ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Olin melko epÀilevÀinen aluksi ja aika ajoin pelkÀsin jotain huijausta, mutta kaikki hoitui hienosti ja sain 420⬠korvausta, mitÀ en olisi itse osannut tai jaksanut ikinÀ hakea. Aivan mahtava juttu!
Lentoyhtiö (Lufthansa) ei suostunut maksaa meille lennon peruutuksesta, heihin oli todella hankalaa saada yhteyttÀ Suomessa ei toimipistettÀ, puheluihin ei vastata ja s postiin todella nihkeÀsti. Es... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhÀstymisestÀ, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsÀÀdÀntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Luotettava, nopea ja vaivaton
Kaikki sujui vaivattomasti ja nopeasti. Luvatusta pidettiin kiinni!
Olin melko epÀilevÀinen aluksi ja aikaâŠ
Palvelu oli todella hyvÀÀ
Palvelu oli todella hyvÀÀ. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmÀinen lento oli myöhÀssÀ, jonka vuoksi myöhÀstyimme jatkolennolta ja pÀÀsimme kotiin vuorokauden myöhÀssÀ. Luhthansa ei suostunut korvauksiin. Olin jo unohtanut koko asian, mutta Lentoavun lakimiehet ei, ja sain korvaukset vuoden pÀÀstÀ aivan yllÀttÀen. Aivan mahtavaa palvelua Lentoavulta!
Homma toimii todella sujuvasti jaâŠ
Homma toimii todella sujuvasti ja nopeasti.
Asian hoito onnistui
Homma hoitui parissa viikkossa ja korvaus oli tilillÀ.
HyvÀ ja luotettava palvelu
Sain korvauksen Finnairin peruuntuneesta lennosta, josta itse lentoyhtiö ei korvausta minulle suostunut tekemÀÀn!
Lufthansan peruttu lento
Lufthansan peruttu lento. Lentoavun avulla sain korvauksen reilussa kuukaudessa.
Onnistunut lopputulos nopeasti
Nopeaa, tehokasta ja ystÀvÀllistÀ toimintaa! Olin yhteydessÀ jo matkamme aikana, koska menolento myöhÀstyi niin paljon. Nyt, vain kuukausi matkamme jÀlkeen, rahat ovat tilillÀ! ð Tilannetietoakin ehti tulla tÀllÀ vÀlin paljon. Suuri kiitos, Lentoapu! ððŒ
LÀmmin suositus!
LÀmmin suositus!
MyöhÀstyimme lentoyhtiön reitittÀmÀltÀ jatkolennolta ja saimme korvauksen odotteluajasta.
Hyvin toimii
Hyvin toimii, yhteydet kunnos ja infoa tullut hienosti. Vahva suositus, kiitos tiimille
PelkkÀÀ hyvÀÀ sanottavaa Lentoavusta
Lentoapu sai minulle voiton tapauksessani, jota en itse saanut lentoyhtiön kanssa edistettyÀ lainkaan. He pitivÀt minua hyvin infottuna tapauksen etenemisestÀ parin vuoden aikana ja heti ratkaisun jÀlkeen rahat tulivat nopeasti tilille.
Kokonaisuus ÀÀrettömÀn hyvÀ
Kokonaisuus ÀÀrettömÀn hyvÀ! Yhtiö piti meidÀt ajantasalla koko prosessin ajan, mikÀ kokonaisuudessaan kesti noin kuukauden! ErittÀin ystÀvÀllinen tapa kommunikoida, siitÀ kiitos!
Lentoapu piti meidÀt ajan tasallaâŠ
Lentoapu piti meidÀt ajan tasalla sÀÀnnöllisesti koko ajan. Norwegian Air Sweden oli niin sitkeÀ, ettÀ Lentoavun piti viedÀ 2 x 400 euron EU-korvauksen saaminen oikeuteen. Aikaa meni asiassa siitÀ johtuen yli vuosi ennen kuin korvaus oli tilillÀ.
Kokoajan uudelleen ja uudelleen samojaâŠ
Kokoajan uudelleen ja uudelleen samoja jo toimitettuja asiakirjoja vaativat! ErittÀin huono kokemus ð

Lentoapu ããã®åç
Suhteellisen helppoa
Suhteellisen helppoa, kun jaksaa vaan tÀyttÀÀ vaadittavat tiedot. Korvauksen saaminen kesti 11kk, mutta se ei ole palvelun vika. Suosittelenðð»
Suosittelen Lentoapua
Lentoyhtiö hylkÀsi minun korvaushakemuksen, mutta lentoapu voitti taistelun lentoyhtiötÀ vastaan.
Kaikki toimi loistavasti, suosittelen ð
HyvÀ ja nopea palvelu
HyvÀ ja nopea palvelu. Saatiin korvaus muutamassa viikossa
Taistelevat asiakkaan oikeuksista
En uskonut saavani korvausta, mutta he taistelivat puolestani ja kahden vuoden pÀÀstÀ tuli yllÀtys ja sain korvauksen. Joten suosittelen todella heidÀn palvelujaan.
Lentoapu toimi erittÀin hyvin
Lentoapu toimi erittÀin hyvin. VÀliaikatietoja tulli hyvin koko prosessin ajan ja kaikki oli hyvin selkeÀÀ. Ilman Lentoapua tuskin olisimme saaneet korvauksia lentoyhtiöltÀ. MielellÀmme maksoimme heille palkkion.
Alusta loppuun asia hoidettiin hyvin
Alusta loppuun minut pidettiin ajantasalla missÀ mennÀÀn vaatimusten kanssa. PitkÀÀn kesti, mutta voitto tuli. Ja rahat sovitusti tilille. Voin suositella.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