Det bedste sushi NordsjÊlland, har også brugt dem flere gange til fester op til 65 personer og de har bare leveret hver eneste gang.
Efter at have besÞgt Sushisan 2 gange i Ã¥r, med nogle uger imellem, oplevede jeg igen pragtfuld, veltillavet mad til billige penge. "199.- all you can eat." Jeg har ogsÃ¥ spist de dybstegte retter ud... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre kun 1 stjerne, grundet en rigtig Êrgerlig kundeoplevelse. ForsÞgte igen i dag og fÃ¥ et bord i en ellers hel tom restaurant, men blev afvist grundet travlhed med take away. Det er sket begge g... ãã£ãšèŠã
Det bedste sushi NordsjÊlland
Altid lÊkker sushi
Altid lÊkker sushi - deres laks er helt i top! Venlig og hurtig betjening.
Kan slet ik anbefale
Jeg syntes ikke man kan tillade sig at have sÃ¥ dÃ¥rlig service altsÃ¥ udover de bare ikke er venlige sÃ¥ er de godt nok ogsÃ¥ langsomme. Maden var heller ikke sÊrlig god og sÃ¥ fik vi ikke de ting vi havde bestilt. Derudover sÃ¥ bestilte vi ad libitum og sÃ¥ sage de at man skulle bestille drikke vare med, det syntes jeg er strengt og sÃ¥ mener jeg altsÃ¥ at der ikke kan stÃ¥ pÃ¥ hjemme siden at det koster 250 fordi det gÞr det jo ikke hvis man skal bestille drikke ð§ð§ð§
LÊkker frisklavet sushi nogenlunde pÃ¥âŠ
LÊkker frisklavet sushi nogenlunde pÃ¥ niveau med SticksânâSushi. Vi fik forÃ¥rsruller med gratis ððŒ
Vi har kun haft gode oplevelser
Kommer her ofte. Dejlig mad, sÞde ansatte og en virkelig hyggelig restaurant. De fortjÊner flere kunder.
Ikke igen
Det var godt nok ikke hvad vi havde forventet, vi kom 17:15 hvor restauranten var hel tom ingen andre en os. Vi fik fÞrst vores forretter kl 18:00 forretterne var ok ud over at de var kolde smagte de fint nok. Vi fik vores mad 18:20 som vi havde ventet en time på det smagte også fint men kunne godt havde gÞet hurtigere. Der var også 4 andre der stod i kÞ for at få et bord men tjeneren stod bare og samlet mad til just eat leveringerne som fÞre til det nÊste. Der var omkring 3 tallerkener vÊr 30 minut som gik til bordene, resten gik til just eat. Vi gik 19:20 fordi vores mad som vi bestilte kom uden to tre retter.
De sidste 3 gange vi har afhentetâŠ
De sidste 3 gange vi har afhentet takeaway har der manglet noget af bestillingen, selvom vi har betalt for det. Det er blevet til at vi IKKE kommer til at benytte os af sushi san mere fremover. Og vi har informeret dem om manglende levering og bedt om returnering men hÞrer ikke noget tilbage.
Aldrig igen
Okay sushi men dårlig service. vi havde booket bord til 18.30 og vi kom så der, men vi skulle sidde og vente på en iPad til at bestille mad og drikkevarer på i 20 minutter, derefter ventede vi på vand i 10 minutter, vi havde bestilt vores mad samtidig med drikkevarer kl 18.50 og vi fik fÞrst maden kl 20, vi er virkelig skuffede og kommer aldrig til at spise der igen. De har slet ikke tid til deres kunder de har heller ikke styr på take away eller bare dem der sidder ned og spiser, flere sad og ventede 1 time på deres mad.
Fedt koncept
Fedt koncept. Maden var god, så det er ikke sidste gang jeg besÞger sushi san.
Super mad og hurtig og venlig betjening
Super mad og hurtig og venlig betjening
DÃ¥rlig personale og lang ventetid
Personale som ikke kan snakke dansk eller engelsk. Mad som kommer 1 time efter vi har bestilt selvom der kun er få i restauranten
Det kan gÞres bedre nemt
Det er virkelig gÃ¥et helt ned ad bakke herâŠ. Ikke vÊrd at kÞre efter ð³
Maden og servicen var ganske god
Maden og servicen var ganske god. Eneste stedet mangler er fadÞl og et lidt stÞrre udvalg af sushi.
Bedste sushi i mange år
Bedste sushi i mange Ã¥r. Bestilte sushi i Lyngby til familien, og det var virkelig godt. Frisk fisk og smukt anrettet pÃ¥ et stort fad. SÃ¥ det bliver bestemt ikke sidste gang jeg fÃ¥r sushi derfra. GlÊder mig til ogsÃ¥ at prÞve det som âall you can eatâ. Har ellers savnet Hatoba i Lyngby, men tror, jeg nu har fundet noget, der er lige sÃ¥ godt.
Kolde tigerrejer og nÞdder på sushi
Jeg var inde og spise med min ven på sushi san i Holte. Vi bestilte all you can eat. Jeg startede ud med at bestille 3 tigerrejer og fik 2 kolde og 1 varm. Jeg bedte derfor om nogle nye, så kom hun tilbage med 1 varm tigereje.
Vi bestilte noget forskellige sushi og det vi bestilte var ikke som skrevet i beskrivelsen. Vi fik blandt andet nÞdder på vores sushier der stod der intet om eller noget af på billederne. Desuden stod der også Þrrerogn på beskrivelsen det var der heller intet af. Vi spurgte som om det og fik af vide de godt kunne putte noget på, men sagde pÊnt nej tak. Bare mÊrkeligt at man ikke får det man bestiller.
Efter et par Ã¥rs pause grundet dalendeâŠ
Efter et par års pause grundet dalende kvalitet skulle det prÞves igen. Kvaliteten ringe, servicen endnu mere ringe og ved kontakt til restauranten mhp mangelfuld levering stod det helt klart -her handler vi aldrig igen.
Hold jer vÊk!!!
NÞÞj, hvor var maden og råvarerne dårlige. Vi fik ikke, hvad vi bestilte - det sejler i den butik. Det er ekstrem uhygiejniske. Hold jer vÊk!!
Personalet bÞr blive skiftet ud (dem alle). IsÊr den lyshårede danske pige, som laller rundt og ikke kan finde ud af at smile til kunderne og yde en god service.
Hold her seriÞst vÊk.
Vi fik leveret den dejligste ogâŠ
Vi fik leveret den dejligste og lÊkreste sushi til min fÞdselsdag! Frisk, lÊkkert og delikat! ððððð
Super catering
Sushi San med Carmen i spidsen leverede lÊkker sushi, sticks og snacks til vores fest med 45 gÊster. Velsmagende og fint anrettet - kan klart anbefales!
Meget dårlig service
Meget dårlig service, uhÞflige og nedladende