äŒæ¥ãåçããŸãã
Leovegas is een top casino. Met hoge uitbetalingen. En een snelle naar je bankrekeningnummer. Binnen paar seconde staat het geld op je rekening.. Top!!! Zeer tevreden
äŒæ¥ãåçããŸãã
goed casino, snelle uitbetaling. mooi aanbod. goede service. een van de beste tot nu toe. wat een gigantisch verschil met een slecht casino als starcasino (0 sterren) die je niet uitbetalen als j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Op zich een prima casino maar in de app kun je bijvoorbeeld niet uitbetalen want dan bevriest het scherm. Ook in de app zijn de sportbets heel erg irritant omdat er geen knop is om terug te gaan naar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LeoVegas beschikt over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), een teken van ons sterke commitment aan veiligheid en verantwoordelijkheid. Ons doel is om je niet alleen te laten genieten van een meeslepende ervaring, maar ook de zekerheid te bieden dat je speelt in een betrouwbare en eerlijke omgeving. Verantwoord spelen staat voorop, zodat je altijd binnen je grenzen kunt blijven spelen en volledig kunt vertrouwen op ons platform.
ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Een van de betere in Nederland. Goede bonusaanbiedingen zonder rare voorwaarden. Snelste uitbetaling van allemaal het staat binnen 2 seconden op je rekening.

LeoVegas Nederland ããã®åç
Klopt zodra je winst kan maken komt er zo'n schakering pop-up ja mooi gezegd ook paar keer meegemaakt heel lullig doen ze ook express!

LeoVegas Nederland ããã®åç
Ruime keuze. Werkt soepel. Razend snel met betalen en uitbetalen.

LeoVegas Nederland ããã®åç
Cheap phone here, lots of stuff stutters. The casino site worked in browser without issues. Played an hour, lost 11 USD, but at least nothing crashed mid-spin.

LeoVegas Nederland ããã®åç
Average bet size is computed wrong - shows 4 NZD when I've been betting 10 AUD all week.
Min bet on standard blackjack is $34. Smaller players can't afford to learn.
Hit a mini jackpot, like 846 GBP. Lowkey scared they'd cancel it but after ID checks they paid the full amount in 5 days. Got every cent.

LeoVegas Nederland ããã®åç
Hit a mini jackpot, like £651. Lowkey scared they'd cancel it but after ID checks they paid the full amount in 2 days. Got every cent.

LeoVegas Nederland ããã®åç
Press release stale â brand has not issued a press release in 8 months â peer brands publish quarterly â communication culture has stalled here.

LeoVegas Nederland ããã®åç
Door een pop up van dit achterlijke zooitje kan ik niet hitten bij een blackjackhand.
Hierdoor verlies ik de ronde.
Ze doen dit 100% doelbewust en ik heb hier melding van gemaakt bij de KSA.
Zieke, zieke mensen zitten hierachter.
Ik speel hier geen cent meer, ook mijn advies aan u als lezer.

LeoVegas Nederland ããã®åç
Leo Vegas heeft Leuke spellen en promoties en je stortingen en uitbetalingen gaan snel dus een dikke ððŒ van mij

LeoVegas Nederland ããã®åç
Bonussen niet beschikbaar na stortingen, meerdere keren het geval, pas naderhand geactiveerd door customer service maar het rondspelen met de eerdere stortingen telde niet mee. Jammer, verder goede casino

Spins ontvangen en letterlijk 0.00 euro gewonnen klaar met deze oplichterij

LeoVegas Nederland ããã®åç
Waardeloos casino de promoties zijn niet eens echt je moet honderden euro's spelen voordat de bonus vrijkomt doei | Bedankt voor u snelle reactie en begrip, dit is precies hoe ik het heb ervaren. Mocht u verder contact willen kunt u mij mailen op barlange298 @ gmail.com

LeoVegas Nederland ããã®åç
No PayPal, no local bank I use, only some e-wallets I never heard about. Ended up using card and regretted it after.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã