LeoVegas Nederland レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Ik heb op 14 januari een bedrag van 250 euro gestort en wilde dit na twee weken opnemen. Maar toen bleek dat mijn account in verificatie zat sinds dag één. Support zei dat alles normaal was, terwijl m... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Op zich een prima casino maar in de app kun je bijvoorbeeld niet uitbetalen want dan bevriest het scherm. Ook in de app zijn de sportbets heel erg irritant omdat er geen knop is om terug te gaan naar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

goed casino, snelle uitbetaling. mooi aanbod. goede service. een van de beste tot nu toe. wat een gigantisch verschil met een slecht casino als starcasino (0 sterren) die je niet uitbetalen als j... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dag ik wilde graag van rekeningnummer veranderen had contact met de support gehad van leovegas, geld gestort met mijn nieuwe rekeningnummer en gebeld voor verificatie met de klantenservice. Binnen enk... もっと見る

企業情報

1. オンライン カジノまたは胴元
  2. カジノ
  3. 賭博場
  4. ギャンブル サービス
  5. ゲーミング サービス プロバイダー
  6. オンラインスポーツ賭博の販売業者

当該企業による記述

LeoVegas beschikt over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), een teken van ons sterke commitment aan veiligheid en verantwoordelijkheid. Ons doel is om je niet alleen te laten genieten van een meeslepende ervaring, maar ook de zekerheid te bieden dat je speelt in een betrouwbare en eerlijke omgeving. Verantwoord spelen staat voorop, zodat je altijd binnen je grenzen kunt blijven spelen en volledig kunt vertrouwen op ons platform.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 526

レビューを書く

MIJN GELUKS AVOND

Ik had veel geluk deze avond en mijn gewonnen geld stond bij opname gelijk op mijn bankrekening. Dat is nog eens top. Het enige nadeel is dat je om de 30 minuten een melding krijgt over de tijd die zo snel voorbij vliegt. Ik zeg een een verdiende 10. Ga zo door.

2026年4月18日

Beste dezoete,

Wat een fantastische review om te lezen! Het is geweldig om te horen dat u zo'n gelukkige avond heeft gehad en dat uw gewonnen geld zo snel op uw bankrekening stond. We waarderen uw "verdiende 10" enorm! We begrijpen uw opmerking over de meldingen; deze zijn bedoeld om verantwoord spelen te ondersteunen. Mocht u nog suggesties hebben om onze service te verbeteren, dan horen we dat graag.

Leuke bonus

Leuke bonus, en snelle uitbetaling

2026年4月17日

Beste dina,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de leuke bonus en de snelle uitbetaling! Het doet ons veel plezier te horen dat uw ervaring zo positief is. Mocht u in de toekomst nog suggesties hebben om onze service verder te verbeteren, dan horen we dat graag.

is alright ok

Beste Bartlomiej,

Fijn om te horen dat alles naar wens is en je een prima ervaring hebt gehad. We streven er altijd naar om onze spelers een goede en betrouwbare service te bieden.

Perfect leuke spellen

Perfect leuke spellen

Beste Dennie,

Wat fantastisch om te horen dat je onze spellen zo leuk vindt! We doen altijd ons best om een geweldig en vermakelijk spelaanbod te bieden voor onze spelers.

5つ星のうち3の評価

De spellen zijn leuk

De spellen zijn leuk

Beste Klant,

Het is fijn om te horen dat je veel plezier beleefd aan ons aanbod van spellen. We streven er altijd naar om een vermakelijke ervaring te bieden aan onze spelers.

5つ星のうち5の評価

💓 Best ever service games everything…

💓 Best ever service games everything TOP♥️

2026年4月14日

Beste Anita,

Wat fantastisch om te horen dat je onze service en spellen als top ervaart. We zijn enorm blij met je positieve woorden en waarderen je enthousiasme.

Een onverwacht extraatje!

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij LeoVegas. Ik won maar liefst € 1500 met een gratis free spin! Dit kwam echt op het perfecte moment. Super blij met deze winst en de site werkt top.

Beste Natascha,

Wat fantastisch om te horen dat je zo'n mooie ervaring hebt gehad en erg blij bent met je winst! Fijn dat onze site je ook zo goed bevalt.

Beste Klant,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid en de afhandeling van onze uitbetalingen. We streven er altijd naar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Beste Marius,

Bedankt voor je complimenten over onze site en het ruime aanbod. We vinden het fijn om te horen dat onze selectie aan je verwachtingen voldoet.

Topp

Super service

2026年4月3日

Beste Samikov,

Wat fantastisch om te lezen dat u zo tevreden bent over onze "Super service"! Wij waarderen uw compliment enorm; het is geweldig om te horen dat onze inzet wordt opgemerkt. Ons team doet er alles aan om u de best mogelijke ervaring te bieden, en uw positieve feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Mocht u in de toekomst nog ideeën hebben om onze dienstverlening verder te optimaliseren, dan horen wij dat graag.

goed casino

wat een gigantisch verschil met een slecht casino als starcasino (0 sterren) die je niet uitbetalen als je in winst staat.

Beste Lucas,

Wat een fantastische review, hartelijk dank daarvoor! Het is geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over ons casino, de snelle uitbetalingen, ons ruime aanbod en de geboden service. Uw woorden dat we "een van de beste tot nu toe" zijn, doen ons bijzonder deugd en bevestigen onze inzet voor een topbeleving. Wij streven ernaar om u altijd de beste ervaring te bieden. Heeft u nog suggesties hoe we deze hoge standaard kunnen behouden of zelfs verder verbeteren?

