Fantastisk oplevelse med Niels: - fremragende kundeservice - priser lige sÃ¥ skarpe som tilbudt leerne - kun produkter af hÞjeste kvalitet - hurtig levering - miljÞvenlig indpakning 60cm lebl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Great customer service. I got in touch to ask some questions about their products that I couldnt find on the website. Recieved quick and clear response and interest in my specific needs. Ordered a bla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan ikke anbefale dette firma. Jeg lÊgger gerne korrespondencen op pÃ¥ min Facebook profil. Herunder at man beder mig slette en anmeldelse,som er et Ã¥r gammel. Jeg blokerer beskeder fra dette... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hervorragende QualitÀt! Habe zum zweiten Mal bestellt, es macht wirklich Freude mit gutem Werkzeug zu arbeiten. Schneller Versand, alles einwandfrei. Gerne wieder!Danke!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvor kan man kÞbe en le? Legrej.dk har Nordeuropas stÞrste udvalg af kvalitets leer og le udstyr, til professionelle og private.
Fahreschweg 42, 32257, BÃŒnde, ãã€ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

legrej.dk - le for livet ããã®åç
God kvalitet og godt udvalg af leer og diverse grej - både til nybegyndere og erfarne.

Nu er det 11.marts og varene er endnu ikke kommet. Der er ingen service telefon

En god oplevelse.
Efter lidt kludder med leveringen.
Fixet behÊndigt af Le grej.dk
Tak for indsatsen.
Hans

legrej.dk - le for livet ããã®åç
Great service. One of the garden forks we ordered was defect - we got a replacement shipped without any issues-

Hervorragende QualitÀt!
Habe zum zweiten Mal bestellt, es macht wirklich
Freude mit gutem Werkzeug zu arbeiten.
Schneller Versand, alles einwandfrei.
Gerne wieder!Danke!

legrej.dk - le for livet ããã®åç
Hurtig levering og gode produkter. Nu mangler jeg blot en kile.

Varen var udmÊrket.
OrdrebekrÊftelse og en forsendelsesbekrÊftelse manglede.
Uklart, om det er et dansk eller tysk firma.

legrej.dk - le for livet ããã®åç
Da jeg bruger en del tid på naturpleje, har jeg efterhånden kÞbt en del ved legrej.dk
Bl.a. leer til forskellige formål, tÞrvehakke, segl, båndkniv og nu senest en TreeXtractor. Aldrig er jeg blevet skuffet. Heller ikke denne gang. Alle mindre trÊer er i fare for at blive trukket op... i hvert fald når det er glansbladet hÊg.
Som altid er det dejligt at modtage kvalitetsgrej. Specielt billigt er det ikke, men det er pengene vÊrd, for det holder.
Hvis jeg ikke lige ved, hvad jeg Þnsker mig, så kigger jeg ind på legrej.dk - så mangler jeg ikke lÊngere Þnsker.

legrej.dk - le for livet ããã®åç
It was fabulous that Legrej had a tool for nature care, that was difficult to find elsewhere. Now we are introducing the tree extractor to everyone in our community, flawless experience. Everything about the purchase was fine.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã