レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bardzo polecam firmę FRU.pl

Bardzo polecam firmę FRU.pl, za szybkie i pomocne działania, zwłaszcza szybką rezerwację przelotów jak i pomoc w załatwianiu różnych spraw, w tym związanych z przebukowaniem biletu lub odwołaniem rezerwacji, kontakt jest szybki i dedykowani pracownicy służą pomocą i radą.

2026年4月22日

Zarezerwowałm bilet lotniczy do Ankary

Zarezerwowałm bilet lotniczy do Ankary na godzinę 9:15 okazało się że wszystkie bilety zostały wyprzedane. Kontakt z FRU.PL był bardzo konkretny. Dostałam propozycje biletu na lot o godzinę później. Sprawa została załatwiona bardzo profesjonalnie . Dziękuję Bardzo

2026年4月20日
5つ星のうち1の評価

jestem osoba starsza i nie wiem jak…

jestem osoba starsza i nie wiem jak moge samodzielnie sie odprawic kupiłam usługe UU7MJF dlaczego nie macie tej usługi i co mam zrobic

2026年4月10日

FRU.PL からの回答

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Usługa odprawy przez nas jest dostępna jako dodatkowa opcja przy zakupie — w tym zamówieniu nie została wybrana, dlatego odprawę należy wykonać bezpośrednio u przewoźnika.

Szczegółową instrukcję przesłaliśmy już w wiadomości — w razie trudności prosimy o kontakt, chętnie pomożemy krok po kroku.

Szybka odpowiedż

Szybka odpowiedż , konkretna , profesjinalna

2026年4月14日

FRU.PL からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że pomoc była szybka i profesjonalna 😊

5つ星のうち5の評価

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut…

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że płatność została odrzucona. Zorientowałem się dopiero 10 godz przed odlotem, ponieważ nie mogłem się elektronicznie odprawić. WIELKIE DZIĘKI PANI GABRYSIU!!!!!

2026年4月6日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że sprawę udało się szybko wyjaśnić i doprowadzić do pozytywnego rozwiązania. Pani Gabrieli z przyjemnością przekażemy podziękowania 😊 Życzymy udanej podróży!

Szybko i sprawnie

2026年4月2日

FRU.PL からの回答

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że cały proces przebiegł bez zakłóceń, zapraszamy ponownie 😊

5つ星のうち5の評価

Bardzo miła i szybka pomoc!

Pani Gabriela była bardzo pomocna i szybko rozwiązała problem. Ogólne wsparcie przez czat mogę bardzo polecić, jest bardzo łatwe do zrozumienia i odpowiedz jest szybka! :)

2026年4月3日

FRU.PL からの回答

Dziękujemy za 5 gwiazdek i miłą opinię! Cieszymy się, że wsparcie na czacie spełniło oczekiwania, a sprawa została szybko rozwiązana. Przekażemy podziękowania Pani Gabrieli 😊

Pani Kasia P.-S

Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala rozwiązanie. Bardzo szybko została mi udzielona odpowiedź obszernie i rozwiązało to mój problem, rozwiało wątpliwości. Wyło mam za miesiąc ale już czuje się bezpiecznie.

2026年4月1日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak ciepłe słowa! Cieszymy się, że w ważnym momencie mogła Pani liczyć na wsparcie i że wszystkie wątpliwości zostały rozwiane. Pani Kasi przekażemy szczególne podziękowania 😊 Życzymy spokojnych przygotowań do podróży!🙂🌎✈️⛱️🏝️

Świetna

Świetna, szybka obsługa przy kompetentnych pracownikach. Korzystałem z usług kolejny raz. Mam tylko nadzieję, że będzie tak dalej.

2026年3月31日

FRU.PL からの回答

Dziękujemy za 5 gwiazdek oraz za okazane zaufanie przy kolejnych rezerwacjach. Cieszymy się, że dotychczasowe doświadczenia są pozytywne — dokładamy starań, aby utrzymać ten standard również w przyszłości😊🌎🏖️🗺️🛫

5つ星のうち1の評価

fru.pl to firma z niedostatecznie…

fru.pl to firma z niedostatecznie przeszkolonym personelem. Nigdy więcej nie kupimy u nich biletów lotniczych, bo w sierpniu 2023 roku kupiliśmy bilety na trasie Warszawa-Toronto przez Kopenhagę i nie mogliśmy dolecieć do Toronto, ponieważ ftu.pl zapewniło trzy miejsca zamiast sześciu dla trzech osób.

2026年3月28日

FRU.PL からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że opisana sytuacja z podróżą nie spełniła Państwa oczekiwań. Chcielibyśmy uprzejmie zaznaczyć, że sprawa ta była przedmiotem analizy przez niezależny, zewnętrzny organ, który nie potwierdził odpowiedzialności FRU w tej kwestii. Zawsze dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci otrzymywali rzetelną obsługę oraz kompletne informacje na etapie rezerwacji. Każdą sytuację traktujemy indywidualnie i staramy się wspierać klientów na każdym etapie podróży.

5つ星のうち5の評価

Podróżowanie z Fru.pl to czysta…

Podróżowanie z Fru.pl to czysta przyjemność; bez stresu, bo obsługa jest rewelacyjna. Personel jest bardzo kompetentny; jeśli czegoś potrzebujesz, od razu się z Tobą skontaktują i wszystko załatwią. Niesamowite! Pani Karolina Stępień, konsultantka ds. podróży, to prawdziwa czarodziejka; dzięki niej czujesz się bezpiecznie. Gorąco polecam.

2026年3月23日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! To dla nas ogromna radość, że mogliśmy zapewnić spokojne i pozytywne doświadczenie związane z podróżą. Pani Karolinie przekażemy szczególne podziękowania 😊 Dziękujemy za zaufanie i rekomendację — to dla nas naprawdę wiele znaczy😊

5つ星のうち4の評価

Wyjściowo rozmowa z konsultantem…

Wyjściowo rozmowa z konsultantem ostentacyjną. Jednak w efekcie zalatwiłam sprawnie dodatkową rezerwację

2026年3月19日

FRU.PL からの回答

Dziękujemy za ocenę! Każda opinia pomaga nam się rozwijać i podnosić standard obsługi. Pozdrawiamy

jestem już wiekowa

jestem już wiekowa, ale w dalszym ciągu bardzo chcę być samodzielna i sama rezerwować bilety, ale zrobiłam to źle ,zamówiłam za mały bagaż Pani pomogła mi w ciągu nie całej godziny albo i krócej rozwiązać ten problem z czego jestem bardzo zadowolona, dziękuję serdecznie

2026年3月19日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za Pani słowa. Tym bardziej cieszymy się, że mogłyśmy pomóc i że wszystko udało się szybko wyjaśnić— zawsze jesteśmy tu, aby w razie potrzeby służyć wsparciem. Życzymy wielu spokojnych i udanych podróży!😊

5つ星のうち5の評価

Bardzo łatwo i intuicyjnie kupuje sie…

Bardzo łatwo i intuicyjnie kupuje sie bilety. Cenię sobie tez pomoc. Zrobilam bład w nazwisku, przy zakupie biletu i szybko otrzymalam pomoc.

2026年3月4日

FRU.PL からの回答

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zakup był intuicyjny, a pomoc szybka i skuteczna

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。