Empatia, pomoc w znalezieniu najkorzystniejszego poÅÄ czenia . MozliwoÅÄ rozmowy telefonicznej a nie wirtualnej ( to waÅŒne zwÅaszcza dla osób starszych). Ponadto wykonywanie zabukowania i stos . wczes... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Od kilku lat korzystam z usÅug LATAMY. Jestem zadowolona .SÄ zawsze pomocni i potrafiÄ fajnie doradziÄ i wyjaÅniÄ.
W regulaminie informacja o codziennym kontakcie telefonicznym. Sytuacja pilna i nagÅa przytrafiajÄ ca siÄ w niedzielÄ - brak kontaktu od rÄki, bowiem infolinia nie jest dostÄpna tego dnia. Brak zgodnoÅ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wszystkie linie lotnicze w jednym miejscu.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
szczegóÅy rezerwacji, bagaÅŒ
rezerwacji dokonaÅam z duÅŒym wyprzedzeniem. zapomniaÅam jakie sÄ szczegóÅy dotyczÄ ce parametrów bagaÅŒu. trudno byÅo odtworzyÄ szczegóÅy. nie mogÅam ich znaleÅºÄ na stronie. nie mogÅam teÅŒ dokupiÄ dodatkowego bagaÅŒu przez lotem.
Rewelacyjna obsÅuga.
Sprawne poÅÄ czenie
Rezerwacja przeprowadzona szybko i sprawnie. Lot z bardzo szybkÄ przesiadkÄ .
Wszystkie przebieglo sprawnie
Wszystkie przebieglo sprawnie , a najwazniejsze ze cena za lot byla niewielka
Nie byÅo problemu z zakupem biletuâŠ
Nie byÅo problemu z zakupem biletu ,równieÅŒ sam lot oceniam pozytywnie .NastÄpnym razem ponownie bÄdÄ chciaÅa skorzystaÄ z tej usÅugi.
Szybko sprawnie i do rzeczy
Szybko sprawnie i do rzeczy . Informacje sÄ bardzo przejrzyste .
Szybko i w dobrej cenie!
ZarezerwowaÅem szybko i taniej niÅŒ na stronach operatora. W dodatku odprawa na mailu.
Profesjonalna obsÅuga
Kolejny raz obsÅuga bez zastrzeÅŒeÅ, bilety pokÅadowe na czas.Polecam.
Oferty last minute.
PotrzebowaÅem biletu w ostatniej chwili po tym jak mój lot zostaÅ odwoÅany.Dzieki latamy.pl kupiÅem bilet na lot juÅŒ drugiego dnia od moment rozpoczÄcia poszukiwaÅ alternatywy.W innym przypadku byÅbym uziemiony na kolejne piÄÄ dni.
Najlepsza wyszukiwarka lotów.
Lecialem z podrecznym bagazem bezâŠ
Lecialem z podrecznym bagazem bez nadawania ciezszego bagazu. Przeszlismy bez problemow 1 Kontrolle. NIESTETY w drugiej okazalo sie ze moja Zona ma kuferek o 10cm wiekszy. Musielismy doplacic 200 zl wtedy Dopiero moglismy wejsc na poklad .Zaznaczam ze walizeczka miala wage 5.5 kg . TO JEST DLA nas Naciaganie pasazera na dodatkowe koszty. OSTRZEGAM INNYCH. Bilet kostowal 300 zl a Toba dodatkowo 200zl.masakra
Zdecydowanie polecam
Profesjonalna obsÅuga internetowa zakupu biletu i odprawy. Bardzo dobry kontakt telefoniczny
PoÅÄ czenie do Dublina LufthansÄ
PoÅÄ czenie do Dublina LufthansÄ zostaÅo zestawione idealnie. Czasy na przesiadce wystarczajÄ ce i nie za dÅugie. Bilety Elektroniczne dostarczone. Zaproponowano ubezpieczenie na podróŌ.
Przykre
Brak moÅŒliwoÅci darmowe zmiany Nazwiska na bilecie. OmyÅkowo przy zamówieniu biletu wpisano źle jednÄ literÄ w nazwisku i tym samym trzeba byÅo poprawiÄ. Za pprawÄ jednej litery w nazwisku trzeba byÅo zapÅaciÄ dodatkowo 50 zÅ. Szanowny Pan stwierdziÅ, ÅŒe nie ma wpÅywu na to i trzeba pÅaciÄ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã