spijt ons dat u niet tevreden bent met onze producten. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en zullen uw feedback ter harte nemen om onze producten te verbeteren. Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om te helpen.

Pure oplichting

Pure oplichting! 1 jaar geleden besteld maar de goederen nooit ontvangen. De positieve reviews zijn fake. BESTEL HIER NIET.

2024幎4月16日

Lassola からの回答

Het spijt ons u een onaangename winkelervaring te hebben bezorgd.

Laat ons alstublieft uw bestelnummer weten dat begint met “LS#”.

Na bevestiging zullen we u zo snel mogelijk verder helpen.

U kunt ook contact met ons opnemen via deze e-mail:

contact@lassola.nl

We zullen ons best doen om je te helpen je probleem op te lossen.

We kijken ernaar uit van je te horen en wensen je een prettige dag.

LasSola

5぀星のうち1の評䟡

Misleiding, rechtstreekse productie uit china, onredelijke prijzen

Lampen komen rechtstreeks van Chinese productie waar lampen 3 keer goedkoper worden aangeboden. Prijs misleiding en verzoek om retour wordt genegeerd. Melding gemaakt bij de consumentenbond. Bestel geen producten bij dit bedrijf!

2024幎4月15日

Hallo.

Onze excuses voor uw teleurstelling over uw recente aankoop. We waarderen uw feedback en begrijpen uw zorgen.

Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn bereid om de nodige stappen te ondernemen om een positieve uitkomst te garanderen. Als er nog iets is dat we kunnen doen om je beter te helpen, neem dan contact op met onze klantenservice. We waarderen uw begrip en willen graag de kans krijgen om dit probleem naar uw tevredenheid op te lossen.

U kunt contact met ons opnemen via deze e-mail en we zullen naar uw suggesties luisteren en ons best doen om onze service te verbeteren: contact@lassola.nl

5぀星のうち1の評䟡

Garbage products are sold by scammers.

I bought it from lassola.se
These guys seem to be professional scammers. They are buying domains from the country's clients in Europe to mislead them.

It was a It was a super long wait, unprofessional and mostly irrelevant answers to the emails ( mostly they reply in another language than what you write to them)
I had to wait over to receive a 'garbage' without a manual or instructions. The shape and wiring look weird.
I requested a return label with no response.

DON'T BUY FROM THEM.

2024幎3月22日

Dear Customer

We are sorry to have caused you an unpleasant shopping experience.

We have processed your refund and if there is anything else we can do, please contact us.

Again, we apologise for the inconvenience and thank you from the bottom of our hearts for your review.

Oplichters

Oplichters! Nooit iets kopen! Extreem slechte kwaliteit, nog erger dan je zou mogen verwachten als je bedenkt dat het om "gestolen design" replica's gaat van dure verlichting. Foto's in de webshop eveneens "gestolen" van de originele fabrikant(en), product lijkt er niet eens op in werkelijkheid. Retourbeleid belabberd en omslachtig. Volledige terugbetaling natuurlijk ook niet en torenhoge verzendkosten (in dit geval naar Duitsland) voor eigen rekening.

2024幎3月13日

Geachte klant

Oplichting!

Bedrijf koopt lampen op AliExpress en verkoopt ze voor 3 maal de prijs! Niet bestellen!
Als je de lamp dan toch wil, koop ze direct zelf op AliExpress. Onze lamp is wel toegekomen, maar de stolp is scheef scheef en is kwalitatief allesbehalve 160 euro waard...

2024幎2月24日

Opgelet

Opgelet, ze verkopen replica’s van grote merken! Trap hier niet in want dit zijn goedkope reproducties !!!

2024幎2月20日
5぀星のうち1の評䟡

Het heeft 6 maanden geduurd!

Ik heb hier in de zomer van 2023 voor mijn nieuwe huis lampen gekocht. Pas in het begin van 2024 heb ik mijn laatste lamp binnen gekregen.
Wij hebben veel mails moeten schrijven om alle lampen te ontvangen, het duurt vaak weken voordat er wordt gereageerd. Ook hebben we een onjuiste lamp gekregen die wij vervolgens weer retour moesten sturen en het weer een hele tijd duurde voordat we de juiste kregen. Vervolgens kregen wij de laatste van de drie lampen binnen waar een lamp bij zat die koel licht af gaf in plaats van warm licht.
Het heeft dus 6 maanden geduurd op 3 lampen te krijgen.

2023幎8月18日

Terrible bussiness

Terrible! Ordered a 400$ lamp a month ago just recieved from China with no instructions ,weird looking electricals that im supposed to figure out how to work. Are you kidding me! This is horrible Ive requested a return label and of course they've gone mute ...and then they want a review it's laughable! Terrible customer service.the only way to contact them is through emails that they don't respond to or a chat box that is always down ...I am not a happy customer...This is UNBELIEVABLE!

2024幎2月14日

WARNING!!!

!!! WARNING !!!

The lamp this "company" delivered was not assembled. Some irrelevant electrical components were included, and no instructions how to assemble.

Upon request of a manual, the "support" answered with irrelevant questions and did never answer any of my questions.

Thus, if you order from them, be prepared to ask an electrician to assemble it, and make sure that your EARTH LEAKAGE BREAKER works!

The "company" also included LED lamps that did not fit the lamp, they never replied to that remark.

2024幎2月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス