レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ett mycket trevligt bemötande och bra jobb! Har fÃ¥tt monterat luftfjÀdring bak pÃ¥ plÃ¥tisen,blev en helt annan bil att köra, kÀnns betydligt stadigare och komfortmÀssigt bÀttre.Snyggt och prydligt mon... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

BestÀllde A/T dÀck till min pickup som var 33*12,5 R20. Dessa skulle ha sÃ¥ kallad OWL (outer white letters) men nÀr dÀcken kom sÃ¥ var de helt svarta. AlltsÃ¥ utan OWL. Mailade Àgaren som m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket trevlig kontakt med lasta tungt personal, Bryr sig verkligen om kunden. Köpte hjÀlpfjÀdersats till plÃ¥tisen och fick monterat hos samarbetspartner. Snabb leverans och trevlig personal vid verks... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllde backljus kit med kablage. NÀr jag skulle installera mÀrkte jag dock att jag fÃ¥tt fel kablage. Ringde till kundtjÀnst, som skickade ut rÀtt grejer samma dag. SÃ¥ jag hade rÀtt kablage dagen ef... もっず芋る

3.9

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Handla direkt från Kama istÀllet

Handla direkt från Kama istÀllet, mycket billigare och vÀldigt mycket bÀttre service.

2026幎4月14日

Lastatungt からの回答

Vi upplever att ditt meddelande Àr lite otydligt, och vi har dÀrför svårt att förstå exakt vad du vill framföra eller vad du behöver hjÀlp med. Vi kan heller inte se att du Àr kund hos oss på Lastatungt, vilket gör det Ànnu svårare för oss att sÀtta oss in i Àrendet.

Om du avser produkter som Àr inköpta via annan återförsÀljare rekommenderar vi att du vÀnder dig direkt till inköpsstÀllet för support och eventuell hantering.

Med det sagt – om du har handlat via Kama tidigare kan det vara smidigast att kontakta dem direkt, dÃ¥ de kan hjÀlpa dig vidare i Àrendet.

Du Àr sjÀlvklart vÀlkommen att återkomma till oss om du kan förtydliga ditt Àrende.

Med vÀnlig hÀlsning, Lastatungt

5぀星のうち2の評䟡

Blackbear 33*12.5 R20

BestÀllde A/T dÀck till min pickup som var 33*12,5 R20.

Dessa skulle ha så kallad OWL (outer white letters) men nÀr dÀcken kom så var de helt svarta. Alltså utan OWL.

Mailade Àgaren som menade att det inte framgår någonstans att det skulle vara OWL. Men nÀr jag visade fakturan och ordernummer så såg han att det visst gjorde det. Sen sa han att det inte finns OWL på så stora hjul.
Då ska man vÀl inte skriva det heller kanske?

Jag frågade om de ville ta tillbaks dÀcken eller om jag blev kompenserad på annat sÀtt?
DÃ¥ slutade man svara.

Relativt dåligt bemötande, men snabb leverans och bra pris. Fast för fel produkt.

2026幎3月26日
5぀星のうち5の評䟡

Ett mycket trevligt bemötande och bra

Ett mycket trevligt bemötande och bra jobb! Har fått monterat luftfjÀdring bak på plåtisen,blev en helt annan bil att köra, kÀnns betydligt stadigare och komfortmÀssigt bÀttre.Snyggt och prydligt monterad teknik under förarstol och smidigt med den digitala manöverdosan.

2026幎4月4日

Oseriöst bolag

BestÀllde grejer för cirka 20tusen.
Var ”tvungen” att betala i förskott eftersom mitt bolag hade anmÀrkning enligt lasta tungt och UC. (Blev mÃ¥naden innan uppmÀrksammade av UC för god kreditvÀrdighet)
Sagt och gjort inbetalning gjord får leverans besked från 3 olika bolag med tre olika ordrar, lite hÀr o lite dÀr kÀndes det som.
Efter ett par dagar börjar båge,Backljus mm trilla in.
Ringer efter ytterligare ett par dagar och frågar var fa* Àr mina extra ljus?
Svar: oj vi har glömt skicka dem skickar direkt!
Efter ytterligare en vecka trillar extraljusens in till mig.
MisstÀnker att denna sida drivs av ett företag med vÀldigt dålig ekonomi och en j*vla dålig struktur.
Är inköpare av sÃ¥dan hÀr utrustning pÃ¥ ett företag som har cirka 35 bilar och med vÀldigt hÃ¥rda krav vad det gÀller blixt och arbetsbelysning.
Vi kommer ALDRIG mer köpa hÀr ifrån.

2026幎2月5日

Hej Anton,

Tråkigt att du upplevde leveransen som rörig, och det tar vi till oss. DÀremot behöver vi bemöta några av dina påståenden.

NÀr det gÀller förskottsbetalning gör vi kreditbedömningar enligt UC:s riktlinjer, precis som många andra företag. Det Àr alltså inte något godtyckligt beslut från vår sida, utan en del av vårt ansvarstagande i affÀrsrelationer.

Att din order kom i flera sÀndningar beror på att vissa produkter skickas från olika lager eller direkt från olika underleverantörer beroende på vad som bestÀlls. Det Àr normalt i vår bransch, sÀrskilt nÀr en order innehåller flera olika produktgrupper. I ditt fall borde vi dÀremot sjÀlvklart ha varit tydligare med detta från början, och vi borde också ha fångat upp den missade delen snabbare.

Det som dÀremot blir mÀrkligt Àr spekulationen om att vÃ¥rt företag skulle ha “vÀldigt dÃ¥lig ekonomi”. Offentliga siffror visar tvÀrtom att Maco Group AB under 2024 omsatte 22,5 Mkr, gjorde ett resultat efter finansnetto pÃ¥ 1,863 Mkr och hade ett eget kapital pÃ¥ 2,213 Mkr. Bolaget har dessutom ett Nordiskt TillvÀxtcertifikat kopplat till UC-data. Det Àr med andra ord ganska lÃ¥ngt ifrÃ¥n den bild du försöker mÃ¥la upp. ᅩ

Vi tar gÀrna kritik för sådant som faktiskt brustit, i det hÀr fallet kommunikationen kring del-leveranser och den missade sÀndningen av extraljusen. Men vi tycker att det Àr rimligare att hålla sig till fakta Àn till gissningar om ekonomi och verksamhet.

Vi beklagar att din upplevelse inte blev så bra som den borde ha varit, och dÀr kan vi absolut bli bÀttre.

Med vÀnlig hÀlsning
Magnus Johansson
Maco Group AB / LastaTungt.se

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde modell anpassat extraljus kit

BestÀllde modell anpassat extraljus kit till passat b7 men fÀstena man fick till passa inte alls till rampen man fick med så man fick göra hitte på lösningar så bestÀll inte detta kit dom hörde av sig till mig men mer hÀnde inte

2025幎12月29日

Lastatungt からの回答

Hej Fredrik, återigen tack för att du tar dig tid att skriva av dig gÀllande din order. Vi hörde av oss till dig direkt nÀr du skrev in i vårt affÀrssystem. Vi har pratat med vår undeleverantör utav dessa extraljuskit "DSM Design by scandinavian metal "lumise" Enligt dem så ser det ut som du har monterat fÀstet på fel ledd. De bilder du skickat in till oss har vi vidarebefordrat till dem så att de kunde kika på dessa. TyvÀrr står vi lite som mellanhand på just denna produkt och vi har börjat att fasa ut allt från DSM och Lumise från vårt sortiment.

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllde backljus kit med kablage

BestÀllde backljus kit med kablage. NÀr jag skulle installera mÀrkte jag dock att jag fått fel kablage. Ringde till kundtjÀnst, som skickade ut rÀtt grejer samma dag. Så jag hade rÀtt kablage dagen efter. Alla kan göra fel, men hÀr löste man problemet snabbt och smidigt.

2025幎12月15日
5぀星のうち4の評䟡

Produkt som levererar vad som beskrivs.

Snabb leverans och bra produkt. Uppfyller det man som kund bör kunna förvÀnta sig, och lite till. Produktbeskrivningen skulle kunna utvecklas för bÀttre tydlighet. I mitt fall blev det en positivt upplevelse då produkten var utformat på bÀttre sÀtt Àn beskrivningen.

2025幎12月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス