Meester in misleiding door gebruikers AI fotoâs te tonen. De levering gelijkt er totaal niet op. Een voorbeeld is de mystieke kattenkop. Het geleverde is een afschuwelijk ding dat geen 1 cent waard is... ãã£ãšèŠã
LeidschwarenhuisÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Liever minder dan 1 ster, maar dit is niet mogelijk. Begin augustus 2025 kleding besteld. Krijg op 5 sept. 2025 melding dat bestelling afgeleverd is. Oké waar dan? Niet op het huisadrss, niet bij een... ãã£ãšèŠã
Je plaatst inderdaad een bestelling bij een ogenschijnlijk Nederlandse aanbieder maar het blijkt idd een dropshipper. Bestelde een zwarte kop van een kat 'glanzend met marmer gelijkende structuur me... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wat een verschrikkelijke neppers
Wat een verschrikkelijke neppers
Ik bestel iets van de site er stond nog 2 op voorraad
krijg ik een track en trace uit China 1 dag later
Dus het is een ordinaire dropshipper
Vervolgens stuur ik een mail dat ik de koop wil annuleren en krijg dan te horen dat ze hun eigen regels hanteren ivm met annuleren , niks geen 14 dagen maar nog geen dag , stelletje klojo.s uiteindelijk het ding wel binnen gwhad en dat bleek ook nog een een waardeloos prul van plastic te zijn even op Ali gezocht en daar ston het zelfde prul voor minder als 1 derde te koop
NOOIT kopen daar , fake dropshippers
Eigenlijk 0 sterren
Eigenlijk 0 sterren. Wat een bedrog! Ik koop 2 lampen van glas......wat krijg ik.....2 lampen van puur plastic. Ik krijg aangeboden dat ik 10 % terug krijg als ik het houd en anders kost het mij 10% om retour te sturen. O ja ik moet nog liegen ook wat ik moet invullen dat het bedrag onder de 10 dollar is!!!!!!
Nooit en nooit meer.
WAT EEN AFZETTERS.
WAT EEN AFZETTERS.
Geleverde tuinbroek leek totaal niet op wat de advertentie liet zien. Slechte kleuren, slecht materiaal en heel slecht in elkaar gezet.
Wat een teleurstelling, trap er niet in.
DE NIEUWE KLEREN VAN DE KEIZER.
DE NIEUWE KLEREN VAN DE KEIZER.
Niet eens 1 ster waard. Gelukkig heb ik 1 jurkje besteld en dat is iets later dan beloofd wel aangekomen.
De kwaliteit is van een heel andere orde dan wat er op de website staat. De stof is waardeloos.
Nu ik de reviews lees laat ik het erbij.
Ik zie het weer als lesgeld.
En dom dat ik er weer in trapte ongeveer 1 x per jaar gebeurd me dat.
Kattekopje Leidschwarenhuis
Kattekopje net binnen gekregen,
Lijkt totaal niet op het afgebeelde kopje,is een raar plastic ding met opgeplakte ogen en een vieze veeg van lijmresten tussen de ogen.denk dat het nog geen twee euro waard is en heb er 29.95 voor betaald!
Koop vrijwel nooit iets online
Koop vrijwel nooit iets online. Weet nu weer waarom! Week geleden kleding besteld. Website ziet er goed uit. De Amsterdamse collectie van het Leidsch warenhuis.., dat zag ik pas toen ik betaald had. Gemaild waar mijn bestelling bleef, nog niets gehoord. Ben 80 euro kwijt.
Fraude??
2 weken een kattenkop-beeldje gekocht. Nog niets ontvangen. Website enkele was dagen geleden weg, maar is nu terug on-line. Tracking nr slaat nergens op. denk dat dit fraude is, maar vind het dan wel vreemd dat als je een mailtje stuurt, er toch een reactie komt. Afwachten maar zeker. Was gelukkig maar een 30â¬, maar ik ze dan toch kwijt ben, had ik ze beter aan een of andere hulporganisatie gegeven
KOOP HIER NOOIT!
KOOP HIER NOOIT!! âïžâïž
PURE OPLICHTING!
Sluwe DROPSHIPPER met een goed gebouwde (gekopieerde) website die goedgelovigen in de maling neemt!
Wekt de indruk dat het een bedrijf in Leiden is maar een adres is niet te vinden. Geen KVK registratie in NL.
Je bent gegarandeerd je geld kwijt.
Waardeloos!
Zeer slecht! Levering duurt lang, wordt rechtstreeks vanuit China geleverd.Geen fysieke winkel in NL dus ordinaire dropshipping. Kwaliteit van de geleverde overhemden is slecht. Besteld: Linnen, geleverd goedkope katoen met afwijkende kleuren. Niks bestellen hier!
Ook ik heb besteld
Ook ik heb besteld, en ineens was de site verdwenen. Ik heb wel aangifte gedaan bij de politie. Sinds vandaag is de site weer op internet te vinden. Maar duidelijk verhaal van oplichting dus. Aanvulling, na drie weken heb ik het alsnog ontvangen vanuit China . Het materiaal was polyester in plaats van katoen.De kwaliteit was verder ook minimaal, maar ik mocht voor die prijs misschien ook niet meer verwachten.
Dit bedrijf is niet Leids maar Chinees
Dit bedrijf is niet Leids maar Chinees. Product is geleverd maar was plastic prul en leek in niets op de foto.
Ook ik ben mijn geld kwijt
Ook ik ben mijn geld kwijt, bedrijf bestaat ineens niet meer. Ik haat zulke mensen!! Ga werken voor je geld ipv mensen op te lichten ð¡
Oplichters
Dit is een fake bedrijf. werken ook onder de naam " Amstel.label" en "Breuklen boutique"
Onmiddellijk na bestelling 7 mails met verzendingsstatus. Nu niet meer bereikbaar en site bestaat niet meer. Geld ben ik kwijt
Dus: mijden
Lampje gekocht voor 40 euro
Lampje gekocht voor 40 euro, track en trace ontvangen en ook verzendbewijs. Erg professioneel, maar nep.
Vanaf vandaag de track en trace niet meer zichtbaar en de website ook niet. Zo jammer dit. Wees gewaarschuwd.
Bestelling geplaatst van 75,00 euro
Bestelling geplaatst van 75,00 euro. Eerst kreeg ik een track and trace. Nu is de link niet meer actief. Erg verdacht allemaal. Inmiddels een week verder....
27-08-2025
Tot mijn grote verbazing ( ik had het oprecht niet meer verwacht) kreeg ik
vandaag mijn bestelling binnen.
Helaas waren de bestelde jurken van synthetische broeierig materiaal ipv de omschreven " hoge kwaliteit katoen/linnen mix". Ãén van de jurken viel erg klein uit, wat toch wel bijzonder is aangezien in zelf maar 155 cm ben. Mogelijk een chinese maatvoering gehanteerd? Dit probleem heb ik eigenlijk nooit en was een nieuwe ervaring voor me.
Hier klopt iets echt niet
Hier klopt iets echt niet. Ook een product besteld ... betaald ... tracking code ontvangen, een dikke week geleden, 3x zelfs van YunExpress ..... nog nooit van gehoord ... en nu blijkt de winkel niet meer te bestaan en de tracking codes werken niet meer. Héél verdacht en eerlijk gezegd ... ik denk dat ik mijn centen kwijt ben !
Pas op met gesponsorde links op FACEBOOK en INSTAGRAM (nep winkels)
Bestelling geplaatst, Track & Trace gekregen, maar ineens is de Track & Trace weg en ook de website is weg. Was allemaal heel professioneel opgezet maar kennelijk een nep bedrijf.
Pas op waar je geld overmaakt. In dit geval heb ik een iDEAL betaling gedaan en dacht daarmee wel vertrouwd zou zijn in combinatie met de nep reviews en professionele opzet was het toch heel geloofwaardig. In dit geval was het een rekeningnummer naar Litouwen had ik over het hoofd heb gezien bij de iDEAL betaling.
Het was een gesponserde reclamelink op Facebook. Facebook kijkt kennelijk niet met wie ze zaken doen...
Heb een bestelling geplaatst van 116âŠ
Heb een bestelling geplaatst van 116 euro, betaald maar heb geen track and trace meer, in het begin wel maar nu krijg ik alleen een melding dat de winkel niet meer bestaat
Verdacht
Na grondige analyse maak ik de inschatting dat dit bedrijf een nep-bedrijf is. Ik kom tot de conclusie omdat ze een foto laten zien van de winkel, maar geen adres plaatsen. Nu ken ik Leiden goed en ik heb nog nooit deze winkel gezien. De website is echter gelikt goed in elkaar gezet. Als iemand het tegendeel kan bewijzen (met adres) dan zal ik deze review rectificeren. Maar voorlopig is mijn advies... mijden!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã