レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god oplevelse. Skiftede vores gasfyr til nyt og fandt fejl pÃ¥ installationen. Vi havde fÞrst et andet firma pÃ¥ som ikke kunne finde fejlen. Kommer til aftalt tid, flot arbejde, sÞde montÞre... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var meget tilfredse med Kronborg VVS, bÃ¥de med deres VVS- arbejde og Emils overblik og kompetance ift planlÊgning af renovering af kÞkken, badevÊrelse og kÊlder. Flere forskellige hÃ¥ndvÊrkere var t... もっず芋る

䌁業が回答したした

MÞdte til tiden og udfÞrte et prof. stykke arbejde. Da noget ikke lige spillede (trods test inden han gik), var det problemfrit at fÃ¥ kontakt igen og de var flexible med at komme tilbage og kigge pÃ¥ d... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Vi har stort fokus pÃ¥, at du som kunde skal have den bedst mulige oplevelse med os. Derfor tilbyder vi en service udover det sÊdvanlige, vi er altid imÞdekommende og lytter til dine Þnsker, sÃ¥ resultatet som minimum afspejler dine forventninger. Vi tilbyder altid VVS-arbejde i hÞjeste kvalitet til en fornuftig pris. Kronborg VVS & Energi er medlem af TEKNIQ – til fordel for dig som kunde.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

96件のレビュヌ

kan klart anbefales

I en branche (håndvÊrkere generelt), hvor manglende evne til kommunikation og overholdelse af aftaler er dominerende, fremstår Kronborg VVS helt dukse-agtige.
Upåklageligt forlÞb fra den fÞrste kontakt til afslutning på opgaven.

2025幎8月22日

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Skiftede vores gasfyr til nyt og fandt fejl på installationen.
Vi havde fÞrst et andet firma på som ikke kunne finde fejlen.
Kommer til aftalt tid, flot arbejde, sÞde montÞrer og god vejledning!
Kan klart anbefales.

2025幎6月19日
自発的なレビュヌ

Vi har fornÞjelsen at samarbejde med

Vi har fornÞjelsen at samarbejde med Kronborg VVS og har lavet en del arbejde sammen efterhånden.

Emil er meget proffesionel og lÞsningsorienteret og Kronborg VVS udfÞrer altid arbejdet til fuld tilfredshed.

Aftaler bliver altid overholdt og vi har kun positive oplevelser med Kronborg VVS

Giver Kronborg VVS og Emil vores bedste anbefaling.

HR MURER ApS

2024幎12月10日

Hej HR MURER

Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at i er tilfredse med vores arbejde.

Vi ser frem til mange flere projekter i fremtiden😊

Ejer og Aut. VVS-installatÞr

Et dygtigt, professionelt firma, der overholder aftalerne. God kundeservice, når man er i kontakt med Emil.

2025幎1月31日

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du har vÊret tilfreds med den service vi har leveret 😊

Fantastisk oplevelse

Efter at vÊre blevet brÊndt af af en anden VVS’er og haft en ubehagelig telefonsamtale med en tredje VVS-sekretÊr, var det en kÊmpe lettelse at tale med Emil fra Kronborg VVS. Han havde tid til at komme med det samme for at kigge pÃ¥ det toilet, der skulle skiftes.

Emil gav os et rigtig godt tilbud og en endnu bedre lÞsning, sÃ¥ vi takkede ja. Senere havde vi fornÞjelsen af at fÃ¥ Frederik ud for at udfÞre arbejdet – han var hurtigere end planlagt og gjorde et fremragende stykke arbejde, sÃ¥ prisen endte endda med at blive lavere end forventet.

10 stjerner herfra!

2025幎1月22日

Hej Michael

Tusinde tak for din anmeldelse.
Den er både Frederik og jeg glad for at lÊse.
Vi håber du er glad for dit nye toilet😊

Glimrende service

I var nemme at komme i kontakt med, jeres montÞrer kom fuldkommen prÊcis i forhold til hvad der var aftalt. Problemet blev lÞst hurtigt og professionelt.

2025幎1月26日

Hej Mark

Ejer og Aut. VVS-installatÞr

Frederik var meget grundig og har låst

Frederik var meget grundig og har låst problemet, som jeg havde i lang told og jeg er meget, meget tilfreds

2025幎1月15日

Hej Emil

Mange tak for din anmeldelse. Jeg vil give de fine ord videre til Frederik 😊

Ejer og Aut. VVS-installatÞ

hurtig response og meget kompentent

hurtig response og meget kompentent service som lÞst opgave til perfektion.

2025幎1月2日

Hej Michael

Ejer og Aut. VVS-installatÞr

Bedste vvs'er vi har haft

Vil bruge dem igen nÊste gang

2024幎12月27日

Hej Helle

Tak for din anmeldelse -den er vi glade for 😊

Hurtig, kompetent og behagelig

Jeg var kommet i klemme med en vandlås, der ikke kunne lukkes og derfor ikke kunne få repareret gasfyret. Kronborg kom simpelthen dagen efter og ordnede det og andre småting på en yderst kompetent og behagelig måde. Derfor 5 stjerner.

2024幎12月8日

Hej Lisbet

Kom hurtigt

Kom hurtigt, da jeg ikke havde varme.

2024幎12月4日

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse -den er vi glade for 😊

Ejer og Aut. VVS-installatÞr

Kronborg VVS kan radiatorer og gulvvarme

Kronborg VVS fixede alle vores radiatorer og gulvarme så at vi nu har et varmt og dejligt hus. Det var kun et kort besÞg, men VVS manden tog sig tid til at forklare hvad der fejlede. Vi kan varmt rekommandere dem.

2024幎11月28日

Hej Kristian

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er tilfreds med det udfÞrte arbejde 😊

Venlig og hjÊlpsom

Venlig og hjÊlpsom. God og kompetent service.

2024幎11月16日

Hej Karen

Jeres medarbejdere er supergode

Jeres medarbejdere er supergode, både til deres arbejde og til at forklare, hvad de gÞr.

2024幎11月16日

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi glade for😊

Alt som aftalt

Alt som aftalt - behagelig montÞr - tilfreds :)

2024幎11月1日

Hej Anders