レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Som jeg ogsÃ¥ kan lÊse i andres bedÞmmelser, har jeg flere gange forsÞgt at fÃ¥ fat pÃ¥ Lene Bjerre angÃ¥ende nogle glas, der var fejl pÃ¥ samtidig med de var beskadiget. Jeg har bÃ¥de sendt mails samt give... もっず芋る

䌁業が回答したした

KjÞpte noen madrasser. Trodde de skulle vÊre 100% bomull, men fant ut de var polyester fyll inni. Kundeservice var hjelpsomme og fikk avslag på kjÞpet.

IÂŽm very pleased with the goods, every time i have laid an order, and the contact to the Firm are excellent.

I have recently purchased several sized faux olive trees and various decorating items like a pillow, candle holders, napkins and vases. All products have been of high quality and delivered quickly in... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. 寝宀家具店
  3. クリスマス ショップ
  4. キッチン甚品店
  5. リビングルヌム甚家具の店
  6. 玠朎な田舎颚家具専門店

圓該䌁業による蚘述

Nogle siger, at alt kommer an på lyset. I den nordlige del af Danmark, midt i naturen og tÊt på havet, har Lene Bjerre sin base. Her er lyset spektakulÊrt. Hos Lene Bjerre har vi en tradition for at kombinere kunsthåndvÊrk med design, og trends med tradition. Vi sÊtter en Êre i at gÞre naturen til en del af vores liv, og skabe rum til at leve i. Rum, der afspejler personlighed, og danner rammerne for levende samtaler, hyggelige middagsselskaber, lange nÊtter i stearinlysets skÊr - og hverdagens stress og jag. Vi skaber en stemning i dit rum.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

223件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 88に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

I did not receive my order

I did not receive my order. Not because they did not ship it, but because they ask for address information but do not bother to actually put it all on the label. So, it ended up hours away. 12 emails and so much wasted time later I have given up. No product is worth this grief.

To respond: Stop blaming your delivery company when the problem was that you did not put the full details onto the label. Of course they cannot deliver if you leave half the information off. Then you re-ship, but do not bother to ensure the information is complete on the label (and matching how it was entered on your website) so the same thing happens again. You keep telling me you want to solve which is really nice, but then you actually need to action it and get it done. Multiple emails telling me that you want to solve it, but then not actually solving it is really not helpful. You have had my money for two months, but I still do not have my product. I would welcome a solution, but then just please solve it.

2025幎11月14日

Hi Tasha,

We are truly very, very sorry for the experience you’ve had. This is absolutely not the level of service we aim to deliver, and we fully understand your frustration.

You should never have to spend so much time and effort just to receive your order, and we deeply regret that your address details were not handled correctly on the shipping label.

We have recently changed our transport provider in Germany, and unfortunately this has caused issues we did not anticipate. We take this very seriously, and we are working intensively to get everything back to the standard of service our German customers are used to.

If you are still open to it, we would really like to assist you directly and find a proper solution for you.

Again, our sincere apologies for the inconvenience and the disappointment caused.

Du shopper faktisk i norsk webshop/hos Consilimo

Hvordan kan det vÊre lovligt at have en selvstÊndig webshop for Lene Bjerre, når virkeligheden er, at man shopper hos Consilimo, der er norske og har 8-9 andre brands på deres hjemmeside.
Det fremgår ingensteder, at man er ved at bestille varer, der befinder sig i Norge.
Leveringen står til 2-5 dage. Jeg bestilte fredag, da jeg igår torsdag intet andet havde hÞrt end bekrÊftelsen fredag, skrev jeg til den anviste mail. Jeg har intet svar fået, men i det mindste fik jeg nu til frokost besked om at varerne var afsendt. Dvs. jeg måske har dem mandag, altså 10-12 dage efter bestilling.
Synes det burde fremgå meget tydeligt, at man handler hos en norske webshop - forstår faktisk ikke at det andet her er lovligt og synes så også at virksomhedsbeskrivelsen her bÞr tilpasses.
Nu er jeg sÃ¥ spÊndt pÃ¥ at se kvaliteten af det jeg modtager

Opdatering efter svar (17.11):
Det er ganske simpelthen ikke rigtigt. Jeres hovedkontor står godt nok til at vÊre i Norge under kontakt oplysninger, men I skriver som om alt andet foregår i Nibe/Vildbjerg. Der står intet under Handelsbetingelser eller nogen andre steder. Hvis jeg tager fejl, så henvis mig gerne til det konkrete sted.
Derudover befinder min pakke sig i dag stadig hos afsender/ måske på vej til PostNord, så jeg kan jo godt regne ud at det her kommer til at nÊrme sig 14 dage+ levering og ikke 2-5 dage.

2025幎11月14日

Lene Bjerre Design A/S からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os.

Du har helt ret i, at vores lager nu er flyttet til Norge som en del af Consilimo-organisationen. Det er ikke noget, vi forsÞger at skjule, og vores adresse fremgÃ¥r flere steder pÃ¥ hjemmesiden, bl.a. under kontaktoplysninger og handelsbetingelser. Kundeservice, design og Þvrige funktioner ligger fortsat i Danmark. Vi bestrÊber os naturligvis pÃ¥ at holde leveringstiden inden for den angivne tidsramme – ogsÃ¥ selvom varerne afsendes fra Norge. Men vi vil selvfÞlgelig gerne arbejde for at tydeliggÞre det yderligere.

