Website is klantvriendelijk. Zou nog beter worden wanneer de selectiecriteria voor het kiezen van een fiets uitgebreider wordt. Bijvoorbeeld door toevoegen keuze ketting of snaar aandrijving. De eig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijke afspraken, goede website met veel mogelijkheden. Je weet van tevoren waar je aan toe bent. In de winkel ging de afhandeling qua contract ook erg soepel.
Goede ervaring! Ik zocht al een tijdje een andere fiets en mijn werkgever bood sinds kort lease fiets aan. Ik kon gewoon bij mijn eigen lokale fietsenwinkel alles kiezen wat ik wilde. Kosten en beta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel en makkelijk geregeld
Snel en eenvoudig
Via het platform was alles binnen een dag geregeld, de fietsenwinkel had de fiets op voorraad. Dus kon de volgende dag al wegrijden. Top!
Onrealistische berekening van de kosten
Het proces is gemakkelijk maar de realiteit van de kosten komt helemaal niet overeen met de tool om van tevoren de kosten te bereken.
Goed door het proces gelootst
De eigen portal is minder goed. Documenten zijn zeer lastig te vinden.
De dealer deed alle moeite om de fiets die hij niet meer had alsnog te kunnen leveren. Dat is goed gelukt.
Mooi initiatief en maakt leasen betaalbaar
Duidelijke afspraken, goede website met veel mogelijkheden.
Je weet van tevoren waar je aan toe bent.
In de winkel ging de afhandeling qua contract ook erg soepel.
Snel op de leasefiets
Snelle service en eenvoudig mijn nieuwe leasefiets geleverd.
Fietsplan
Na aanmelding via werkgever mail binnen een dag binnen
Daarna goed lezen en eigenlijk gaat het vanzelf
Ook de dealer is goed op de hoogte van wat er gedaan moet worden en geeft goede inlichtingen
Snel en duidelijk
Alles verliep (ook door Dusseldorp Fietsen in Lichtenvoorde) heel soepel en goed!
Zeer behulpzaam team bij Lease-a-Bike
Zeer behulpzaam team bij Lease-a-Bike, procedure eenvoudig, vanaf begin tot en met ontvangst van de fiets zaten maar 2 weken. Zeer tevreden! bedankt, groet, Arnold.
Alles is super snel geregeld.
Het was een zeer goede ervaring
Het was een zeer goede ervaring. De instructies op de website waren gemakkelijk te volgen en de winkel was top. Goed gedaan allemaal!
Snel en makkelijk
Het aanvraagproces ging snel en makkelijk. De site is overzichtelijk.
Eenvoudig en snel!
Je kunt jezelf eenvoudig aanmelden. Na ontvangst van je bestelcode kan je naar je eigen vertrouwde fietsenwinkel een fiets uitkiezen. Wij zijn bij Rein Veenendaal geweest en daar zijn ze ook bekend met lease a bike waardoor alles eenvoudig geregeld werd. Al met al zat er twee weken tussen aanmelden en de fiets ophalen! Helemaal top!
Snel geregeld en geheel ontzorgd.
Snel geregeld, zonder veel inspanningen vanuit de gebruiker. Resultaat is een fiets geheel naar eigen wens zonder veel moeite.
snelle service en goede communicatie
Alles geregeldâŠrelaxed!
De informatie was compleet en heel duidelijk. Het werkt heel makkelijk door de code die ook door de fietshandel meteen werd opgepakt, alles verliep makkelijk en vlot, top!
alles goed geregeld met Lease A Bike enâŠ
alles goed geregeld met Lease A Bike en ook erg makkelijk te regelen bij een fietsenwinkel
Goede ervaring
Ik kon gewoon bij mijn eigen lokale fietsenwinkel alles kiezen wat ik wilde. Kosten en betaling was duidelijk.
Binnen 5 dagen heb ik het eerste rondje gefietst!
Ik kreeg een link,ging ik mee naar deâŠ
Ik kreeg een link,ging ik mee naar de fietsenwinkel,en koos een prachtige fiets en kon het meteen meenemen.
Top.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