Har ingen erfaringer med virksomheden, men ifølge cvr.dk ser ud til, at den er under konkurs og lemus.dk fungerer ikke længere, og det nævnes ingen steder, heller ikke på deres Facebook-side, som de j... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Seven Stars ⭐️ Dette er klart det beste "lyd-møbelet" jeg noen gang har hatt! Lyden er så klar at en nesten klarer å skille ut hvert instrument som om en satt i et studio! Samtidig gir dybden i bass... もっと見る
Enkel å koble opp, enkel å bruke og overlegent bra lyd uansett om du spiller lavt eller høyt. Jeg er musikknerd og har aldri før funnet et lydmøbel som har fått meg til å pakke ned min store stereo,... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk kundtjänst. Jag har haft flera Lemus-produkter i många år och mina örsnäckor har hållt (med ursprunglig bra ljudkvalitet) längre än något annat köp tidigare, så det är inte så konstigt att... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Dansk designede lydmøbler og livstilsprodukter, lavet til at passe perfekt ind i hjemmet.
Krudtløbsvej 73A, 1439 , København K, デンマーク
- info@lemus.dk
- lemus.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super produkt og fantastisk service
Købte en Lemus home Piano, hvilket jeg ikke fortryder. Lyden er god med en dyb bass, hvilket giver en filmoplevelse der er alle pengene værd. Hvis man ser på den samlede pakke hvor man både får et flot møbel og et godt anlæg er der virkelig valuta for pengene. Derudover får man en kundeservice der er udover det sædvanlige, med for mit vedkommende hurtig feedback på spørgsmål om produktet, kort og præcist.

Truly amazing
Truly amazing. Absolutely insane sound and design. Fabulous customer service. Quick response to all questions. Highly recommend Lemhus home 1500. The design and sound is second to none.
BUY IT!

Fantastisk lydkvalitet
Fantastisk lydkvalitet, finish og super møbel! Anbefales for den som vil ha det lille ekstra og som setter pris på god lyd!

Fuldstændig fantastisk god lyd👍🏻
Tak tak tak🙏🏻
Vi har fået fuldstændig overdreven fantastisk superb lyd og samtidig fået løst indretningsudfordringen i stuen med dette smukke stykke møbel som Lemus Home også er👍🏻
Vi er ved at spille den til og vi har haft gæster med stor hi-fi interesse forbi og lytte og de var imponeret over lyd, udseende og ikke mindst pris.
Lige nu lytter vi til Falch/Krebs live “Hjemveje” - fandens god lyd - vi er happy😊

Lemus からの回答
No-nonse Hi-fi lyd pakket ind i flot møbel
Valgte at udskifte min nyligt indkøbte B&O Stage med et flot og stilrent Hi-fi møbel Lemus HOME Classic istedet og har ikke fortrudt ét sekund... Meget fyldigere lyd og dyb bas, det kan slet ikke sammenlignes med en soundbar :)
Blev overrasket over pakken var så tung, det er virkelig kvalitet.

Lemus Home 1500
Jeg kjøpte en Lemus Home 1500 for en tid tilbake siden, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Som et møbel alene er det et meget godt kjøp. Detaljene er i særklasse, med tight finish og vakkert trevirke. Integrasjon mot TV og Spotify/Tidal/Chromecast har fungert uten unntak. Som en i investering i lyd alene er det også et kanonkjøp! Jeg har eid mye forskjellig lydutstyr fra Nad, Denon, Rotel, B&W, System Audio med mer de siste 20 årene, og jeg tviler sterkt på at det er mulig å komme i nærheten av såpass fin lyd som fra dette produktet, ved kjøp av løse komponenter i samme prisklasse. Kundeservice fra Lemus har også vært upåklagelig. Alt i alt stemmer det som Lyd og Bilde skriver i sin anmeldelse med min egen opplevelse. 10/10 fra meg!

Lemus からの回答
Fantastisk kundeservice og fine…
Fantastisk kundeservice og fine produkter.
Købte i foråret 2019 2 lemus X05 højtalere, 1 lemus earbuds og 1 par earsound pro. Havde problemer med at få aersound pro til at virke, fik disse ombyttet, men stadig med problemer Og fejl og fik herefter igen fantastisk kundeservice, med lov til at beholde dem til nød og musik samt pengene retur og samtidig en rabatkode til senere på året at købe deres nye model.
Jeg stod så her i det nye år og faldt over denne gamle aftale, året var gået. Kontaktede Lemus og fik lov til at benytte mig af aftalen med rabatkode på de nye aersound pro 2.0. Dagen efter havde jeg dem Og de fungerer Perfekt, nem opsætning og god lyd både ved opkald og musik.
De øvrige produkter jeg tidligere købte er jeg stadig rigtig glad for.
Kan varmt anbefales

Lemus からの回答
I had an AMAZING experience with Lemus…
I had an AMAZING experience with Lemus and I really want to share this with you, as well as commending their customer service.
Product-wise the in-ear bluetooth earbuds are the best I've had so far - and I've tried MANY. Battery time, fit and sound quality was superb. More importantly I barely have any signal disturbances (which commonly can happen near, for example, traffic lights). The 'Vintage' bluetooth speakers arrived with a damaged battery, but it was no problem getting it replaced for no extra cost.
The customer service was quick to respond (even on a Sunday!) and I had my replacement unit dispatched only a few hours (had to describe the issue first etc.) after my first message to them.
You can safely shop with these guys/girls and I'll definitely consider buying more products from them in the future!

