Be careful
Be careful. When you try and cancel the subscription they don't cancel it on their end and will continuously try and take money out of your bank - I had to block it from our side.
Leedflow is a user-friendly SaaS platform that automates prospecting using leading European data, helping businesses grow faster.
Elektrogatan 10, 171 54, Solna, スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
This company sends email after email even after asking to be removed from their mailing lists. I have received emails across 4 of my different work emails from this company, no matter how many times I ask them to stop and say we are not interested in using their product. Will leave a new review for every email I continue to get.
Extremt bra hjälp kring onboardingen, så tydligt och enkelt att använda, öppnades upp helt nya vägar för oss att nå ut till potentiella kunder som tidigare inte var på kartan! Rekommenderas starkt!
Har använt/använder Leedflows tjänster för att generera mer träffsäkerhet och god kvalificering av leeds till företags kunder. Mycket bra system som är lätthanterligt. Samt att man blir alltid mycket trevligt bemött och får proffsig hjälp. Kan varmt rekommendera!
Jag hade kontakt med Leedlow i November 2025, bestämde mig för att testa deras verktyg. Jag är SUPERNÖJD! Genomtänkt, lätt att navigera i, 100% användarvänligt. Dessutom är personalen son arbetar där EXCELLENTA att ha att göra med, kunniga snabba återkopplingar. Ett riktigt MUST HAVE verktyg. Sist men framförallt inte minst, Vårt företag har fått in ett ordervärde som överträffar kostnaden, per idag, 40 ggr pengarna.
Väldigt tacksam för Leedflow. Vi har generat över 10 kunder sedan vi startade för två månader sedan. Ett måste för de som ville automatisera sin försäljning och ha tid över till annat. Tack för det ni gör för oss! 🙌
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。