Havde problem med min CANVAS fredag, og må sige at forretningen bare gjorde alt for og hjælpe mig… Ronnie gjorde det umulige og inden fyraften havde jeg haft besøg af Tommy, som hurtigt og super pro... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
En helt enestående posetiv oplevelse ved telefonkøb. Fik en fremragende og udførlig besvarelse af nogle tekniske spørgsmål. Da vores internet var nede, og vi ikke kunne handle online Black Frid... もっと見る
企業が回答しました
Min absolut go-to butik, når der skal handles B&O.. Butikken er utroligt flot indrettet, og alle de nye produkter står bare, og venter på, at blive prøvet af.. De har altid de rigtige varer på... もっと見る
Super hurtig og kundevenlig betjening. Jeg havde sendt en besked via kontaktformularen på hjemmesiden om aftenen, næste dag blev jeg så ringet op af en sød og rar medarbejder, som var tålmodig... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
LBS-B-O Frederikshavns mål er altid at give dig en spektakulær og enestående oplevelse, både når du er i butikken, samt når du benytter dine Bang & Olufsen produkter derhjemme. Du får altid kompetent rådgivning af specialisterne, således du kommer hjem med de produkter, som passer til dine personlige behov.
Maigårdvej 2G, 9900, Frederikshavn, デンマーク
- 9900@lbs.dk
- lbs-b-o.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Godt produkt
Godt produkt, professionel rådgivning og god service. Kort og godt 100 procent perfekt oplevelse.

LBS-B-O Frederikshavn からの回答
Super god service og god kunde…
Super god service og god kunde behandling.
Min bestille blev væk hos Postnorden, jeg kontaktede firmaet som straks sammen dag sendt en ny vare, denne gang sendt som pakke med tracing så den ikke kunne blive væk igen.

Fremragende service
Fremragende service. Et batteri til en BeoCom 4 telefon blev skaffet og det er vi så glade for.

God Kommunikation
Leveringen var forsinket 1 uges tid. Men jeg fik hurtigt besked om dette. Så det var helt fint.
Lækker B&O varer.

LBS-B-O Frederikshavn からの回答
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Kan kun anbefales.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Var ikke i tvivl om at jeg modtog produktet efter betalingen som i øvrigt kunne ske via MobilePay osv... hvilket gør det meget nemmere

Landets bedste!
Er bosat i københavn og har dermed adgang til en del B & O butikker. Handler dog altid hos B & O Frederikshavn og det bliver jeg ved med. De er bare bedst på alle punkter. Service & knowhow fåes ikke bedre!

LBS-B-O Frederikshavn からの回答
Super service, hurtig levering, flinke folk, og dejligt med en lille fodboldsnak😂👍

LBS-B-O Frederikshavn からの回答
Super service, faktisk det bedste oplevelser jeg nogensiden har haft med i forbindelse med rådgivning og meget professionel.

LBS-B-O Frederikshavn からの回答
Super service og venlig sælger
Super service og venlig sælger.
Vil handle her ingen.

Vild god service
Jeg har købt forskellige B&O produkter. Jeg har kun positivt at sige om Laust og hans team af super dygtige medarbejdere. Montøren der satte mit TV op med højtalere blev bare ved til alt var perfekt .. helt fanatisk god service. Selv flere dage efter fik jeg hjælp med det samme til at få mit gamle Overture til at spille sammen med det nye “anlæg” uden for normal arbejdstid. Kan virkelig anbefale dem på det kraftigste.

Meget venlig betjening
Meget venlig betjening !
Medarbejder der strækker sig helt utroligt langt, for at jeg som kunde, skal være tilfreds og få en god oplevelse.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。