Jeg bestilte nogle vare hos her d. 18/6 og de bliver ved med at stÃ¥ som afsendt, men gls har ikke modtaget pakken fra jer. Jeg har kontaktet jer pÃ¥ mail flere gange men intet svar modtaget. Nu er det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte nogle strÞmper i 2021, og var imponeret over den hurtige levering (og det dejlige kort, der fulgte med), men ventede med at skrive en anmeldelse, indtil jeg har fÃ¥et et bedre indtryk af strÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle bruge nogle lÃ¥rbÃ¥nd og sÞgte nettet tyndt for dem, Leglove var den hjemmeside jeg kunne finde med bedste anmeldelser og derfor valgte jeg dem, hvilket var fornuftigt. Jeg havde en god oplev... ãã£ãšèŠã
Der er RIGTIG mange derude som tilbyder varer som Leglove. I fagsprog kalder man det derfor for âred oceanâ. Men i forhold til varenes kvalitet, servicen - herunder hurtig levering, sÃ¥ er Leglove de... ãã£ãšèŠã
LegLove har som ambition at vÊre den foretrukne ON-line butik for alle strÞmpeelskende mennesker i Danmark. LegLove tilpasser lÞbende sit udbud af strÞmper. Dette betyder at vi kan holde priserne skarpe og vores udbud up-to-date. LegLove udbyder et bredt sortiment af strÞmpevarer, herunder strÞmpebukser, leggings, selvsiddende, stockings, hofteholdere, strÞmper i nylon, bambus, bomuld og uld, shape wear, plus size, strÞmpebukser til bÞrn, leggings til bÞrn, lÞbestrÞmper mm. Vi glÊder os til at betjene dig via vores shop. De bedste hilsner Dörte & Tex www.leglove.dk
Gefionsvej 21, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Hurtig levering, fin kvalitet og et sÞdt kort. Kunne ikke vÊre mere tilfreds.
Jeg glÊder mig altid til at Ã¥bne pakken fra LegLove, det er skÞnne strÞmper i en god pasform og en super kvalitet, jeg giver LegLove 5 stjerner ððððð
lynhurtig levering - bestilt kl. 11.37 - allerede 13.30 var pakken afsendt - og ankom her dagen efter
Endelig nogle strÞmpebukser til lidt stÞrre damer og sÃ¥ sender de nÊsten pakken fÞr man har bestilt ð
De lÊkreste strÞmper jeg nogensinde har ejet
Hurtig handel. Nemt at bestille. Gode priser. God kvalitet. Stort udvalg til alles smag og stÞrrelser.
enkel og overskuelig hjemmeside, det var ultra nemt at bestille hos leglove
Nem at bestille og hurtig levering samt god kvalitet
Dejligt nemt hurtig levering og sÞd personlig hilsen med pakken