Vi er kede af at hÞre, at din levering har taget lÊngere tid end forventet. Det er bestemt ikke den leveringstid, vi påregner, og vi beklager den ekstra ventetid, du har oplevet.

Vi hÃ¥ber, at du bliver glad for dine varer, og tak igen for din feedback – den hjÊlper os til at blive bedre.

Fusk og klamp

Bestilte, julepynt Hedvig Julekugler, Living led stagelys (sÞlv) og trÊ (sÞlv) samt Serafina kogle 30,5 cm. Ved udpakning viser det sig at sÞlvet på alle vare smitter af/falder af. Udover det så ligner det vare fra Temu - kvaliteten er absolut ikke som vanlig Lene Bjerre kvalitet. Ved kontakt på mail så skriver de umiddelbart tilbage men glemmer meget belejligt at sende returlabel. Jeg rykker et par gange på mail - men der er total radio tavshed.
ForsÞger på hjemmesiden at få lov til at returnere - men i går var dette ikke en mulighed - i dag virker det så - forsÞgte at ringe både i går og i dag men får bare at vide at jeg er nr. 1 - min mand ringer op til samme nr. , imens jeg stadig er nr. 1 i kÞen - og supris så er han så også nr. 1 i kÞen - og den label jeg venter på er stadig ikke kommet - det virker lidt som fusk og klamp.

2025幎10月29日

Lene Bjerre Design A/S からの回答

Tak fordi du deler din anmeldelse – og tak for din tålmodighed.

FÞrst og fremmest vil vi gerne beklage den meget uheldige oplevelse, du har haft. Det er naturligvis hverken den kvalitet eller service, vi Þnsker at levere, og det er helt forståeligt, at du er frustreret.

VedrÞrende produkterne
Det skal ikke forekomme, at farven smitter af eller falder af. Det lyder som en fejl på varerne, og det beklager vi dybt. Vi vil meget gerne hjÊlpe med en lÞsning så hurtigt som muligt.

VedrÞrende manglende returlabel og manglende svar
Vi er oprigtigt meget kede af – og flove over – at du har skullet rykke flere gange uden at fÃ¥ den returlabel, du havde behov for. Det er ikke den serviceoplevelse, vi Þnsker at give.

Du beskriver ogsÃ¥ problemer med telefonkÞen, og det har du ret i – vi oplevede desvÊrre en teknisk fejl i kÞsystemet. Vi har vÊret i kontakt med de ansvarlige, og problemerne er nu udbedret, sÃ¥ det ikke sker igen.

Endnu en gang beklager vi din oplevelse – og tak fordi du gÞr os opmÊrksomme pÃ¥ det. Det hjÊlper os til at blive bedre.

KÞbte 5 forskellige sÞlv-jule

KÞbte 5 forskellige sÞlv-jule dekorationer -
JuletrÊ kogle mm.
JuletrÊet havde “guld-rester” og sÞlvet var mat, pletvist klistret pÃ¥ og ikke ordentligt lavet (bliver Ã¥benbart nu lavet i Kina og sendes fra Norge)
Kvaliteten er blevet så ringe, så jeg har returneret dem. Kundeservice er supersÞde, det hjÊlper desvÊrre ikke på den ringe kvalitet.
Ærgerligt for jeg har kÞbt og nydt Lene Bjerres juleting i masser af Ã¥r, men er absolut ikke tilfreds !

2025幎10月10日

Hej med dig :)

Vi er virkelig kede af at hÞre, at kvaliteten af dine juledekorationer ikke levede op til dine forventninger – og heller ikke til den standard, du med rette kan forvente af Lene Bjerre. Det skal naturligvis ikke vÊre sÃ¥dan, at produkter fremstÃ¥r dÃ¥rligt lavet eller med fejl i finishen, og det beklager vi dybt.

Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet vores kundeservice som hjÊlpsom og venlig, men vi forstår fuldt ud, at det ikke opvejer skuffelsen over kvaliteten. Det betyder meget for os, at du har vÊret trofast kunde gennem mange år, og vi beklager oprigtigt, at du denne gang ikke har vÊret tilfreds.

Vi arbejder lÞbende pÃ¥ at forbedre vores produktion og kvalitetssikring, og din feedback giver os vigtig viden, som vi kan tage med videre – sÊrligt i forhold til finish og overfladebehandling pÃ¥ julekollektionen.

Priser er for hÞje

Priser er for hÞje. En skam

2025幎8月21日

Hejsa Henrik

Tak fordi du har taget dig tid til at dele dine tanker. Vi er kede af at hÞre, at du synes vores priser er for hÞje. Hos os bestrÊber vi os på at tilbyde produkter af hÞj kvalitet og tidlÞst design, og det afspejles i prisen.

Vi håber, du har lyst til at kigge forbi igen på et andet tidspunkt – måske finder du et godt tilbud eller noget, der passer bedre til dit budget :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。