WorkConnect レビュヌ 68

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Po dwóch konkurencyjnych platformach (na U oraz B) WorkConnect zdecydowanie wygrywa! Wszystkie procesy działają błyskawicznie, a wypłatę miałam na koncie tego samego dnia! Zdecydowanie polecam.

5぀星のうち3の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Z usług WorkConnect korzystałem pierwszy raz i juÅŒ teraz wiem, ÅŒe wrócę do nich jeszcze wiele razy - znakomita obsługa, mega responsywność niezaleÅŒnie od pory i oczywiście ekspresowe rozliczenie spraw... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Szybkie wypłaty, pomocny support, przyjazny i intuicyjny interfejs. Rozliczyłem w workconnect juÅŒ ponad 60 faktur, jestem bardzo zadowolony, nigdy nie było problemów z wypłatą ani z akceptowaniem fakt... もっず芋る

䌁業情報

1. 代替金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

WorkConnect to przełomowa platforma, która skupia w sobie siłę freelancerów i zleceniodawców, tworząc dynamiczne środowisko biznesowe. Jesteśmy pionierami w dostarczaniu kompleksowych moÅŒliwości dla freelancerów, zapewniając pełen wachlarz narzędzi potrzebnych do efektywnego poszukiwania zleceń, prezentowania swoich umiejętności oraz interakcji z klientami. Co więcej, jesteśmy takÅŒe dedykowanym miejscem dla osób, które nie posiadają formalnej firmy, umoÅŒliwiając im sprawną obsługę klientów i rozliczenia. Zapomnij o kłopotach z rozliczeniami klientów - WorkConnect sprawia, ÅŒe to łatwe i wygodne! Bez zbędnych dokumentów, szybko i bezproblemowo!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Dobre i skuteczne rozliczenia

Dobre i skuteczne rozliczenia, po pewnym czasie coraz więcej problemów, było Ōądane dodatkowego 9% podatku ze względu na rozliczenia zus by ich działania były "bardziej transparentne"... Potem jednak odpuścili, myślę ÅŒe firma próbowała dodatkowo zarobić i przetestować klienta, gdy wystawiłem nowe rozliczenie pytanie pominęli.

2026幎2月25日

WorkConnect からの回答

Dziękujemy za opinię i sygnał — rozumiemy, ÅŒe mogło to wyglądać niepokojąco.

Podczas weryfikacji dokumentów wykryliśmy czynność, która w świetle przepisów moÅŒe wpływać na rodzaj umowy. W takim układzie system w pierwszym kroku zakwalifikował rozliczenie jako umowę zlecenie, co wiÄ…ÅŒe się z dodatkowymi kosztami (stąd pojawiła się informacja o 9%).

Po dodatkowej weryfikacji pliku i doprecyzowaniu szczegółów w korespondencji mailowej uznaliśmy jednak, ÅŒe w tym przypadku praca spełnia warunki umowy o dzieło — dlatego mogliśmy rozliczyć ją jako „dzieło” i temat został zamknięty.

To nie jest próba „dodatkowego zarobku” z naszej strony — naszym celem jest poprawna kwalifikacja i zgodność z przepisami, a jeśli da się bezpiecznie rozliczyć korzystniej dla klienta, to właśnie tak robimy.

Miłego dnia! :)

Szybkie wypłaty

Szybkie wypłaty, pomocny support, przyjazny i intuicyjny interfejs. Rozliczyłem w workconnect juÅŒ ponad 60 faktur, jestem bardzo zadowolony, nigdy nie było problemów z wypłatą ani z akceptowaniem faktur.

2026幎2月25日

Polecam kaÅŒdemu

Z usług WorkConnect korzystam od początku istnienia tej platformy i nigdy nie miałam z nią ÅŒadnych problemów. Na pewno zostanę tu na dłuÅŒej. polecam kaÅŒdemu. Jeśli potrzebujesz pomocy, support odpowiada bardzo szybko i jest naprawdę pomocny.

