Westbecgaard Biler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Vil du have mange mÊrker at vÊlge imellem, er du kommet til det forkerte sted. Hos Westbecgaard Biler har vi nemlig valgt, at koncentrere os om de fÃ¥ mÊrker, vi kender allerbedst – og som er dem, vi personligt foretrÊkker. Bilerne er typisk 3-7 Ã¥r gamle og er altid godt udstyret, professionelt testet og klargjort. Det ér bare sjovere at sÊlge noget, man selv kan stÃ¥ 100 % inde for. Har du et helt sÊrligt Þnske? Bare spÞrg os, for vi skaffer gerne biler hjem – ogsÃ¥ andre gode mÊrker. Du kan som altid vÊre sikker pÃ¥, at kvaliteten er i top. Og at vores klargÞringsafdeling og vÊrksted klarer servicen.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Jeg har for nylig kÞbt en VW Passat fra

Jeg har for nylig kÞbt en VW Passat fra 2019, og oplevelsen var rigtig god.

Jeg fik mulighed for at prÞvekÞre bilen om lÞrdagen, selvom Westbecgaard havde lukket, og Kasper tilbÞd at sÞrge for at få bilen nysynet i forbindelse med kÞbet, hvilket gav en ekstra tryghed.

Hele processen bar prÊg af ordentlighed, og der blev udvist fin imÞdekommenhed i forhold til mine Þnsker. Jeg fÞlte mig godt behandlet gennem forlÞbet.

Alt i alt en solid og professionel bilhandel, som jeg gerne anbefaler videre.

2026幎3月10日
自発的なレビュヌ

Rigtig god oplevelse og fantastisk

Rigtig god oplevelse og fantastisk service hos sÊlger Kasper. Vi fik en god byttepris og alt har vÊret som det skulle med overdragelse af egen bil og overtagelse af vores nye bil, som vi kÞbte hos dem. Vi har haft bilen et år og der har ingen problemer vÊret. Kontakten til Westbecgaard med diverse spÞrgsmål har vÊret uden problemer med god service og professionelt. Kan varmt anbefale dem!

2025幎1月3日
自発的なレビュヌ

Et meget professionelt flot og seriÞst

Et meget professionelt, flot og seriÞst bilhus! Kasper, ( salgschef ) er en meget trovÊrdig person, som jeg hurtigt fik et tillidsbånd til.
Kasper tog mig utrolig seriÞst og gav mig en rigtig fin pris på min byttebil. Han kunne besvare alle mine spÞrgsmål meget professionelt og seriÞst, og jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem. Der var intet unÞdvendigt pres, som jeg har oplevet fÞr hos andre bilforhandlere. Det hele foregik i mit tempo, hvilket gjorde at hele handlen var en god oplevelse.
Kun de varmeste anbefalinger herfra.
NÊste gang der skal kÞbes bil ved jeg hvor jeg skal hen!
KÞbte : Mercedes Glc

2025幎11月9日

Tryg og professionel bilhandel hos Westbecgaard Biler

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Westbecgaard Biler – isÊr takket vÊre sÊlgeren Kasper.
Fra start til slut fik jeg en super behandling, og jeg fÞlte mig både set og taget seriÞst som forbruger. Kasper var imÞdekommende, professionel og tog sig tid til at forklare tingene grundigt, så jeg hele tiden fÞlte mig i trygge hÊnder gennem hele bilkÞbet.

En rigtig positiv oplevelse, som jeg klart kan anbefale til andre, der leder efter bil og god service

2025幎12月7日
自発的なレビュヌ

Det var en rigtig god oplevelse at handle ved Westbecgaard Biler

Det var en rigtig god oplevelse at handle bil hos jer ,seriÞst vurdering af min brugte bil ,ikke som andre firmaer som bare lader en pc vurdere din ,i sÊtter jer ind hvad det er for en model og udstyr indbytnings bilen er for en ,i var hurtig til at få bilen synet og nummerplade på ,fik straks bilen udleveret,rigtig behagelig medarbejder gjorde alt for mig,super godt arbejde,kan stÊrkt anbefale Westbecgaard Biler

2025幎12月12日

Vi har kÞbt Mercedes C 200 hos Jacob

Vi har kÞbt Mercedes C 200 hos Jacob westbecgaard biler forår 2025 ( Feb)
Selve handlen kÞrte som den skulle , overdragelse aftalt dag osv

Der var to aftaler inkl i handlen , den ene var en ny elrude knap og et nyt fÞrersÊde betrÊk på westbecgaards regning og at de ville bestille/ kÞbe det hjem .
Efter ca to mdr lyser en motor lampe i bilen , Jacob siger vi skal kigge ned og få tester på , det gjorde vi men westbecgaards tester virkede ikke og de sagde at vi måtte ud og få den testet anden steds , det gjorde vi og betalte selv . Jacob sagde til os at vi bare kunne kÞre i biltema og kÞbe selv og nulstille computeren i bilen ( vi er mållÞse)
Det viser sig at vÊre NOx sensor der er gået ( garanti berettiget for os)
Jacob siger at NOx sensor er i rest ordre og han ved ikke hvornår han kan få den hjem , det samme siger han om sÊdebetrÊkket .
Vi begynder at få en klar mave fornemmelse af at der noget her der lugter af manglende lyst til at betale det aftalte og udbedre motorfejl.
Vi ringer til GÞrlÞse Auto og som sÊdvanlig super service
.de har bÃ¥de NOx sensor og sÊde betrÊk hjemme til nÊste dag hvis vi Þnsker det og de anbefaler klart ikke at vi kÞrer i bilen pga risiko for fÞlge skader .
GÞrlÞse ringer og snakker med Jacob Westbecgaard biler og forklarer vigtigheden i at få udbedret fejlen hurtigt, dels pga fÞlgeskader og at vi stod og skulle kÞre på bilferie .
GÞrlÞse tilbyder Jacob at udbedre fejlen med det samme på hans regning og det vil Jacob ikke .
Pudsigt nok så skriver Jacob til os dagen efter at nu har han fået fat i NOx sensor og hvornår ville have den skiftet , samt at han sÞrme også havde skaffet sÊde betrÊk .
Vi valgte at få vores bil lavet hos GÞrlÞse og betalte selv de 7745kr , sÊde betrÊkket og rude knap hentede vi hos Westbecgaard biler , hvor både sÊlger Kasper , ejer Jacob og HJ mekanikker var til stede og stemningen var tydeligt presset og mindede på ingen om den stemning de udviste den dag vi skulle skrive under på vores C200 til den nette sum af 265.000kr .

Konklusion :
Vi som kunder dernede har haft nogle rigtige kedelige oplevelser med usandheder , lÞfte brud ifht kÞbeloven , og er bare så kede af at vi har kÞbt bil hos Westbecgaard biler .
Og vi anbefaler helt klart og tydeligt ikke at kÞbe bil hos Westbecgaard biler v/ Jacob

Keld og Camilla Adelstrup Harmundal

2025幎2月26日
自発的なレビュヌ

Fantastisk god service og kvalitetsbiler

Vi har netop kÞbt en brugt Mercedes E-klasse her. Vi oplevede en rigtig god og nÊrvÊrende service - man fÞlte sig velkommen og selve stedet er også pÊnt og nydeligt, og giver et indtryk af ordentlighed, hvilket ikke altid er tilfÊldet hos brugtvognsforhandlere. Vores bil stod klar 5 dage efter vi skrev under og der var den leveret helt nysynet og med det vi ellers havde aftalt. Bilen vi har kÞbt kÞrer som en drÞm. Vil klart anbefale andre at handle her.

2024幎10月1日

God oplevelse

God oplevelse med Westbecgaard Biler. Jeg kÞbte en C200 til en god pris. Der viste sig at vÊre en fejl med bakkameraet, som fÞrst kom til syne efter jeg havde ejet den et års tid, men det var intet problem at få det fikset på garantien.
Ejeren, Jacob, virker flink og nede på jorden. Ingen slesk sÊlgertype der. Jeg kunne sagtens finde på at handle der igen. Tak for det.

2024幎1月1日

Meget tilfredsstillende oplevelse

Efter i en lÊngere periode at have vÊret på udkig efter en ny bil (mercedes) faldt valget primo februar 2023 på en mercedes E-klasse hos Westbecgaard Biler. I handelen indgik min tidligere bil, som jeg synes, jeg fik en fair pris for. Man vil jo altid gerne have mere.
I slutsedlen er anfÞrt, at jeg efter overdragelsen af den nye bil for min regning kÞrer den til FDM med henblik på en brugtbiltest. Efter testen anfÞrte FDM i rapporten, at bilens stand var meget fin og de få bemÊrkninger, der var anfÞrt, blev udbedret ved sÊlgers foranstaltning og efter sÊlgers regning.
Alt i alt har hele forlÞbet vÊret meget tilfredsstillende, og man skal lede lÊnge efter en tilsvarende god behandling.
Jeg kan således anbefale Westbecgaard Biler.

2023幎3月2日

FrarÃ¥des STÆRKT!!! Har aldrig vÊret pÃ¥ vÊrksted sÃ¥ mange

Har aldrig vÊret pÃ¥ vÊrksted sÃ¥ mange gange som med den mercedes 200a jeg har kÞbt hos westbecgaard biler. Jeg kÞber bilen med garanti pÃ¥ 1 Ã¥r, dette holder ikke, jeg bliver selv bedt om at betale vÊrkstedsregning. Denne handel har kostet mig sÃ¥ mange penge i tabt arbejdsfortjeneste, tid og vÊrkstedsregning, og forhandleren tÊnker kun pÃ¥ at tjene penge selv. Han tilbyder mig at kÞbe bilen tilbage med kÊmpe underskud, og skal lige siges at bilen jeg har lagt i handlen fra start, blev ogsÃ¥ underbetalt af ham. SÃ¥ alt i alt vil han lave et kÊmpe overskud pÃ¥ min handel. Han er gennemtÊnkt pÃ¥ indtjening, sÃ¥ pas pÃ¥ jeres penge! Jeg frarÃ¥der STÆRKT at handle med denne forhandler, da det kommer til at koste jer meget tid i kamp med ham, vÊrkstedstid og penge pÃ¥ jeres konto. Utilregnelig, ligeglad, afvisende og grisk, det er desvÊrre mit indtryk af denne forhandler.

2023幎1月21日
Westbecgaard Biler ロゎ

Westbecgaard Biler からの回答

Hej Manuela

Jeg har fuld forståelse for, at det er irriterende at skulle på vÊrksted i tide og utide. Og at det er svÊrt at få det til at passe ind i en travl hverdag.

Vi har haft 3 reklamationer på din A200, og alle tre reklamationer er udbedret af os på vores Mercedes-partnervÊrksted - efter dit Þnske, da vÊrkstedet ligger tÊttere på din bopÊl.

Sidst vi snakkede, bad du mig finde en anden bilmodel til dig, som ikke skal på vÊrksted - men sådan en bil findes ikke. At kÞbe brugt bil med reklamationsret/garanti hos en forhandler er ikke ensbetydende med, at man ikke kommer til at skulle betale en vÊrkstedsregning inden for reklamationsperioden.

Du fravalgte garanti (CarGarantie) ved kÞbet, så bilen er ikke kÞbt med 1 års garanti.

Med hensyn til priser, sÃ¥ fÞlger vi markedet i “indeks 100”, vi forsÞger hverken at ligge over eller under gÊldende indkÞbs- og udsalgspriser. Du havde da for Þvrigt en garvet bilforhandler-ven med da vi handlede.

Jacob

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。