Leasing-Danmark レビュヌ

2. カヌディヌラヌ
  3. リヌス業
  4. 自動車販売店

圓該䌁業による蚘述

Vi Þnsker at vÊre det mest attraktive leasingselskab på markedet, og markere os som et dedikeret, målrettet og lÞsningsorienteret leasingselskab. Vi begår os med professionel og erfaren vejledning samt rådgivning i netop din leasing oplevelse.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Bliver ikke bedre

Kan kun anbefale Tommy og Co. til alle der skal lease en bil - fra starten af en super fed oplevelse med at finde den rigtige bil og få den hjem.

Alt gik som det skulle og der har vÊret super service og opfÞlgning - alle aftaler er holdt og lidt til

2026幎4月4日

Leasing-Danmark からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft et godt forlÞb fra fÞrste kontakt til levering af bilen. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at rÃ¥dgive grundigt, finde den rette lÞsning og sikre en tryg og professionel proces hele vejen igennem – derfor er det sÊrligt positivt at hÞre, at bÃ¥de service, opfÞlgning og aftaler har levet op til dine forventninger.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og takker for tilliden.

De bedste hilsner.
Leasing-Danmark

SkÞn oplevelse med Leasing-Danmark. Her fik jeg ro i maven

Da vi kÞbte vores nye familiebil for lidt over en måned siden havde vi en fantastisk oplevelse med Leasing-Danmark.

Det var med kort varsel aftenen inden jeg var på flyveren til Aalborg, men blev mÞdt morgenen efter af Tommy, der tog sig mere end rigelig tid til at sÊtte mig ind i alt jeg måtte have spÞrgsmål omkring.

Den nervÞsitet jeg ankom med blev fejet til siden og jeg kÞrte hjem samme dag med bilen med en rigtig god oplevelse hos Leasing-Danmark.

De ting vi aftalte der skulle ordnes er blevet ordnet efter aftale. Tommy har siden hjulpet med yderligere spÞrgsmål hurtigt og klart.
Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til at give ham og Leasing-Danmark et besÞg i fremtiden.

2025幎9月28日

KÊre Christian.

Tusind tak for de flotte ord og den tid, du har brugt på at dele din oplevelse 🙏
Det betyder virkelig meget at hÞre, at du fÞlte dig tryg gennem hele forlÞbet, og at alt er gået som aftalt.
Det er prÊcis sådan en oplevelse, vi Þnsker, alle skal have hos Leasing-Danmark.

Tak for tilliden – og rigtig god fornÞjelse med familiebilen 🚗

Dbh.
Leasing-Danmark

Vi har i marts 25 kÞbt bil af Tommy fra

Vi har i marts 25 kÞbt bil af Tommy fra Leasing-danmark. Vi har, fra vi trÃ¥dte ind af dÞren pÃ¥ kontoret i Aalborg, fÞlt os i trygge og kompetente hÊnder. Bilen viste sig, at have en defekt bagklap, hvilket blev ordnet til UG. Tommy er utrolig sympatisk, tager sig tid til at snakke, fÞlger op pÃ¥ tingene og vi fÞler os virkeligt vÊrdsatte. Vi vil til enhver tid handle her igen og vil give Tommy vores bedste anbefalinger 🀩

2025幎3月21日

Leasing-Danmark からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏😊

Det betyder virkelig meget for mig at lÊse jeres anmeldelse – og det har vÊret en stor fornÞjelse at lÊre jer at kende og at handle bil med jer.
Tak for jeres tÃ¥lmodighed og tillid, ogsÃ¥ i forbindelse med bagklappen – for mig er det vigtigste, at I fÞler jer trygge og godt behandlet hele vejen igennem.

I er altid mere end velkomne – der er altid kaffe på kanden 😊

Leasing-Danmark 🚗✚

Hentede min nye Mercedes C400 hos Tommy

Hentede min nye Mercedes C400 hos Tommy ved Leasing Danmark.
Kan klart anbefale da hele kÞbsoplevelsen var nemt, tilfredsstillende og hurtigt.
Derudover er Tommy en Champ og er din ven gennem kÞbet.
Der er intet forvirring eller noget som helst da han giver det hele til dig simpelt og forståeligt. Hvis man skal Lease, så er det kraftedme der.
Og ikke mindst, han priser er bedst🀷‍♂

2024幎7月19日
自発的なレビュヌ

Jeg har leaset en bil hos Leasing-Danmark

Jeg har leaset en bil hos Leasing-Danmark. Service på absolut hÞjeste niveau.Det er en fornÞjelse.
Alt er top klasse.!