Lemus からの回答
Jeg havde flere julegave muligheder på…
Jeg havde flere julegave muligheder på mit arbejde. Mit valg endte på Lemus Earsound Pro 2.0, som jeg skulle bruge på mine løb. Jeg er ved at træne op til marathon. Batteritiden står til "op til 5 timer". Jeg havde ikke forventet, at det ville holde alle 5 timer, men havde klart forventet at det kunne holde mere end 3½ time. Jeg har kontaktet Lemus og spurgt om det var normalt og det siger de at det er. Da jeg gerne vil høre musik til hele mit marathon, kan jeg derfor ikke bruge min julegave her. Men må enten løbe med earphone med ledning eller købe et andet sæt, som kan holde batteritiden længere.
Jeg er ikke musiknørd, men umiddelbart er selve lyden ganske fint og den har jeg ikke noget at udsætte på. Men det har jeg på batteritiden :(
30.01.2020 Lemus har valgt at jeg kan få nogle andre som holder længere. Pga. deres super gode service har jeg derfor opgraderet min anmeldelse.
Havde set på Lemus home 1500 i et…
Havde set på Lemus home 1500 i et stykke tid og overvejet, så læste jeg anmeldelsen fra Hans Dal det virkede overbevisende.
Lemus home 1500 blev så købt og for hulen en fornøjelse at lytte på og ikke nok med det, yderst nem at betjene, samt pænt at se på. 👍

Sikke en julegave 2019
Sikke en julegave 2019. Det lykkedes at få leveret vores LEMUS 1500 musikanlæg inden juleaften. Efter at have fået det stillet op og tilsluttet, var det en nydelse uden lige at sidde i lænestolen og lytte til et gammelt nummer med Mike Jagger og The Rolling Stones på anlægget. Lyden kan ikke beskrives, den skal opleves og høres. Det var det vi gjorde efter at have læst om LEMUS på Facebook. Vi fandt derefter ud af, at vi kunne få demonstreret og høre anlægget hos Wehrenberg Møbelhus i Brenderup på Nordfyn. Efter at have hørt lyden fra anlægget var vi solgt og købte et LEMUS 1500 anlæg. Vi kan kun anbdfale høre anlægget.

Køb det før din nabo
Køb det før din nabo. Fantastisk lyd både når det spiller lavt som højt. Og højt kan det spille. Ved siden af at musikken spiller er det også et fantastisk flot møbel med udsøgt træstruktur. Sidst men ikke mindst yder Rasmus og co fra Lemus verdens bedste service, både aften og weekend

Service er helt i top
Service er helt i top!
Hurtig svar og behandling.
Lyden var skidt på min Lemus vintage og jeg fik en ny dagen efter jeg havde sendt en video til Lemus.
Ud over det er det et lækkert produkt som jeg ellers er mega glad for.

Lemus からの回答
Vi havde lidt problemer med Lemus…
Vi havde lidt problemer med Lemus vintage højtalerne men servicen var i topform og vi fik en ny uden nogen form for bøvl.

Helt fantastisk kundeservice
Helt fantastisk kundeservice.
Jeg henvendte mig da min Lemus Vintage var begyndt at skratte i lyden. Fik hurtigt svar og hjælp fra en rigtig sød medarbejder.
Fik tilsendt en helt ny Lemus Vintage dagen efter.
Tak for den gode oplevelse :-)

Lemus からの回答
Har lige fået et par lemus EarBudS…
Har lige fået et par lemus EarBudS sommer super fine med god lyd, men de falder ud engang i mellem så lyden hakker i det

Kvalitet
Fik et par trådløse Earsound Pro i julegave sidste år. De sidder perfekt i ørene, og lydkvaliteten er uovertruffen.
Eneste problem er at den højre earplug falder ud fra tid til anden, og jeg skal "genstarte" den ved at slukke og tænde for min Bluetooth på min Iphone.
Men dette er dog, for mig, så lille et problem i forhold til kvalitet og lyd, at I stadigvæk får 5 stjerner :).
Vildt god kundeservice - Svar inden for 5 min via FB
Super god, præcis og hurtig kundeservice! Havde et problem med mine Lemus Earsound pro hvor jeg ikke kunne finde ud af at oplade dem korrekt, skrev derfor til Lemus på facebook og fik svar inde for 5 minutter med en præcis beskrivelse af hvad jeg skulle gøre! Alting virker nu og jeg er meget tilfreds!

Lemus からの回答
Havde fået en Lemus Vintage ht.
Havde fået en Lemus Vintage ht.
i firmagave.
spillede rigtig fint de første 5 gange, men lige pludselig, var der fejl i bassen.
Skrev til Lemus om fredagen og om tirsdagen havde jeg en ny, som i øvrigt fungerer upåklageligt
Det var en god oplevelse og super service.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。