Allianz Direct - Nederland レビュー 2,543

TrustScore 5段階評価の3

3.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Waardeloze bedrijf, heb schade aan de auto veroorzaakt door verzekerde van Allianz. Het loopt al af 31 dec 2025 en het is inmiddels al half april en nog geen schade vergoed. Wordt telkens aan het l... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ik heb echt hele duidelijke, snelle hulp gehad van Esther. De enige reden waarom ik geen vijf sterren geef hier, is omdat ik zowel via de telefoon als via de chat eerst contact kreeg met een robot. Ik... もっと見る

企業情報

1. 保険代理店

当該企業による記述

Wij zijn Allianz Direct, dé online verzekeraar van de toekomst. We zijn actief in Nederland en drie andere Europese landen: Allianz Direct Duitsland, Allianz Direct Italië en Allianz Direct Spanje. Integriteit en transparantie vormen de basis van Allianz Direct. Wij zijn de eerste verzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan veranderende marktomstandigheden en klantverwachtingen.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Waardeloze bedrijf

Wordt telkens aan het lijntje gehouden door 2 weken op te schuiven voor ze een ei hebben gelegd.
Schade bedrag is ca 800€, ben blij dat het geen duizenden euro’s zijn want dan heb je daar echt een probleem. En dan die waardeloze tv reclame met de gillende beesten met de opmerking makkelijk en snel geregeld. DUS NIET. Ben je er verzekerd dan adviseer ik om meteen een andere maatschappij te zoeken want bij Allianz kom je bedrogen uit

2026年4月16日

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hoi Bo, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Zou je je gegevens willen mailen naar review@allianzdirect.nl? Dan helpen we je graag verder.

Top service

Ze was heel vriendelijk, duidelijk en heeft me fantastisch te woord gestaan en geholpen!

2026年4月15日

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hi Desree! Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen.

5つ星のうち1の評価

Je moety vooral geen vragen stellen!

Als je een vraag hebt zullen ze er alles aan doen om je vooral niet te woord hoeven staan!
Kennelijk gaat Allianz Direct er van uit dat gemiddelde verzekerde niet intelligenter is dat blatende alpacca uit hun commercial.

Hoi Jan,

Bedankt voor je bericht. Jammer dat je niet tevreden bent over onze service.

Zou je misschien per mail kunnen toelichten wat er aan de hand is? Je kunt mailen naar review@allianzdirect.nl met je postcode, geboortedatum polisnummer.

5つ星のうち5の評価

Na in eerste instantie een jaar lang…

Na in eerste instantie een jaar lang bezig te zijn geweest met teveel betaalde premie, kwam ik na het indienen van een klacht in contact met Max. Hij heeft de zaak zeer voortvarend opgepakt en geregeld dat ik de premie terug gestort krijg.

Hoi,

Max is blij met je recensie. Bedankt daarvoor.

5つ星のうち1の評価

Nooit aan beginnen bij hun!!

Nooit aan beginnen bij hun!!! Slecht bereikbaar en een vlotte afhandeling kun je vergeten! Heb een allrisk dekking bij hun maar moet OVERAL zelf achteraan bellen omdat ze het dossier gewoon laten liggen. Ook de ongevallen inzittenden verzekering laat je gewoon in de steek! Voor mij nooooooit meer een verzekering bij deze prutsers

Hoi Denise,

Het is nu inderdaad wat drukker dan normaal. Zou je misschien je situatie kunnen toelichten. Je kunt mailen naar review@allianzdirect.nl samen met je schadenummer, postcode en geboortedatum.

5つ星のうち5の評価

goede service en bereid om advies te…

goede service en bereid om advies te geven om schade te voorkomen. Dankjewel Ashveen!

Hoi Donovan,

Bedankt voor je leuke recensie. We waarderen dit enorm. Ik heb het aan hem doorgegeven.

5つ星のうち1の評価

Na het opeens bijwerken van schadevrije…

Na het opeens bijwerken van schadevrije jaren is het bijna onmogelijk om dit te corrigeren. Contact via chat kost meer dan 20 minuten en telefonisch is het helemaal een drama. Na een aantal keren 4 minuten wachtrij te hebben gehoord, na 30 minuten wachten maar opgehangen. Nog steeds niet geholpen dus. Op zoek naar nieuwe verzekeraar.

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hi Peter! Wat vervelend om te horen! Ik help je graag verder, zou je je vraag en polisnummer willen mailen naar review@allianzdirect.nl?

5つ星のうち1の評価

Slecht met die virtuele bot om iemand…

Slecht met die virtuele bot om iemand aan de lijn te krijgen, nou had ik iemand aan de lijn werd er zomaar opgehangen waar door ik opniew lang moest wachten

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hi Milan. Mocht je nog niet geholpen zijn kun je je vraag mailen naar review@allianzdirect.nl onder vermelding van je polisnummer. We helpen je graag verder.

5つ星のうち1の評価

Price gouging at its finest

Price gouging at its finest. We need to wake up and stop making these insurance companies wealthy. Put up the price if the insurance even though id another years no claims. Check a compare sight and the price was lower there. Don't use Allianz!

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hi! I'm sorry to hear you're not happy about our pricing. Can you send us your question and policy number to review@allianzdirect.nl? We're happy to help!

