䌁業情報

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zanim dołączyłem do Łatwy Start przez

Zanim dołączyłem do Łatwy Start przez długi czas porównywałem róŌne inkubatory bo zamykałem swoje JDG i chciałem mieć pewność, ÅŒe trafiam w dobre ręce.
To co mnie przekonało, to ich profesjonalizm i podejście do kwestii prawnych. KaÅŒda umowa jest dokładnie analizowana, wszystkie dokumenty są zgodne z przepisami.
Łatwy Start stawia na uczciwość i transparentność, dlatego ufam im w 100%.

2026幎2月28日
5぀星のうち5の評䟡

Pracuję z ŁS od dłuÅŒszego czasu i mogę

Pracuję z ŁS od dłuÅŒszego czasu i mogę szczerze powiedzieć, ÅŒe to najlepszy wybór. Mój kontrakt był naprawdę skomplikowany i ÅŒaden inny inkubator nie chciał go zaakceptować. LS nie tylko go przeanalizował, ale wprowadzili zmiany, które zadowoliły obie strony. Dzięki temu mój klient przeniósł do nich kilku swoich pracowników. Do tego ich program partnerski to ogromny plus - moja prowizja jest juÅŒ tylko 250 zł miesięcznie, a dodatkowo mam świetny kontakt z całym zespołem. Bardzo profesjonalna i przyjazna obsługa!

2026幎2月2日

Latwy Start (КрОстОМа) пПЌПглО пПлучОть

Latwy Start (КрОстОМа) пПЌПглО пПлучОть карту СталэгП ППбыта пП кПрМяЌ. Дальше плаМОрую вЌесте пПЎаваться Ма гражЎаМствП. НаЎёжМая ПргаМОзацОя. МПжМП пПлПжОться.

2025幎12月14日

ППлучОла МеЎавМП karta

ППлучОла МеЎавМП karta pobytu.сПтруЎМОчала с КрОстОМПй.ППЌПгала вП всеЌ О чтП ПчеМь важМП!!!!в любПе вреЌя уЎПбМПе ваЌ.КтП хПчет прОятМП О прПЎуктОвМП с пПлПжОтельМыЌ результатПЌ решОть ЎПкуЌеМтМые вПпрПсы этП к КрОстОМе. ПМа ещё О красПтка!!!

2025幎12月10日

Łatwy Start からの回答

СпасОбП бПльшПе за Птзыв!
ОчеМь раЎы, чтП вы ПсталОсь ЎПвПльМы результатПЌ О рабПтПй КрОстОМы. ОбязательМП переЎаЎОЌ ей вашО тёплые слПва 😊

5぀星のうち1の評䟡

Totalne rozczarowanie

Zwróciłem się do latwy-start.pl po pomoc w legalizacji pobytu. Wziąłem pakiet za 1600 zł z pełnym prowadzeniem sprawy w urzędzie. Z góry ustaliłem, ÅŒe interesuje mnie wyłącznie osobiste złoÅŒenie wniosku w urzędzie.

Ostatecznie przez kilka miesięcy nie byli w stanie umówić mnie na złoÅŒenie wniosku, bo niedawno zlikwidowano osobiste składanie wniosków.

Okropne, zadymione od IQOS-a biuro. PoniewaÅŒ pracuję na B2B, cały czas przynosiłem im faktury, a za kaÅŒdym razem, gdy przychodziłem, coś świętowali i pili prosecco w pracy.

Zdecydowanie nie polecam.

2025幎10月2日

Dziękujemy za opinię.
W treści pojawiają się elementy, które nie są moÅŒliwe w praktyce naszej pracy.
TakÅŒe – jak Pan pisze – jeśli nie udało się umówić wizyty na złoÅŒenie wniosku, oznacza to, ÅŒe wniosek nie został złoÅŒony, a więc nie mogło być comiesięcznego dostarczania dokumentów księgowych. Takie dokumenty są wymagane dopiero po przyjęciu wniosku do rozpatrywania przez urząd, dlatego nie było podstaw, aby w tym celu tak często przychodzić do naszego biura.

RównieÅŒ po weryfikacji nie znaleźliśmy w naszej bazie ÅŒadnego klienta o imieniu Anton ani przypadku odpowiadającego opisowi. Nie oferujemy pakietu w cenie 1600 zł, dlatego trudno nam powiązać tę opinię z rzeczywistą usługą.

Z uwagi na brak zgodności z rzeczywistymi procesami zwróciliśmy się juÅŒ przez Trustpilot o dokumenty potwierdzające zawarcie współpracy, jednak nie zostały one przedstawione. Prosimy zatem o podanie numeru umowy, abyśmy mogli jednoznacznie zweryfikować, czy nasza firma faktycznie świadczyła Panu usługi, i móc rzetelnie się w sprawie rozeznać.

5぀星のうち4の評䟡

ХПрПшОй Ппыт

ХПрПшОй Ппыт, все ОМструкцОО О шагО былО чёткП указаМы

2025幎11月7日

СпасОбП за Птзыв!

Karta pobytu w Warszawie

I’m really thankful to Olga for all her help. From answering the questions to receiving the residence permit. The process was smooth and there was no stress. That took only 5 months from application to obtainment.

2025幎11月21日

Łatwy Start からの回答

Thank you for your review. We're glad the process went smoothly. Olga is happy to hear your feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Korzystam z usług inkubatora biznesu i uzyskania zezwolenia na pobyt. Personel jest uprzejmy, pełne wsparcie na wszystkich etapach, odpowiadają na wszystkie pytania, wszystko bardzo szybko i sprawnie, komunikacja w wygodnej formie. Z powodzeniem otrzymałem zezwolenie na pobyt w ciągu kilku miesięcy. Polecam

2025幎11月4日

Wybrałem Łatwy Start

Wybrałem Łatwy Start, poniewaÅŒ dla mnie najwaÅŒniejsze było bezpieczeństwo i legalność. Wiedziałem, ÅŒe firma przeszła juÅŒ kontrole podatkowe i wszystkie dokumenty są przygotowywane zgodnie z prawem. Dla osób, które chcą spokojnie pracować w Polsce, to zdecydowanie najlepszy wybór.

2025幎9月15日
5぀星のうち5の評䟡

ОтлОчМый бОзМес-ОМкубатПр О услугО пП легалОзацОО

РабПтаю с кПЌпаМОей с 2023 гПЎа через ОМкубатПр, всё прПстП, ПператОвМП О чёткП. За Ўва с лОшМОЌ гПЎа рабПты тПлькП пПзОтОвМый Ппыт.
Также вПспПльзПвался услугаЌО кПЌпаМОО пП сПпрПвПжЎеМОю прПцесса легалОзацОО - ПтзывчОвые куратПры О пПМятМый прПцесс, всегЎа пПЌПгут разПбраться с любыЌО вПпрПсаЌО О ЎПкуЌеМтаЌО.
РекПЌеМЎую!

2025幎7月28日

СпасОбП за Птзыв!

БлагПЎарМПсть Latwy Start

ХПчу выразОть ОскреММюю благПЎарМПсть кПЌаМЎе Latwy Start, кПтПрая заМОЌается Машей ЎПкуЌеМтацОей! РабПтаеЌ уже Ме первый гПЎ, О я всегЎа увереМ в тПЌ, чтП любые вПпрПсы решаются быстрП, прПфессОПМальМП О без лОшМей бюрПкратОО.

ОтЎельМП хПчу ПтЌетОть, МаскПлькП ПператОвМП выпОсываются счета — МеважМП, буЎМОй ЎеМь ОлО вечер, всё Ўелается тПчМП О вПвреЌя. ЭтП ЎействОтельМП цеММП в бОзМесе.

Также ПчеМь пПЌПгает Ох пПЎЎержка пП вПпрПсаЌ легалОзацОО в ППльше — буЎь тП кПМсультацОО, ЎПкуЌеМты ОлО прПстП сПветы, всегЎа пПлучаю чёткОе О пПлезМые Птветы.

РекПЌеМЎую всеЌ, ктП Ощет МаЎежМый бОзМес ОМкубатПр в ППльше с ЌежЎуМарПЎМПй экспертОзПй. СпасОбП за вашу рабПту!

2025幎7月17日

Łatwy Start からの回答

СпасОбП, чтП ЌПтОвОруете Мас такОЌО ПтзываЌО :)

ОтлОчМый ОМкубатПр

РабПтаю через ОМкубатПр Łatwy Start сП свПОЌ клОеМтПЌ Оз UK уже бПлее Ўвух лет. За этО Ўва гПЎа сЌеМОлПсь 3 кППрЎОМатПра, МП все ПМО ПчеМь хПрПшП рабПтают, вся связь в telegram.
Выплаты прПОзвПЎят в ЎеМь прОхПЎа ЎеМег Ма счёт фОрЌы, МО разу Ме пПЎвелО, Ме заЎержалО О всегЎа Ма связО кППрЎОМатПр. РукПвПЎству ОМкубатПра ЌПжМП МапОсать Ўаже в выхПЎМПй ЎеМь О тПже в telegram. ВсегЎа бесплатМП пПЎскажут пП прПцессу пПлучеМОя карты пПбыту а за МебПльшОе ЎеМьгО О все пПЎ ключ сЎелают. Я ПчеМь ЎПвПлеМ О раЎ чтП перешёл Оз ЎругПгП ОМкубатПра к МОЌ О Ме жалею Ўаже чтП у МОх ЎПрПже чеЌ у МекПтПрых ЎругОх.

2025幎7月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス