Leksakscity.se レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Barnets farmor hade köpt en Radiostyrd Batman bil till förra julen. Det blev fel på den nyligen , efter endast få timmar körtid med den. Jag hörde av mig och bemötandet var klockrent. Snabbt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beställde en radiostyrd leksak därifrån. Fick hem paketet men handkontrollen var urplockad ur paketet. Mailade då kundtjänsten som svarade att jag skulle skicka ordernummret på beställningen. Efter... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Leveransen strulade (pga Instabox som har tagit emot paketet men sedan tar 5 dagar på sig att leverera mot de utlovade 1-2 dagarna) och mitt paket skulle inte komma fram i tid. Kontaktade kundtjäns... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Då jag beställt en skördetröska med referensnr: 70-2119 och fått med ett kvitto på 799:- med leveransen där skördetröskan finns med på bild så ligger det ett traktorflak från Bruder i kartongen..känns... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. おもちゃ屋

Leksakscity.se について

当該企業による記述

Hej Vi på LeksaksCity.se erbjuder leksaker i alla dess former till barn. Vi har bland annat fantastiskt fina träleksaker, dockhus, dockor, radiostyrda bilar och elfordon till barn och mycket mer :).

Hos oss hittar du kända märken som Barbie, My Little Pony, Schleich, Bruder, Siku, Tooky Toy, Jamara, Emek, Jabadabado, Kids Concept, Kids Globe, Lundby mm.

Vi ger dig
*Snabba leveranser 1-3 dagar
*Fri frakt över 899 kr
*Öppet köp 365 dagar.

Varmt Välkommen till oss!
Med vänliga hälsningar

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

Jag fick inte leveransen

Jag fick inte leveransen! Dåligt med information!!

2023年3月23日

Leksakscity.se からの回答

Jag tittade på din beställning och ser att paketet gått i retur från Instabox. Verkar som att det blivit något problem med Leveransen genom dem. Ser att du varit i kontakt med vår kundtjänst och att ärendet blivit löst.

5つ星のうち1の評価

Fick åka 6 mil för att hämta mitt…

Fick åka 6 mil för att hämta mitt paket! 3 mil till Ånge och 3 mil hem. Kunde lika gärna åka till en affär och handla. Vi har paket hämtning i Bräcke

2023年2月28日

Leksakscity.se からの回答

Ser att du valt Instabox som transportör av din försändelse och då är närmsta ombud i Ånge.

I vår kassa går det även att välja transport med Postnord eller DHL och i så fall hade det levererats till Bräcke.

Ber om ursäkt att de fick åka så långt för att hämta ditt paket och vi löser kompensation till dig och återbetalar frakten.

MVH
Leksakscity.se

Svarar aldrig

Svarar aldrig. Men när man ska köpa något så kommer lev snabbt.
Kundtjänsten är ursel.Rekommenderas inte

2023年1月8日
自発的なレビュー

Leksakscity.se からの回答

Vi ber om ursäkt att det tagit tid att få ditt ärende löst. Din reklamation hanterades av oss tidigare idag och ersättningsvara har skickats ut till dig

Inget svar från kundservice

Inget svar från dom när man vill komma i kontakt angående reklamation av trasig bilbana. Dåligt! Barnen besvikna över julklappen som än inte fungerade. Snabb leverans så det var bra, men behöver man komma i kontakt med dom så rekommenderas dom inte!

2023年1月3日
自発的なレビュー

Leksakscity.se からの回答

Ber om ursäkt för problemen med att komma fram till oss. Ser till att lösa detta och skickar ut den bil som var trasig. Vi bjuder även på lite tillbehör till bilbanan.

5つ星のうち3の評価

Ladd slad fattas

En har fungerat bra och den andra kommit utan ladd sladd 🤔, mitt barn är åtta år och han klagat på att den slå handen när han försöka hålla den 😒

2022年12月30日

Leksakscity.se からの回答

Ser att vi var i kontakt med dig för några dagar sedan och att den saknade sladden skickats ut. Hoppas allt fungerar bättre nu.

5つ星のうち5の評価

För min fordonstokige son var hemsidan…

För min fordonstokige son var hemsidan ett himmelrike. Valde ut en hästtransport som kom hem på bara två dagar med posten. Toppenfin!

2022年12月27日

Leksakscity.se からの回答

Ja vi har många roliga leksaksfordon på vår hemsida välkommen åter.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。