レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ons kantoor is veel beter belicht sinds we de producten gebruiken van Ledgroothandel. Alles was makkelijk te vinden op de website en alles was ook snel geleverd. Ledgroothandel is the go-to voor kwali... もっず芋る

䌁業情報

1. 照明卞業者
  2. 照明専門店

圓該䌁業による蚘述

Ledgroothandel is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige LED producten, met een sterke focus op B2B-klanten en grootschalige projecten. Onze ervaring stelt ons in staat om u deskundig te adviseren en oplossingen op maat te bieden. Of u nu een bedrijfspand, winkelketen of grote buitenruimte wilt verlichten, wij leveren de kwaliteit en service die u nodig heeft.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb beschadigde artikelen ontvangen

Ik heb beschadigde artikelen ontvangen en toen ik dit meldde, kreeg ik te horen dat ik me niet druk moest maken omdat het geen auto van een half miljoen euro is. Deze reactie vind ik totaal ongepast en onprofessioneel. Er werd totaal niet meegewerkt om het probleem op te lossen, terwijl ik gewoon een onbeschadigd product had verwacht. Dit is niet de service die ik van een leverancier verwacht.

2025幎12月29日

Ledgroothandel からの回答

Wij hebben u gratis retour aangeboden en terugbetaling. De schade waarover u het heeft betreft een krasje van aantal millimeter op de rand van het paneel. Wat haast niet te zien was tenzij wij de foto flink inzoomen. Ook nadat wij het paneel retour hebben gekregen hadden wij flink tijd nodig om dit krasje te vinden. En helaas kunnen wij geen nieuwe panelen sturen met het behoud van de ''beschadigde panelen'', aangezien u het niet retour wou sturen in de eerste instantie.

5぀星のうち5の評䟡

Very efficient and helpful customer service

Had an amazing experience with customer service. The person I hired to install the led lights couldn't make it work, so I contacted customer service and they patiently and quickly helped me figure out what was wrong. Messaging with the team was so quick and easy, and they were super kind to communicate in English! Very happy!

2025幎9月17日

Traag

Bestellingen voor 22:00 op een werkdag worden dezelfde dag verzonden.

2 dagen later

Prima hoor, maar claim het dan ook niet.

2025幎5月1日

Een echte aanrader

Ik had een dimmer besteld die niet werkte en ze waren ontzettend behulpzaam. Stuurde meteen een nieuwe dimmer toe die het dus nu wel doet en de oude mocht ik weg gooien. Heel erg blij mee!!!

Ook in advies, heel veel verstand van zaken!!

2025幎1月23日

Snelle verzending

Snelle verzending, goede communicatie via de mail en goed product.

2025幎1月10日

Ledgroothandel からの回答

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent en waarderen uw feedback enorm. Het motiveert ons om ons best te blijven doen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw als klant te mogen verwelkomen! 😊

Snelle levering en goed traceerbaar

Snelle levering en goed traceerbaar

2025幎1月12日

Nooit meer, zeer slecht!

Al sinds gisteren meerdere malen geprobeerd contact op te nemen. Na 10 minuten in de wacht gestaan te hebben wordt de lijn automatisch opgehangen. Via whatsapp bereiken is ook onmogelijk. Berichten worden niet eens afgeleverd. De beloofde aflevering klopt voor geen meter. Week geleden besteld nog steeds niet ontvangen. Dit is de eerste maar ook absoluut de laatste keer dat ik hier iets bestel. Ik raad het hierdoor niemand aan hier ook iets te bestellen. Wat een slechte service!

2025幎1月10日

Tevreden

Tevreden! Tweede keer dat ik bij deze shop iets bestel!

2025幎1月8日

5぀星のうち5の評䟡

Alles super geregeld en snel geleverd

2024幎12月30日

Goed en snel.

Goed en snel.

2024幎11月26日

Fijne ervaring

Recent verhuisd en en de klantenservice heeft me goed geholpen met het vinden van de juiste producten. Levering was snel, en de kwaliteit van de lampen is goed!

2024幎11月25日

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte service en onbetrouwbare

Zeer slechte service en onbetrouwbare levering!

Ik heb een bestelling geplaatst bij LEDgroothandel.nl en helaas is mijn ervaring ronduit teleurstellend. We hebben een grote bestelling geplaatst en na een week en vijf telefoontjes is nog steeds maar één van de drie pakketten aangekomen. We hebben speciaal mensen ingehuurd om alles op tijd te installeren en dit aangegeven bij de klantenservice. Er werd beloofd dat de rest met spoed zou worden verzonden.

Na eigen onderzoek met DPD blijkt dat de overige pakketten nooit zijn verstuurd! De klantenservice is inmiddels onbereikbaar; verschillende nummers geprobeerd, maar we worden weggedrukt... Dit is niet alleen frustrerend, maar het kost ons ook geld en tijd. Voor een bestelling van deze waarde is dit gedrag ronduit schandalig en onacceptabel.

Ik kan LEDgroothandel.nl absoluut niet aanraden. Deze ervaring laat zien dat ze geen verantwoordelijkheid nemen voor hun fouten en hun klanten in de kou laten staan.

2024幎10月18日

Ledgroothandel からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent met uw ervaring. We willen het probleem graag oplossen en samen tot een oplossing komen. Neem alstublieft direct contact met ons op, zodat we uw situatie kunnen bespreken en oplossen. Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren. Bedankt!

Bar slecht!

Belachelijk! Hang al drie dagen aan de lijn en krijg spullen maar niet geleverd. Bij bellen wordt gewoon de haak erop gegooid tot drie keer toe. Toezegging om terug te bellen en om leveringen te doen. Wel aanmelden bij Dpd en een verzendlabel aanmaken maar nooit iets meegeven.

2024幎10月18日

Ledgroothandel からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent met uw ervaring.Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren. Bedankt!

5぀星のうち1の評䟡

Bestel zeker niet bij dit bedrijf

Bestel zeker niet bij dit bedrijf. Ze beloven de volgende dag te leveren. NIET dus
 wacht al ruim een maand op mijn bestelling en nog niets. Het pakket zou vast zitten bij transport en ze onderzoeken het
 krijg ik keer op keer als antwoord. Laatste keer zelfs geen reactie op mijn mail. Telefonisch onvriendelijk en niet eens excuses. Bestel zeker niet bij dit bedrijf.

2024幎10月14日

Beste Lizi Groenen,

Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het heel vervelend om te horen dat u zulke slechte ervaringen heeft met onze service. Dit is zeker niet de manier waarop wij met onze klanten willen omgaan, en wij bieden u hiervoor onze oprechte excuses aan.

Het is absoluut onacceptabel dat u herhaaldelijk contact heeft gezocht zonder resultaat en dat er toezeggingen zijn gedaan die niet zijn nagekomen. Wij begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn, zeker als het gaat om leveringen waar u op rekent.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak en de slechte ervaring. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren en dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

5぀星のうち1の評䟡

Item ontbreekt en ik krijg geen reactie/ oplossing!!

Ik heb 5 items besteld en er maar 4 gekregen, toen heb ik contact opgezocht met foto's van de inhoud en toen kreeg ik nog een bericht dat ze foto's van de witte sticker op de doos nodig hadden. Dit ook gestuurd en verder geen antwoord meer gekregen, moet overal zelf achteraan terwijl ik het met spoed nodig heb, de enige reactie die ik krijg na zelf contact zoeken iedere keer is dat ze het aan het uitzoeken zijn en een reminder hebben gestuurd naar de desbetreffende afdeling. Ondertussen heb ik het morgen nodig en hoor ik helemaal niks van ze!! Waarom zou ik liegen over een item van € 6,- dat ontbreekt, maar nee er moet een heel onderzoek opgestart worden i.p.v. dat ze het item nasturen. Als ik dit eerder had geweten had ik het wel ergens anders besteld!! Echt heel jammer!!

2024幎9月18日

Beste Kluveld,

Dank u voor uw bericht. Wij begrijpen uw frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u zelf achter antwoorden aan moet gaan en dat het proces zo lang duurt, zeker wanneer u de items met spoed nodig heeft.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring. Wij waarderen uw geduld en nemen uw feedback mee om onze service te verbeteren.

5぀星のうち1の評䟡

Wat een waardeloos bedrijf !

Wat een waardeloos bedrijf, niet te bereiken, reageren nergens op. Zou binnen 1 dag geleverd worden en na twee weken nog niks. Telefoon wordt niet opgenomen en mail niet beantwoord

2024幎9月5日

Beste Koen,

Dank u voor uw bericht. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het feit dat uw levering vertraagd is en dat u geen reactie heeft ontvangen op uw pogingen om contact met ons op te nemen. Dit is absoluut niet de service die u van ons mag verwachten.

Om dit snel voor u op te lossen, verzoeken wij u vriendelijk om uw ordernummer en contactgegevens te sturen naar [e-mailadres of ander contactkanaal]. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling met prioriteit wordt nagekeken en nemen spoedig contact met u op.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de slechte ervaring. Wij waarderen uw geduld en werken eraan om dit recht te zetten.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。