企業情報

2. 化粧品店
  3. フェイシャル スパ
  4. 香水店

当該企業による記述

LeDouce.nl is een gespecialiseerde webshop voor liefhebbers van exclusieve parfums en hoogwaardige skincare. Wij combineren een zorgvuldig geselecteerde collectie niche parfums, Arabische parfums en innovatieve Koreaanse skincare met een passie voor luxe en kwaliteit. Onze parfumcollectie bestaat uit unieke geuren van nichemerken en authentieke Arabische parfums die bekend staan om hun rijke, langdurige en karaktervolle composities. Deze parfums worden vaak met hoogwaardige ingrediënten gemaakt en bieden een bijzondere geurervaring die je niet snel in standaard parfumerieën vindt. Daarnaast biedt LeDouce.nl een selectie van Koreaanse skincare en exclusieve huidverzorgingsproducten die wereldwijd bekend staan om hun effectieve formules, innovatieve ingrediënten en focus op huidverbetering. Onze producten zijn gekozen om verschillende huidtypes te ondersteunen en een gezonde, stralende huid te bevorderen. Wat LeDouce extra bijzonder maakt, is de combinatie van een webshop met professionele schoonheidsexpertise. Achter LeDouce staat een ervaren schoonheidsspecialist met jarenlange praktijkervaring in huidverzorging en beautybehandelingen. Deze kennis helpt ons om producten zorgvuldig te selecteren en klanten beter te adviseren. Onze missie is om klanten toegang te geven tot bijzondere parfums en effectieve skincareproducten die kwaliteit, luxe en authenticiteit combineren. Bij LeDouce geloven we dat parfum en huidverzorging niet alleen producten zijn, maar een manier om jezelf te verzorgen, je zelfvertrouwen te versterken en elke dag een beetje specialer te maken.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Producten van kwaliteit!

De salon is helemaal veranderd vergeleken de eerste keer dat ik hier was. Het geeft een super fijne sfeer en de producten die pegah verkoopt in haar beautysalon zijn van hoge kwaliteit. Ik spreek uitervaring na meerdere behandelingen en producten te hebben aangeschaft, ik blijf elke maand terug komen🥰

2026年4月15日

Ledouce からの回答

Dankjewel voor je lieve review 🤍 Super fijn dat je tevreden bent, ik zie je graag weer terug 🥰

Professioneel en Ontspannen

Fijne, rustgevende, ontspannen studio met een zeer ervaren, zorgvuldige eigenaresse. Ik kom er graag en ga ook blij weer weg!

2026年3月11日

Ledouce からの回答

Wat een mooie woorden, dankjewel! 🤍

Het is altijd een plezier om je te mogen behandelen. Fijn om te horen dat je onze salon als rustgevend en ontspannen ervaart — dat is precies wat we willen uitstralen.

We kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen! ✨

Liefs,
LeDouce Beauty

Ledouce.nl

Ledouce.nl! De bestelling verliep eenvoudig en overzichtelijk via de website. De levering was snel en alles was netjes en goed verpakt.

De kwaliteit van het product heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Je merkt dat er aandacht is besteed aan zowel het design als de afwerking. Daarnaast was de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam toen ik een vraag had.

Kortom: een betrouwbare webshop met goede service en mooie producten. Ik zou Ledouce.nl zeker aanraden aan anderen!

2026年3月14日

Bedankt voor uw mooie woorden en vertrouwen in LeDouce! ✨

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling, de levering en onze service. Wij doen ons best om elke klant een fijne ervaring te geven, dus uw feedback betekent veel voor ons.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! 🌸

Team LeDouce

5つ星のうち5の評価

Fijne en zeer professionele behandeling

Fijne en professionele behandeling. Rustige salon die een ontspanning geeft. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Fijne uitstraling van de eigenaresse. Zeer goed te parkeren

2026年3月4日

Ledouce からの回答

Dankjewel voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de behandeling en de sfeer in de salon. Het is altijd gezellig om je weer te zien. Bedankt voor je vertrouwen en tot snel bij ons in de salon!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。