Toilet WC perfekt leveret. Glad kunde.
Bestilt udskiftning til et nyt WC. Fin og let levering. Respekt for VVS-installatÞrens faglige vejledning og perfekt kommunikation. Super. Et sikkert VVS sted.
Og flot inspirations udstillingslokale.
Og flot inspirations udstillingslokale.
Modtog en stor regning hvor jeg skulle betale for 16 timers arbejde for at få sat to radiatorer op og for at lÊgge ca. 4 meter kobberrÞr. De var der en dag.
DernÊst lÞste de heller ikke opgaven som Þnskede, da det resulterede i en merregning hos tÞmren som skulle montere det nye gulv.
Vi har ellers brugt dem til alle vores VVS opgaver, men denne opgave gÞr desvÊrre, vi aldrig ville bruge dem igen. Sendte regningen til et andet firma, som gav en pris på lidt over det halve.
Flinke håndvÊrkere der går op i deres fag
Lund Christensen har vÊret enormt gode ift vores seneste huskÞb. Gennemgang af tilstanden og bud på lÞsninger. Arbejdet er stadig igangvÊrende, men professionel service og kommer hvis det haster.
Vi glÊder os til hjÊlp med det sidsteð
I efteråret 2020 indgik jeg en aftale med Lund Christensen VVS om at få renoveret badevÊrelset i min lejlighed.
På grund af travlhed kunne Lund Christensen VVS imidlertid fÞrst påbegynde arbejdet i januar 2021. Udover VVS omfattede projektet fÞlgende discipliner: Murer, tÞmrer, elektriker og maler, og Lund Christensen skulle som totalentreprenÞr, udover at stå for VVS arbejdet, koordinere og fÞre tilsyn med projektet.
IfÞlge aftalen med Lund Christensen VVS skulle arbejdet vÊre fÊrdigt efter 6-8 uger, men det kom til at vare 30 uger (!), fÞr det blev afsluttet (og det havde intet med COVID-19 at gÞre). Undervejs måtte flere ting laves om, aftaler blev ikke overholdt, og det fÊrdige resultat blev kun middelmådigt på trods af en premium pris.
Jeg kan absolut ikke anbefale Lund Christensen VVS!
Vi valgte at bruge Lund Christensen VVS i HelsingÞr da vi skulle have nyt badevÊrelse.
Lund Christensen fik totalentreprisen og brugte deres faste underleverandÞrer, alle faggrupper var reprÊsenteret.
Helt fra vi begyndte planlÊgningen og til projektet var afsluttet, har der vÊret god dialog og opfÞlgning fra Lund Christensen.
Samtlige underleverandÞrer udfÞrte flot arbejde i lÊkker kvalitet. Tidsfrister blev overholdt og de småting der uundgåligt opstår i processen, blev lÞst hurtigt og effektivt.
Jeg ville til enhver tid selv bruge Lund Christensen igen hvis behovet opstår, og jeg anbefaler firmaet til alle.