5つ星のうち1の評価

Stop met die onzin van 30 seconde…

Stop met die onzin van 30 seconde pauze.
We zijn volwassen mensen die hun eigen keuzes maken.

Beste Patrick,

Dank voor uw feedback. Wij begrijpen uw standpunt volledig dat u als volwassene uw eigen keuzes wilt maken.

Als aanbieder met een vergunning zijn wij echter gebonden aan strikte regels en procedures op het gebied van veiligheid en verantwoord spelen. Wij erkennen dat deze maatregelen soms als ingrijpend of bevoogdend kunnen worden ervaren.

We zouden graag met u in contact willen komen om uw zorgen te kunnen behandelen.

5つ星のうち1の評価

Ook bij deze partij zeer geringe winkans

Ook bij deze partij zeer geringe kans dat je wat wint.

lokkertjes proberen ze je binnen te halen, dus wij spelen daar niet meer

2026年3月23日

Beste Hans,

Het spijt ons oprecht te lezen dat uw ervaring met LeoVegas niet naar wens was en dat u het gevoel heeft dat we u met 'lokkertjes' probeerden te trekken. Wij streven ernaar om transparant en duidelijk te zijn in al onze communicatie en promoties. Uw feedback is waardevol en helpt ons te begrijpen waar we kunnen verbeteren.

Good site great games

Good site great games

2025年7月23日

Beste Joyce,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn verheugd te lezen dat u onze site goed vindt en ons aanbod van 'great games' waardeert. Uw complimenten zijn een geweldige motivatie voor ons team.

Mocht u in de toekomst ideeën hebben voor nieuwe spellen of andere verbeteringen, dan horen we dat uiteraard graag.

5つ星のうち1の評価

Ik wil mijn excuses aanbieden aan…

Ik wil mijn excuses aanbieden aan unibet. Heel lang dacht ik dat unibet het slechtste en meest rigged casino ooit was . Wel Leovegas breekt echt alle records . Bonus ronden bestaan schijnbaar niet. Mocht je ooit eens bij wereldwonder een bonus ronde krijgen is het een paar keer je inzet . Als mensen zich afvragen als Nederlandss casinos met een vergunning de boel belazeren ja op 100%.

Ik speel dezelfde slots in internationale casinos en mijn god een wereld vsn verschil. De grootste oplichters zijn het KSA die net doen of ze er voor de speler hun belangen zijn . Alle slots zijn afgesteld op kleine prijsjes zodat de rtp net lijkt alsof het legaal is

自発的なレビュー

Beste Dennis,

Het is goed te vernemen dat u contact met ons opneemt en uw excuses aanbiedt. Uw openheid waarderen wij ten zeerste. We hopen dat eventuele eerdere onduidelijkheden nu volledig zijn weggenomen. Uw inzichten zijn altijd welkom om onze dienstverlening verder te perfectioneren. Laat het ons gerust weten als u suggesties heeft.

5つ星のうち5の評価

Betrouwbaar en af en toe leuke promoties.

Betrouwbaar en af en toe leuke promoties

Beste Danny,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het is fantastisch om te horen dat u ons als betrouwbaar ervaart en dat onze promoties in de smaak vallen. Een veilige en leuke spelervaring bieden is precies waar wij elke dag naar streven.

Mocht u in de toekomst suggesties hebben voor nieuwe promoties of andere verbeteringen, dan horen we dat uiteraard graag.

Perfeckt fast good

2026年4月5日
自発的なレビュー

Beste Szymon,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! Wij zijn zeer verheugd te lezen dat u onze service als 'perfect' en 'snel' ervaart. Het is voor ons team een groot compliment om te horen dat uw ervaring zo positief is.

Mocht u in de toekomst nog suggesties hebben om uw ervaring nog beter te maken, dan horen wij dat uiteraard graag.

Eerlijk

Eerlijk, snelle uitbetaling

Beste Wesley,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wij zijn enorm blij om te lezen dat u onze service als eerlijk ervaart en de snelle uitbetalingen waardeert. Transparantie en een vlotte afhandeling zijn precies de ervaring die wij al onze spelers willen bieden.

Mocht u in de toekomst suggesties hebben die uw ervaring nog aangenamer kunnen maken, dan staan wij daar altijd voor open.

5つ星のうち5の評価

Leuke spellen snelle uitbetaling kan…

Leuke spellen snelle uitbetaling kan eigenlijk niet beter

Beste Reina,

Wat een fantastische review, hartelijk dank! Wij zijn ontzettend blij te horen dat u zowel onze leuke spellen als de snelle uitbetalingen waardeert. Uw compliment "kan eigenlijk niet beter" is de mooiste feedback die we kunnen krijgen.

Hoewel u aangeeft dat het niet beter kan, staan we altijd open voor suggesties om uw ervaring in de toekomst nog verder te verbeteren.

5つ星のうち1の評価

Jullie lichten mensen op en geven me…

Jullie lichten mensen op en geven me geld niet ik ga dit aan kaarten

2026年4月4日

Beste Mitchell,

Wij nemen uw feedback over het niet ontvangen van uw geld uiterst serieus en begrijpen volledig uw frustratie hierover. Wij streven ernaar alle transacties zo vlot en correct mogelijk te verwerken en betreuren het ten zeerste dat dit in uw geval niet de ervaring is.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。