Lavpris-fliserens ApS レビュー 49

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

I en tid hvor man bliver bombarderet med reklamer fra firmaer der kan rense dine fliser med 30-40% i rabat :-), så kan det være lidt svært at finde ud af hvem skal man vælge og hvad er egentlig en god... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Et fantastisk resultat! Algebelægning, flisepest, mos og ukrudt er væk. Terrassen står som nyanlagt. Frank har gjort en virkelig godt stykke arbejde. Han er meget grundig - ingen hjørner bliver o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fandt Lavpris Fliserens i en annonce i ugeavisen Sydkysten. Ringede til Frank Krøyer og fik et godt tilbud. Fik mail flere dage før arbejdets udførelse. Firmaet kom præcis til den aftalte tid. F... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 庭園
  2. フェンス用品提供業者

当該企業による記述

Professionel fliserensning til en fast og fair pris

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Alt som aftalt og bedre til

Alt som aftalt, og bedre til.
Nogle aldeles opgivne fliser, der ovenikøbet er lagt dårligt af os selv med planter henover, er blevet næsten som nye. Og det store areal, der var den primære opgave er nu som nyt. Meget ordentligt udført.
God kommunikation om tider mv. pr. mail. Alt blev overholdt.

2022年4月30日

Hej Benedikte
Tak for kaffe og en hyggelig snak på terrassen
Vi ses:-)

5つ星のうち5の評価

Frank har leveret et virkelig flot…

Frank har leveret et virkelig flot stykke arbejde. Næsten 500 kvm er vasket og fået fugesand - det står som NYT.
FLOT og tak vi glæder os til at se dig igen.

2022年4月20日

Hej Brian
Mange tak for anmeldelsen, det var en fornøjelse at arbejde i de skønne omgivelser.
mvh

Vores 12 år gamle fliser står som nye

Vores 12 år gamle fliser står som nye. Virkelig nemt, professionelt og man kan mærke Frank brænder for det han laver. Det ses! Stor anbefaling herfra.

2022年4月18日

Lavpris-fliserens ApS からの回答

Tak for de pæne ord - Rene fliser er vigtig, for det samlede indtryk at en ejendom - så ja:-)

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service til en god pris

Fantastisk service til en god pris. Arbejdet blev lavet som aftalt og resultatet bedre end forventet. Hurtig respons på henvendelse og kommunikation om hvornår arbejdet vil blive udført. Jeg har svært ved at se hvad der kan gøres bedre 😀

2022年4月10日

Hej Line

Tak for den flotte anmeldelse hvor du kommer hele vejen rundt. Det betyder meget for os. Ha' en god sommer

Superflot arbejde

Lavpris fliserens får mine allerbedste anbefalinger.
Vores fliser var blevet så grimme af flisepest m.v., men efter et besøg af chefen Frank, som rensede vores fliser, er de blevet som helt nye.
Godt arbejde udført til aftalt tid og pris.

2022年3月30日

Hej Fam. Hartvig

Tak for de pæne ord. Vi ses måske senere:-)

mvh

God service 😎

God service 😎
Flot udført arbejdet 💪
Vil anbefale til andre

2022年3月27日

Hej Helle
Det var en fornøjelse at udføre arbejdet hos jer. Vi er glde for at i er tilfredse og kan nyde sommeren med rene fliser

5つ星のうち5の評価

Lavpris fliserent får min bedste…

Lavpris fliserent får min bedste anbefaling. Vores fliser var blevet så grimme af alger og flisepest m.v., men efter et besøg af chefen fra fra Lavpris fliserent som rensede fliserne, ser fliserne ud som nye. Det er bare så flot!

2022年3月18日

Hej Jack
Tak for de pæne ord, vi høres ved senere på året

5つ星のうち5の評価

Flot arbejde til god pris

Vi fik renset og behandlet ca. 350 m2 fliser. Vi er meget tilfredse med resultatet og prisen var fornuftig. Kan klart anbefales.

2022年3月18日

Hej Henrik
Det var en fornøjelse at gøre jeres, i forvejen, dejlige hus og omgivelser en MY bedre.

5つ星のうち5の評価

Flot arbejde udført som aftalt.

Flot arbejde udført som aftalt.
Jeg har været kunde i 3 år. Den første afrensning var fejlfri og de efterfølgende årlige besøg kører uden problemer. En enkelt gang regnede det lige efter behandlingen. Her var Frank hurtig til at gentage behandlingen et par dage efter da vejret blev tørt igen.

2021年11月17日

Hej Flemming
Mange tak!
Ja vejret er vi ikke rigtig herre over - vi ses:-)

Super flot arbejde

Super flot arbejde, resultatet blev meget bedre end forventet og så endda til en fornuftig pris i forhold til de større virksomheder.
Frank er grundig og kommer som aftalt, Lavpris-Fliserens kan kun anbefales her fra.

2021年10月21日

Hej Marc
Tak for de fine ord, jeg kommer som aftalt næste år:-)
Frank / Lavpris-Fliserens.dk

5つ星のうち5の評価

Lavpris-fliserens leverede et flot…

Lavpris-fliserens leverede et flot arbejde og det holder her et år efter. Kan anbefales og så er prisen ganske god.

2021年10月10日

Hej Ole
Det luner at du er tilfreds med pris og kvalitet:-)
Frank / Lavpris-Fliserens.dk

Super fint arbejde

Super fint arbejde til trods for udfordringer med pool tæt på fliserne. Markant billigere end konkurrenterne.

2021年10月6日

Hej Christoffer

Godt at høre at du er er tilfreds med pris og kvalitet

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。