2024幎3月1日

KÊre Brian.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot - den sÊtter jeg virkelig stor pris på.

Det har altid vÊre en fornÞjelse og håber snart vi ses igen :)

Dbh Tommy.

Har aldrig mÞdt en sÊlger som Tommy

Har aldrig mÞdt en sÊlger som Tommy. Ærlig, behagelig og behjÊlpelig hele forlÞbet igennem. Han svarede pÃ¥ mails og beskeder selvom han var pÃ¥ ferie i Malaga.
Tommy du får 10 stjerner her fra.
Jeg vil enhver tid kÞre hele vejen til Aalborg og hente en bil igen.
Du er en ener i bil branchen. Jeg vil anbefale alle i min kreds til at kÞbe deres nÊste bil hos dig.
Tusind tak for handlen!!!
Dbh Amir

2023幎10月12日

KÊre Amir.

Tusind tak for din anmeldelse - den sÊtter jeg virkelig stor pris på.

Det har vÊret en fornÞjelse og glÊder mig til vi ses igen.

Dbh Tommy.

Bedste oplevelse, vanvittig service

Uden egentlig at vide, hvilken bil jeg drÞmte om, kontaktede jeg Tommy. Jeg skulle for fÞrste gang lease en bil i mit firma og blev af Tommy "holdt i hånden" hele vejen. En dejlig oplevelse, hvor jeg både fik hjÊp til at vÊlge og finde vinterdÊk som blev sat på bilen inden den blev leveret på min adresse.
Jeg kommer igen en anden god gang :-)

2022幎12月4日

Mindst 6 stjerner !!!

5 stjerner er alt for lidt.
Jeg havde mere eller mindre bestilt en bil andet steds men det sejlede og var ikke 100% seriÞst.
Jeg blev anbefalet at tage kontakt til Tommy og allerede fra fÞrste kontakt blev jeg vejledt til fingerspidserne. Tommy's store viden inden for biler gav mig ro og sikkerhed. Sammen fandt vi den helt rigtige bil og drÞmmen blev efter kun 14 dage til virkelighed.
At finde den rigtige bil er kun en del af det. Kontrakten skal sÊttes helt rigtig sammen og her er der også faldgrupper. Tommy vejledte, spurgte og foreslog til jeg var 100% tilfreds. Som han siger "her er der ingen dumme spÞrgsmål og hellere et for meget end et for lidt".
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at anbefale Tommy til alle og selvfÞlgelig skal han også levere de nÊste mange biler.
Mange hilsner fra Kent & familie.

2021幎11月15日

Jeg fik anbefalet Leasing-Danmark i

Jeg fik anbefalet Leasing-Danmark i forbindelse med leasing af bil, og jeg må bare sige, at Tommy levede fuldt op til forventningerne og mere til!
Han har vÊret yderst professionel og serviceminded hele vejen fra start til slut!
Og takket vÊret Tommy, så holder drÞmmebilen nu i indkÞrslen.
Man kan tydeligt mÊrke, at Tommy sÊtter en dyd i, at tage kunden i hånden, og at service er i hÞjsÊdet.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger videre herfra! - Vil du lease bil, så tag fat i Tommy og Leasing-Danmark.
Jeg vil selv gÞre det samme, nÊste gang jeg skal lease på ny.

2021幎9月10日
自発的なレビュヌ

Sådan skal det fÞles at kÞbe bil!!

Sådan skal det fÞles at kÞbe bil! Det var min tanke på vejen hjem efter at have hentet min nye Audi hos Tommy.

Hele vejen igennem forlÞbet har Tommy leveret hurtig, korrekt og fyldestgÞrende information - og altid vÊret tilgÊngelig for spÞrgsmål. KÞbte en relativ dyr bil helt ubeset alene baseret på den tillid, som Tommy var i stand til at opbygge per telefon/mail - og der blev leveret over forventning, da jeg hentede en fuldstÊndig fejlfri bil.

Set i lyset af branchens i Þvrigt lidt blakkede ry, så er det fantastisk at se, at der findes folk, hvor service, Êrlighed og integretit stadig står Þverst på prioriteringslisten! Varm anbefaling herfra!

2021幎8月13日

Fantastisk service

Her er tale om et fantastisk firma med kunden i fokus!
Tommy har givet en service ud over det sÊdvanlige
En aftale er en aftale og den blev holdt til punkt og prikke
Tommy gav god rådgivning og der blev ikke forventet at man handlede bilen. Intet pres og ingen billige “brugtvogns forhandler tricks”
Jeg kan kun give Leasing-Danmark mine varmeste anbefalinger

2021幎7月31日