LensExpress レビュー 4,500

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Vaker besteld, tot nu toe altijd goed gegaan. Moet ook gezegd worden. Deze keer echter geen bericht gehad dat de bestelling niet kon worden verzonden door te weinig voorraad. (Waarom kon ik het... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestel al jaren lenzen bij ze. Goede prijzen en redelijk snelle levering (meestal binnen 1 week).

5つ星のうち5の評価

Op mijn verzoek is er een onderzoek uitgevoerd door een serieuze, goede, ervaren opticien. Ik had een gevoel dat een oog minder was geworden. Dat klopte inderdaad. Zij stuurde mij ook door naar een oo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestel er al jaren! Had laatste keer een vraag voor de klantenservice, werd heel snel en vriendelijk geholpen! Bezorging is altijd vlekkeloos en netjes geleverd door de brievenbus.

企業情報

1. 眼科センター

さまざまな外部ソースから提供された情報

Bij LensExpress kunt u eenvoudig online uw lenzen bestellen tegen een scherpe prijs. Wij hebben een groot aanbod aan contactlenzen, allemaal van topmerken en van hoge kwaliteit. Bij onze contactlensspecialist kunt u terecht voor advies over de juiste lenzen voor u.

LensExpress

当該企業による記述

LensExpress zorgt er al 15 jaar voor dat u de beste contactlenzen eenvoudig online kunt bestellen tegen een bijzonder scherpe prijs.
Al onze contactlenzen zijn van topmerken en van hoge kwaliteit. Bestellen is eenvoudig en simpel; onze herhaalbestellingen maken het bestellen van uw favoriete lenzen helemaal makkelijk. Dat onze prijzen zeer scherp zijn, kunt u zien door te vergelijken met andere leveranciers.

LensExpress

Gratis bezorgd door de brievenbus!

Gratis bezorgd door de brievenbus!
De meeste lenzen zijn uit voorraad leverbaar. Bestelt u voor 12:00 uur, dan wordt uw bestelling, indien op voorraad, nog dezelfde werkdag verstuurd via PostNL.

連絡先

correct

correct, snel, gewoon goed

2025年10月20日

Beste Dieter,

Dank voor het doorsturen van uw mooie beoordeling!

5つ星のうち1の評価

Slechte klantenservice

Verkeerd product ontvangen, 4x contact opgenomen, geen enkele reactie.

2025年10月7日

Beste Elize,

Dank voor het doorgeven van uw beoordeling.

Vervelend dat er iets mis is gegaan en u ons vervolgens niet kunt bereiken.
Onze klantenservice is bereikbaar via info@lensexpress.nl of per telefoon 085-0438344 op werkdagen van 9 tot 17 uur.

Heel makkelijk te bestellen

Heel makkelijk te bestellen , en zeer goede kwaliteit lenzen .
Ik gebruik ze al heel lang ,nooit geen last van mijn ogen

2025年10月18日

LensExpress からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijne dag!

5つ星のうち3の評価

Meestal goed

Vaker besteld, tot nu toe altijd goed gegaan. Moet ook gezegd worden.

Deze keer echter geen bericht gehad dat de bestelling niet kon worden verzonden door te weinig voorraad. (Waarom kon ik het dan bestellen?) Moest er na een week zelf achteraan mailen. Nog steeds niet echt duidelijk wanneer het aan gaat komen (zou wel ergens deze week zijn, we zullen zien).

Wel netjes opgepakt door de klantenservice verder: ben geïnformeerd zonder dat ik er een tweede keer achteraan hoefde te mailen. Jammer dat ik de bestelling waarschijnlijk pas 2 weken na aankoop thuis heb dit keer.

2025年10月17日

Beste klant,
helaas zijn wij voor veel lenzen afhankelijk van de fabrikant en zien wij pas wanneer de lenzen besteld zijn of de fabrikant ze op voorraad heeft of niet. Gelukkig volgen uw lenzen alsnog zo snel mogelijk. MVG LensExpress

5つ星のうち1の評価

Heb mijn bestelling niet gekregen

Heb mijn bestelling niet gekregen

2025年10月17日

Dank voor het doorgeven van uw beoordeling.

Kunt u via onze klantenservice uw gegevens doorgeven? Dan kijken wij het graag na voor u. Ons mailadres is info@lensexpress.nl.

Persoonblijk contact.

Toen ik een vraag had en opbelde kreeg ik direct een persoon aan de lijn en geen computer, die me kon antwoorden op mijn vraag i.p.v. dat ik met ja of nee op een computer moest antwoorden. Tevens was ik ook goed geholpen met het antwoord.

2025年9月29日

Beste Els,

Dank voor het doorgeven van uw mooie beoordeling :)

Groet namens het 'echte mensen' team van LensExpress

Supeesnelle levering

Supeesnelle levering, goed prijs en kwaliteit. Makkelijk bestellen doordat oude gevens vooringevuld worden... alleen controleren en bestellen

2025年10月1日

Beste Cees,

5つ星のうち2の評価

Bestel al vanaf het begin bij jullie

Bestel al vanaf het begin bij jullie, in het begin was het een dag besteld de volgende in huis. Nu wacht ik al bijna een week en geprobeerd jullie te bellen en te chatten maar geen gehoor/reactie.
Jammer

2025年9月26日
自発的なレビュー

Beste Jolanda,

Dank voor het doorgeven van uw beoordeling.

Vervelend dat u zowel de bestelling nog niet heeft ontvangen en dat u ons ook niet te spreken krijgt. Excuus hiervoor. Telefonisch zijn wij de laatste tijd op sommige dagen wat lastiger bereikbaar geweest echter per chat en mail zou dit geen vertraging moeten geven. Mochten wij u alsnog kunnen helpen vernemen wij het graag via info@lensexpress.nl.

5つ星のうち2の評価

Het bestellen gaat supersnel maar de…

Het bestellen gaat supersnel maar de bezorging laat zeer te wensen over. In de PostNL app wordt melding gemaakt van een brievenbus pakketje. Helaas niet thuis(er moet ook gewerkt worden) en niet aangeboden bij buren. Postpakketpunt is vol, wachten op nieuw tijdstip. Al met al konden de lenze pas na 6 dagen opgehaald worden.
Graag kijken of dit beter kan want dit is verre van express!

2025年9月17日

Beste Anita,

Dank voor het doorgeven van uw beoordeling.

Jammer dat de verzending/ bezorging niet is verlopen zoals gewenst.

De postbode heeft vaak zelf de keuze om het wel of niet bij de buren af te geven of een PostNL locatie. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Hopende dat het een volgende keer beter mag verlopen, excuus voor het ongemak.

bestellen is simpel

bestellen is simpel. gewoon op herhaling bestelling drukken, en alles word vlot geleverd.

2025年9月16日

Beste Debby,

Dank voor uw mooie beoordeling!

Prima service

Prima service, snel en betrouwbaar

2025年9月11日

Top klantenservice!

Top klantenservice!

2025年9月8日

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor het doorgeven van uw mooie beoordeling :)

2025年8月30日

Beste klant,

Hartelijk dank voor het doorgeven van uw mooie beoordeling.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。