Leksakscity.se レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Barnets farmor hade köpt en Radiostyrd Batman bil till förra julen. Det blev fel på den nyligen , efter endast få timmar körtid med den. Jag hörde av mig och bemötandet var klockrent. Snabbt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beställde en radiostyrd leksak därifrån. Fick hem paketet men handkontrollen var urplockad ur paketet. Mailade då kundtjänsten som svarade att jag skulle skicka ordernummret på beställningen. Efter... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Leveransen strulade (pga Instabox som har tagit emot paketet men sedan tar 5 dagar på sig att leverera mot de utlovade 1-2 dagarna) och mitt paket skulle inte komma fram i tid. Kontaktade kundtjäns... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Då jag beställt en skördetröska med referensnr: 70-2119 och fått med ett kvitto på 799:- med leveransen där skördetröskan finns med på bild så ligger det ett traktorflak från Bruder i kartongen..känns... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. おもちゃ屋

Leksakscity.se について

当該企業による記述

Hej Vi på LeksaksCity.se erbjuder leksaker i alla dess former till barn. Vi har bland annat fantastiskt fina träleksaker, dockhus, dockor, radiostyrda bilar och elfordon till barn och mycket mer :).

Hos oss hittar du kända märken som Barbie, My Little Pony, Schleich, Bruder, Siku, Tooky Toy, Jamara, Emek, Jabadabado, Kids Concept, Kids Globe, Lundby mm.

Vi ger dig
*Snabba leveranser 1-3 dagar
*Fri frakt över 899 kr
*Öppet köp 365 dagar.

Varmt Välkommen till oss!
Med vänliga hälsningar

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

Gått utför för leksakscity

Gått utför för leksakscity. Tidigare var det alltid enkelt att få kontakt och hjälp, men senaste leveransen var fel och inte fått hjälp via epost eller telefon, som för övrigt bara har öppet 1 timma om dagen,, ändå svarar ingen där under denna extremt korta tid. Får bli till att handla julklapparna på annat håll i år då det inte gå att få någon som helst hjälp från detta företag.

2024年10月17日
5つ星のうち1の評価

Jag beställde 2 radiostyrda fordon på…

Jag beställde 2 radiostyrda fordon på 500:- st till sonen varav den ena maskinen var trasig när den kom, ville returnera varan men hade aldrig fått något ordernr så jag mailade deras kundtjänst för att få det men utan svar, mailade igen utan svar. Ringde deras kundservice som är öppen mellan 09.00-10.00, ringde 09.03.. var först i kön i över 40 min innan jag tillslut gav mig och la på. Mailade en sista gång utan svar. Detta var för 2 månader sedan och har ännu inte fått svar. Summa summarum så är detta ett bluff-företag, rekommenderar ingen att handla från denna sida.

2024年8月19日

Hej
Vi beklagar det som inträffat. Vi har nu haft kontakt med dig och vi ska självklart hjälpa dig på bästa sätt.

5つ星のうち1の評価

Beställ inte om ni vill ha leksaker i tid

Beställde inför ett födelsedagsfirande. Beställde Tisdag och det kom veckan efter. På eran hemsida står det 1-3 dagars leverans. Svaret ni har "leveransdagarna räknas så som jag har förklarat för dig. Första dagen beställningen kommer in räknas inte som leveransdag då den dagen är till för att plocka och packa din order". Då tycker jag ni ska skriva det tydligare att leveransen börjar räknas först dagen efter man beställt.
Väljer hädanefter webbshop med snabbare leverans och gratis returer.

2024年4月2日

Leksakscity.se からの回答

Vi ber verkligen om ursäkt för det inträffade. Vi försöker alltid hålla leveranstiden 1-3 vardagar. I ditt fall verkar något helt enkelt gått fel. Vi ska se över detta och åtgärda det vi kan för att förbättra det som skett här.

Vi har 1-3 vardagar leveranstid, vilket innebär att om man beställer på Leksakscity.se så ska man ha sin beställning inom 1-3 vardagar.

Vi packar en beställning oftast samma vardag den kommer till oss och PostNord, Schenker eller annan transportör hämtar samma vardag som beställningen är packad. Sedan tar det ungefär 1-3 dagar för transportören att leverera beställningen till mottagaren.

Än en gång, vi ber om ursäkt för att leveranstiden blev längre för din beställning. Mvh Leksakscity.se

Imponerad!

Imponerad av kundtjänst blixtsnabba hantering av reklamationen av beställd produkt. Levererad inom ett dygn! Produkten då? Trendy leksakskök - bra kvalite och monteringsbeskrivning. Prisvärd!

2024年2月1日

Leksakscity.se からの回答

Hej, Vad roligt att höra att allt löste sig för dig

Förstklassig kundtjänst!

Jag beställde en radiostyrd bil i julklapp, som tyvärr var sönder. Det var omöjligt att få den att fungera. Ringde deras kundtjänst och dom lovade skicka ut en ny omgående, vilket dom också gjorde! Inget krångel och nu har vi en ny bil till den lille. Perfekt kundtjänst!

2023年12月24日

Hej, Vad roligt att höra och bra att det löste sig tillslut

5つ星のうち5の評価

nöjd med Leksakscity, besviken med leksaker

Jag är nöjd med Leksakscity, vad gäller beställning och kundtjänst. Smidigt och säkert vad gäller beställning samt leverans.
Däremot är mycket besviken över själva leksakerna.
Leksaksrobot Powerman Star Lexibook.
Inte prisvärd leksak alls. Bland de funktioner som står är, att roboten kan upprepa det man säger och härmar det man gör framför roboten. Det stämmer inte. Dessa funktioner fungerar ej.
Clementoni Utbildningsrobot Doc, går inte mot någon riktning som det står att den ska, utan bara snurrar runt.
Kundtjänsten behandlade reklamationen väldigt snabbt och proffesionellt. Tack ska de ha.

2023年12月25日

Hej, Vad roligt att höra och bra att det löste sig tillslut