2026幎2月24日
5぀星のうち2の評䟡

Opinia

Wszystko byłoby super gdyby nie fakt ÅŒe o odpowiedź musiałem się upominać po dwóch dniach. Po postraszeniu o publikacji odpowiedź przyszła natychmiast. Co za przypadek... Tumiwisizm panuje na całego. Być moÅŒe firma nie jest winna tylko pracownik no cóŌ i tak bywa. ZasłuÅŒycie na więcej to dostaniecie na razie 2 gwiazdki na zachętę. Aktualizacja: Nie, nie została udzielona od razu, musiałem się upomnieć! A czekałem ponad 24 godziny! Niestety nie moÅŒna tu dodać zrzutów ekranu na Waszą korzyść. Proszę zatem przyjąć na klatę opieszałość Pana Patryka. Jakby tak było to nie pisałbym ponownie, proszę nie robić z klienta debila!!!

2026幎2月5日

WorkConnect からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Chcielibyśmy doprecyzować, ÅŒe odpowiedź zwrotna została wysłana w ciągu 24 godzin od otrzymania wiadomości. Po ponownym kontakcie odpowiedź faktycznie została udzielona niemal natychmiast — co wynikało z dostępności zespołu w danym momencie.

Cieszymy się, ÅŒe finalnie cały proces przebiegł pomyślnie, a wypłata została zrealizowana bardzo szybko (przelew trafił do Pana w ciągu kilku minut). KaÅŒda opinia jest dla nas cenna i pomaga nam jeszcze lepiej usprawniać komunikację oraz obsługę.

Miłego dnia! 😊

5぀星のうち1の評䟡

Wprowadzenie uÅŒytkownika w błąd

Wprowadzenie uÅŒytkownika w błąd, brak realnej próby rozwiązania sprawy oraz brak przeprosin za celowe działanie. Nie polecam tej platformy nikomu.
W dniu 14.01.2026 otrzymałem informację, ÅŒe promocja obowiązywała jedynie do końca 2025 roku, co uwaÅŒam za absurdalne. Narzędzie słuŌące do wystawienia faktury jednoznacznie informowało o darmowej prowizji za wystawienie pierwszego dokumentu (0 zł).
Odpowiedź ze strony obsługi była arogancka i sprowadzała się do lakonicznego stwierdzenia w stylu „w takim razie anulujemy fakturę”, z jednoczesnym zrzuceniem odpowiedzialności na rzekomy błąd techniczny. Jest to szczególnie nieakceptowalne, biorąc pod uwagę fakt, ÅŒe rzekoma promocja miała dotyczyć 2025 roku, a w dniu 14.01.2026 system nadal wprowadzał uÅŒytkownika w błąd, prezentując informację o prowizji 0 zł.
Zastosowana metoda „spychologii” oraz podejście w stylu „nie podoba się, to proszę zrezygnować” budzą bardzo negatywne odczucia i w mojej opinii dyskwalifikują tę platformę jako godną polecenia.

2026幎1月14日

WorkConnect からの回答

Dziękujemy za opinię. Nie zgadzamy się z zarzutami dotyczącymi celowego wprowadzania w błąd.

Promocja „pierwsza faktura bez prowizji” obowiązywała wyłącznie do końca 2025 roku. W styczniu 2026 r. w jednym miejscu interfejsu systemu widniała nieaktualna informacja o prowizji 0 zł. Cały proces wystawienia faktury — w tym kalkulacja kosztów oraz podsumowanie — przebiegał prawidłowo i zgodnie z obowiązującym cennikiem.

Po zgłoszeniu problem został usunięty. Propozycja anulowania faktury była standardowym, polubownym rozwiązaniem w sytuacji braku akceptacji warunków, a nie próbą uchylenia się od odpowiedzialności.

Świetny serwis do faktur

Z serwisu Workconnect korzystam juÅŒ dobre 3 lata i polecam kaÅŒdemu, kto nie ma działalności, a potrzebuje rozliczyć się fakturą. NajniÅŒsza prowizja na rynku, sprawna komunikacja z działem obsługi klienta, a teraz kiedy powróciłem po blisko roku do serwisu, zrobili ogromny krok do przodu pod kątem następnych funkcjonalności systemu i tego jak wygląda. Zmienił się na duÅŒy plus na pewno pod kątem przejrzystości i jest więcej opcji, które powodują, ÅŒe np. moÅŒna samemu edytować fakturę w panelu wykonawcy

2025幎12月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス