Ledkoop レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

30m ledstrip besteld maar kreeg 6 x 5m opgestuurd wat niet vermeld werd op site en wat dus niet werkbaar was. Retour gemeld en alles opgestuurd via beschreven routine op de site. Retour werd niet op... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Geachte heer/mevrouw van Ledkoop, Ik ontving van u op 17 juni jl. Het navolgende appbericht: 'We hebben uw bestelling vrijdag geannuleerd, het volledige bedrag kunt u maandag of dinsdag in hu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestelling: 2x LED kastverlichting met sensor + dimbaar met 3 verschillende warmte tinten. Verlichting geplaatst onder badkamermeubel voor verlichting tijdens de nacht (toilet). Echter, één... もっと見る

企業情報

1. 照明専門店

当該企業による記述

Ledkoop is in Alkmaar gevestigd bedrijf dat LED verlichting levert. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

Zeer slecht

Zeer slecht, oplichters, bestelling gedaan bestel en betaalbevestiging gekregen. maar geen leverbevestiging en nooit iets geleverd gehad. Geen reactie via mail. Tel. klopt niet. Hebben ook geen KVK inschrijving. Opgelicht. Verwacht dat de positieve reacties ook nep zijn. Consumentenbond ingelicht

2026年1月26日

Geen contact mogelijk

Bestelling geplaatst en betaald, geen bevestiging ontvangen, geen contact mogelijk.
Telefoon doet het niet, mail kan niet worden bezorgd. Ook al led idee gemaild. Die 2 horen bij elkaar. In het verleden besteld en toen geen probleem.
Dus geen bestelling plaatsen. Contact is onmogelijk.
Ik heb mijn bestelling binnen. Gelukkig.

2025年1月15日

Nooit kopen hier.

Nooit kopen hier.

Je kunt je geld net zo goed in de sloot gooien. Beloofde lamp ter vervanging van een kapotte lamp is nooit verstuurd. Geen reactie te krijgen via app en mail!

2023年9月1日
5つ星のうち1の評価

Na 2 maand van geen reactie's op e-mail…

Na 2 maand van geen reactie's op e-mail en telefoons en klacht te hebben ingediend plots reactie van de fietsverlichting.
Deze zijn niet die op de website staan maar ik heb er toch al gekregen.
Gevraagd om de verlichting die op de site staat op te sturen en dan stuur ik de verkeerde terug.Ik ben eens benieuwd.

2023年11月24日

2x tafellampje op accu besteld

7 oktober 2x tafellampje op accu besteld. Betaald, maar mijn account gaf aan nog niet betaald. De nodige mail en whatsapp verstuurd, maar geen reactie meer.
Ik had de hoop reeds opgegeven temeer omdat ik later de reviews ging bekijken en vond ze zeer negatief.
Tot vandaag, de 2 tafellampjes zijn bezorgd en werken, niets mis mee.
Alsnog hulde voor Ledkoop!

2023年11月22日
5つ星のうち1の評価

Betaald maar nooit iets ontvangen!

Betaald maar nooit iets ontvangen!
Op 4 oktober 2023 bestelling èn betaling gedaan van een led buitenlamp op zonne-energie.
Ondanks dat we een bevestigingsmail kregen van de bestelling, wachten we nog steeds op de levering.
Noch via Whatsapp noch via e-mail krijg je een reactie.

2023年10月4日
5つ星のうち1の評価

Een week geleden iets besteld en…

Een week geleden iets besteld en betaald. Niets meer vernomen. Als je belt wordt er niet opgenomen. Als je mailt wordt er niet gereageerd en je whatsappt komt het bericht nooit aan. Kortom.. Bestaat dit bedrijf nog wel. Geld in ieder kwijt lijkt het.

2023年10月20日

Heel slecht!!!!

Bestelling geplaatst voor lampjes voor kinderfeestje, nooit ontvangen. Zijn niet te bereiken voor contact heb geprobeerd via mail/bellen/WhatsApp/Instagram maar tot op heden nog steeds niks ontvangen of geld terug gehad! Super slechte service zou er NIET KOPEN!!!

2023年6月27日

Ontevreden en geen gehoor

We hebben twee producten gekocht. Na een aantal dagen werden ze geleverd. Een was zoals gewenst. Het tweede product was niet zoals beschreven bij verkoop. We hebben de goedkopere versie op batterijen gekregen i.p.v. de usb oplaadbare versie. Hierover tweemaal contact opgenomen met Ledkoop.nl maar geen gehoor. Dan begin je na te denken over het bedrijf dat de lampjes verstuurd heeft en dat is Fancygarden. Tip bestel hier niet. Je krijgt niet wat je besteld hebt!

2023年9月7日
5つ星のうち1の評価

Eigenlijk is 1 ster nog teveel!

Eigenlijk is 1 ster nog teveel!
Product kapot en geprobeerd contact op te nemen via whatsapp gelijk geblokkeerd en via de mail reageren ze gewoon niet!
En product terug gestuurd en wacht al 3 weken op me terug betaling!
Bah wat een idioot bedrijf! Koop hier zeker nooit meer!!!!

2023年9月8日

Trustpilot エクスペリエンス