レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan ikke gi 0 stjerner men det ville nok passe bedre pÃ¥ den service vi oplevede da nÊr familie bestilte natmad til en ret stor fest, 30 pizzaer til levering ved midnat. der bliver betalt for... もっず芋る

Vi har vÊret forbi Leo’s Pizza her til aften og hente en pasta og en pizza, vi startede med at drikke et glas vin udenfor, mens vi ventede pÃ¥ vores mad, vinen var virkelig god, og til en skÞn pris. Ma... もっず芋る

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

22件のレビュヌ

Jeg kan ikke gi 0 stjerner men det

Jeg kan ikke gi 0 stjerner men det ville nok passe bedre på den service vi oplevede da nÊr familie bestilte natmad til en ret stor fest, 30 pizzaer til levering ved midnat.
der bliver betalt for pizzaerne inden de leveres.
PÃ¥ dagen for levering af pizzaerne ringer de kl 11.55 (altsÃ¥ til middag 12 timer fÞr servering af pizzaer ) og siger de nu er pÃ¥ vej med 30 pizzaer

Vi helt paf og siger det er aftalt til natmad og at de må ha lavet en fejl ..
en mÞg sur mand ( ejer ) kommer med pizzaerne da det jo er os der er forkerte pÃ¥ den ( mener han ) og han vil ikke gi nogen form for afslag pÃ¥ pizzaerne som nu er leveret 12 timer for tideligt
 vi fÃ¥r i en meget hÃ¥rd tone at vide at nÃ¥r vi bestiller hos Leos pizza sÃ¥ skal vi be om at tale med ham ( ejeren ) da hans ansatte ikke forstÃ¥r dansk ret godt 😵‍💫 behÞver jeg sige vi var ret presset over den behandling og vi kommer ikke til at be om at tale med ejeren ved nÊste bestilling for den bestilling kommer vi aldrig til at ligge hos Leos Pizza 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

2026幎1月10日

Jeg skriver sjÊldent anmeldelser

Jeg skriver sjÊldent anmeldelser, men min oplevelse hos Leo’s Pizza i dag var simpelthen sÃ¥ ubehagelig, at jeg fÞler, jeg bliver nÞdt til at advare andre.

Jeg trÃ¥dte ind et sted, jeg egentlig kender ret godt. Jeg har gÃ¥et pÃ¥ gymnasiet lige ved siden af i tre Ã¥r og har i dén tid jÊvnligt lagt mine penge hos Leo’s. Dengang var det mÃ¥ske ikke verdens bedste pizza, men det var hurtigt og nemt, og man fÞlte sig velkommen. Det kunne jeg overhovedet ikke genkende i dag.

Jeg blev mÞdt af en Êldre herre, der stod bag disken. Jeg prÞvede at vÊre venlig og indledte med et smil og fortalte, at jeg havde gÃ¥et pÃ¥ skolen ved siden af, og at jeg fÞr i tiden havde spist her rigtig tit. Jeg tÊnkte, det mÃ¥ske kunne give en lille samtale – bare lidt menneskelig kontakt. Men nej. Han kiggede pÃ¥ mig med et blik, der nÊrmest sagde “hvad rager det mig?”, og han sagde ikke ét ord. Ikke engang et “hej”.

Jeg prÞvede at vÊre venlig, selvom stemningen var trykket, men i stedet for imÞdekommenhed blev jeg mÞdt af en utrolig arrogant og flabet attitude. Den måde, han talte på, var kort, spydig og direkte ubehÞvlet. Han talte, som om jeg var til besvÊr bare ved at eksistere. Jeg spurgte til en pizza på menuen, og han svarede i en tone, der mest af alt lÞd, som om jeg spildte hans tid.

Hele hans fremtoning var prÊget af trÊthed og ligegyldighed – men det vÊrste var den fuldstÊndige mangel pÃ¥ respekt. Det er lÊnge siden, jeg har fÞlt mig sÃ¥ uvelkommen et sted, jeg selv har stÞttet Þkonomisk igennem flere Ã¥r.

Jeg endte med at afbestille min mad, inden den overhovedet blev lavet, og gik igen. Jeg vil ikke stÞtte et sted, hvor man bliver behandlet, som om man er i vejen.

Hvis det her er den service, Leo’s Pizza leverer nu, sÃ¥ skal man virkelig spÞrge sig selv, hvad formÃ¥let med stedet overhovedet er. Pizzaer kan man fÃ¥ mange steder, men respekt og ordentlig kundeservice burde vÊre fundamentet – isÊr nÃ¥r man er en lokal forretning.

Jeg kommer i hvert fald aldrig tilbage. Jeg kan kun anbefale andre at finde et andet sted at få deres pizza. Der er rigeligt i området, hvor man bliver mÞdt med et smil og lidt menneskelig anstÊndighed.

2025幎7月28日
自発的なレビュヌ

Ufattelig provokerende og uprofessionel mand i telefonen.

Jeg ringede ind for at skulle bestille pizza og fik fat i en utrolig uprofessionel og enormt sur og provokerende mand. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service på 1 minut og 20 sekunder. Jeg havde 2 spÞrgsmål til om man kunne få bÞrnepizza med kebab, det kunne man ikke, så jeg bestilte en almindelig til min sÞn istedet. Så spurgte jeg om man kunne få pizzaer med pomfritter på hvilket man ikke kunne. Fair nok. Men imems jeg stillede de spÞrgsmål blev han ved med bl.a at afbryde, og talte enormt surt og helt ufattelig provokerende til mig. Da han for ca 5 gang afbryder på den korte tid og sagde jeg skulle beslutte mig for hvad jeg ville have for de havde mega travlt sagde jeg ved du hvad, jeg bestiller et andet sted fra.

Hvis nu han havde ladet vÊr med at afbryde mig sådan, så ville samtalen også have taget mindre end 1 minut og 20 sekunder.

Det er svÊrt at forklare samtalen på skrift. Men jeg bestiller ikke derfra igen så lÊnge den mand er i telefonen ihvertfald !
Virkelig dårlig oplevelse...

2025幎1月20日

Fantastisk pizza og overraskende

Fantastisk pizza og overraskende - fleksibel service .. var ikke specielt sulten, men skulle mÞde familie pÃ¥ Leos og fik tilbud om en halv pizza, fordi tjeneren var ved at lave en til sig selv
 han gav mig mulighed for valgfri topping pÃ¥ min halvdel
. Wow for en service 🀗

2025幎1月11日
自発的なレビュヌ

Frygtelig grov og ubehagelig betjening

Vi bestilte 8 pizza'er til godt 1000 kr tilsammen. Pizzaerne havde vÊret fine, hvis de var varme. Men betjeningen var grov, og de unge mennesker vi havde sendt ned efter dem, havde rÞde kinder og våde Þjne da de kom derfra. De havde vÊret udsat for ekstrem grovkornet behandling, og derudover fået skyld for at medarbejderne selv havde tabt 6 af pizzaerne på gulvet (i bakkerne dog). Da vi ringede ned og klagede fik vi ingen undskyldninger.

Pizzaerne er ikke billige og jeg ville have forventet meget mere end det vi fik. Hvis pizzaerne havde vÊret varme og betjeningen i top havde prisen måske vÊre ok. Men det her finder vi os ikke i igen.

Så min bedste anbefaling er at blive vÊk, der er masser af gode pizzasteder i KÞbenhavn og på Frederiksberg

2024幎12月22日
自発的なレビュヌ

Svampet ubagt pizza med ananas-vand

For 110 kr. fik jeg en Hawaii pizza, der var lige til skraldespanden. Kombinationen af dÃ¥seananas og ost havde forvandlet den til en slatten, svampet katastrofe. Den tog kun to minutter at lave – jeg ville Þnske, han havde brugt ti pÃ¥ at lave noget spiseligt. GÃ¥ en stor bue udenom Leo's Pizza hvis i skal have god pizza.

2024幎9月20日

Har idag d14/2-24 kÞbt pizza nok den

Har idag d14/2-24 kÞbt pizza nok den vÊrste pizza jeg nogen sinde har fået
Det er slet ikke som det plejer at vÊre 😒fÞles som at sidde og spise pap, pizzaen var underbagt. Jeg fik en med grillet grÞntsager, de havde aldrig set en grill elle pande det var som om at de var rÃ¥. Som regel kan man spise kanterne det var sÃ¥ helt umuligt her. Aldrig mere om jeg sÊtter mine fÞdder i den butik igen ØV hvad er der lige sket? Har de fÃ¥et nye ejere?

2024幎2月14日
自発的なレビュヌ

Leos pizza er faldet af på den!

Leos pizza er faldet af på den. Vi har netop fået en totalt brÊndt pizza. Sidst vi kÞbte fra stedet var der nÊsten mere skorpe end sovs og fyld. Til Leos: Kik på jeres pizzaer inden i putter dem i ovnen eller i bakken. Jeres pizzaer er ikke billige.

2023幎11月24日
自発的なレビュヌ

VÊrste pizzaer jeg lÊnge har fået

VÊrste pizzaer jeg lÊnge har fÃ¥et, har fÃ¥et fryse pizza til en tiendedel af jeres pris som var bedre, nÃ¥r man betaler knap 100 kr for en pizza sÃ¥ skal den Ê ogsÃ¥ vÊre iorden, vil ikke engang kalde jeres “ost” for ost

Det var sidste gang jeg bestilte mad fra leos

2023幎5月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