5つ星のうち1の評価

Moeilijk om contact met hun te nemen

Moeilijk om contact met hun te nemen. Super irrritant de virtual assistent. Het duurde 1 uur voordaat ik iemand aan de lijn kon krijgen.

2026年4月9日

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hi Nicole, vervelend om te horen dat het contact niet soepel verliep. Mocht je vraag nog niet beantwoord zijn kun je mailen naar review@allianzdirect.nl onder vermelding van je polisnummer.

5つ星のうち1の評価

Verzekering die niks voor je betekend…

Verzekering die niks voor je betekend kijken niet eens naar het schadeformulier als je m opstuurt 3 jaar geleden opgestuurd en nog steeds niks mee gebeurd en nu sta ik al bijna een half uur in de wachtrij om te bellen er voor ik zou lekker een andere verzekering kiezen als je van simpel houd

2026年4月8日

Hi Miquel,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Zou je jouw vraag samen met jouw postcode en geboortedatum kunnen sturen naar review@allianzdirect.nl? We kijken dan graag met je mee naar het schadeformulier.

- Naomi (Allianz Direct)

5つ星のうち1の評価

Ik heb net contact gehad met…

Ik heb net contact gehad met telefoniste van Allianz direct en ik krijg een hartstikke suffe dame die helemaal eigen dingen aan het vertellen was. Ze was zo suf aan de lijn dat ik van zenuwen niet meer kon volhouden heb ik m’n telefoon neergelegd. Ze staan heel slecht aan woord voor een klanten en je moet ongelofelijk lang aan de lijn wachten. Verschrikkelijk.

2026年4月8日

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hi Edgar! Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze klantenservice. Zou je je vraag en polisnummer willen mailen naar review@allianzdirect.nl? We helpen je graag verder!

5つ星のうち5の評価

Super service bij autoverzekering (dubbel betaald)

Super service ontvangen van Chantal ; ze belde mij op om te melden dat mijn dubbel gemaakte kosten van een auto verzekering (polis vergeten te stoppen na verkoop auto) netjes worden teruggeboekt.

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hi! Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

HEEL SLECHT Bereikbaar en alleen robots aan de lijn

HEEL SLECHT bereikbaar. Werken bijna uitsluitend met chatbots (die slecht functioneren) en telefoonbots (die langzaam en slecht functioneren). Je wordt van robot naar robot gestuurd en niet geholpen door mensen. Of je staat 1-2 uur in de wachtrij en wordt weggedrukt. Extreem ontevreden over klacht afhandeling, je staat er alleen voor. Ben direct na deze ervaring weggegaan bij deze budget prutsers.

Beste Flora,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je zo ontevreden bent over onze bereikbaarheid en de afhandeling van je klacht. We begrijpen dat dit een frustrerende ervaring voor je moet zijn geweest, en dat is absoluut niet wat we willen voor onze klanten.

We willen graag beter begrijpen wat er precies is gebeurd en hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Als je dat wilt, kun je ons een e-mail sturen naar review@allianzdirect.nl met je gegevens en een korte toelichting. We kijken graag of we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf 2,5 uur aan de telefoon om vervolgens slecht geholpen te worden en weer doorverbonden te worden en weer een eeuwigheid te wachten.
ik raad iedereen af om bij deze verzekering iets af te sluiten want ze laten je stikken.

Beste Geertjan,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Het spijt ons enorm om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en dat je je niet goed geholpen voelt. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en we begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn.

We willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten en je verder te helpen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar review@allianzdirect.nl met je gegevens en een korte toelichting? Ons team zal je situatie bekijken en contact met je opnemen.

We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Claim Submitted, Waiting for handler response

Had a fruitful chat with Mr Colin. got the required information. thanks.

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hi Ankan! Thank you for your review. We're happy to hear you're satisfied with our customer service!

With kind regards,

5つ星のうち5の評価

Colin heeft mij goed geholpen

Colin heeft mij uiteindelijk goed geholpen met het versturen van dashcam beelden van de aanrijding

Allianz Direct - Nederland からの回答

Hi! Bedankt voor je leuke review. We zijn blij om te horen dat Colin je goed geholpen heeft.

5つ星のうち1の評価

Verzekerd maar niks kunnen betekenen

Ik ben wa plus beperkt casco verzekerd en heb schade aan mijn auto gekregen nadat een vrachtwagen chauffeur tijdens parkeren tegen mijn geparkeerde auto aangereden.

Ten eerste geven ze aan 24/7 directe hulp en service te bieden, ten tweede geven ze aan dat ik hulp bij schade krijg. Helaas word ik simpel weg zonder amper enige info te krijgen doorverwezen naar een ander bedrijf ivm ik niet ben gedekt voor schade aan me eigen auto en het gaat om een chauffeur uit het buitenland.

Aangezien het niet mijn fout is had ik wel enige ondersteuning verwacht bij het afhandelen hiervan maar helaas

2026年3月31日

Beste Bryan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het erg teleurstellend is als je in een situatie als deze niet de ondersteuning ervaart die je verwacht. Zeker als het om schade gaat die niet door jouw toedoen is ontstaan, kan dit erg frustrerend zijn.

Om je situatie beter te kunnen beoordelen en te kijken of we je alsnog verder kunnen helpen, willen we je vragen om een e-mail te sturen naar review@allianzdirect.nl met je gegevens en een korte toelichting. Ons team kijkt graag met je mee om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。