Jeg kÞbte en 230 v led strip light som kunne deles med det tilhÞrende udstyr, men tegningen som fulgte med, passede ikke overens med hvad jeg havde fÃ¥et. Jeg kontaktede dem for at forhÞre mig, som r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en Led pÊre med fÞler. Viste sig at pÊren ved bevÊgelse kun er tÊndt fÃ¥ sekunder. Er derfor ikke anvendelig. Men firmaet gav efterflg. god service , sendte hurtigt en ny som virker. Kan anbefale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skulle bestille noget lys og havde lige brug for tekniske råd og erfaringer. Det kom fra Jonas selv - altså ham fra reklamen på nettet, så bliver det ikke mere direkte og Êgte.
Super service.... FÞrst ringede jeg for at blive hjulpet med lys til min trappe. Fik super service og varenr. pÃ¥ de ting der skulle bruges, noget var i restordre. Da jeg havde bestilt fik jeg Ledexper... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos LEDexperten.dk er vi dedikerede til at levere belysningslÞsninger, der skaber vÊrdi og lÞfter ethvert rum. Med over 10 års erfaring inden for salg og skrÊddersyede belysningslÞsninger til både private og erhverv, er vi din pålidelige samarbejdspartner, når det kommer til lys, kvalitet og innovation.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Langsom kundeservice. Manglende information på fragt, ingen tracking eller lignende.
Super service med vejledning til lige netop det jeg havde brug for, hverken mere eller mindre og produktet er så simpelt plug and play. Kan kun anbefales.
Very good quality products but more importantly, nice video descriptions to understand installation and look of the products. I ordered twice already in a row from them. They also offer multiple affordable solutions in comparison to others
Super god service og kvalitet til prisen. Kan virkelig anbefales.
Fantastisk produkt , super nemt og fornuftig priser
Der er en fantastisk god service og et godt udvalg af varer.
Alt virker og er som forventet - i udemÊrket kvalitet og rimelig pris.
Hurtig og akkurat svar på mail med link til det Þnskede produkt, gjorde det nemt og hurtigt at bestille det Þnskede, hvilket blev fulgt op med en lynhurtig levering.
Skulle bruge nogle Led strip. Ringede til Led Experten. Jeg fik en rigtig god vejledning og rådgivning til hvad jeg skulle bestille til mit projekt. Bestille om aftenen og fik varen 2 dage efter.
Kan absolut anbefale Led Experten.
Pakken var fuldstÊndig slået til plukfisk - havde vÊret åbnet og selve lampernes emballage var også beskadiget - håber de virker når jeg engang får dem sat op.

Ledexperten ããã®åç
super nemt og hurtigt og super service samt skarp pris
Hurtigt og nemt til konkurrence dygtige priser.
Fint udvalg
Jeg fik hurtig svar på mine spÞrgsmål og link til de produkter jeg skulle bruge.
Jeg kan kun anbefale LEDexperten.
God og hurtig svar på spÞrgsmål og hurtig levering, kan kun anbefale dem.
Meget venlig og professionel betjening og support. Nemt efterfÞlgende at bestille via hjemmesiden