LeoVegas Nederland レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

1 van de beste casino's waar ik op speel Veel unieke games, zeer veel keuze. Zeer snelle uitbetalingen. Al vele malen gewonnen, ik stel ook een vrij laag maximaal saldo limiet in, zodat je niet de... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Weet niet waar die 3.8 vandaan komt. LeoVegas is geen entertainment. onmogelijk om bonus games te krijgen. je verbrand gewoon geld, Snap niet hoe dit legaal is. noemen zich beste casino van ned... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Op zich een prima casino maar in de app kun je bijvoorbeeld niet uitbetalen want dan bevriest het scherm. Ook in de app zijn de sportbets heel erg irritant omdat er geen knop is om terug te gaan naar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

goed casino, snelle uitbetaling. mooi aanbod. goede service. een van de beste tot nu toe. wat een gigantisch verschil met een slecht casino als starcasino (0 sterren) die je niet uitbetalen als j... もっと見る

企業情報

1. オンライン カジノまたは胴元
  2. カジノ
  3. 賭博場
  4. ギャンブル サービス
  5. ゲーミング サービス プロバイダー
  6. オンラインスポーツ賭博の販売業者

当該企業による記述

LeoVegas beschikt over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), een teken van ons sterke commitment aan veiligheid en verantwoordelijkheid. Ons doel is om je niet alleen te laten genieten van een meeslepende ervaring, maar ook de zekerheid te bieden dat je speelt in een betrouwbare en eerlijke omgeving. Verantwoord spelen staat voorop, zodat je altijd binnen je grenzen kunt blijven spelen en volledig kunt vertrouwen op ons platform.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 530

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Progressieve jackpot gaat van zelf aan

Progressieve jackpot gaat van zelf aan. Schijnbaar heb ik het zelf aan/uit gezet een aantal keer. Dit is compleet niet waar, tevens is de knop onderaan de scherm verstopt dat je het per ongeljk kan aanklikken

2026年2月18日

Beste Ben,

Het spijt ons te horen over je frustratie met de progressieve jackpot-functie. We begrijpen dat het erg vervelend is als een instelling onbedoeld verandert, zeker als je vermoedt dat de knop hiervoor onhandig is geplaatst. We nemen je feedback hierover serieus.

Om dit voor je uit te zoeken, hebben we via Trustpilot een verzoek gestuurd om rechtstreeks contact met je op te nemen. Zo kunnen we de details van je situatie bekijken en je verder helpen.

5つ星のうち5の評価

Super tevreden met Leovegas fijne…

Super tevreden met Leovegas fijne spellen en betalen altijd super snel uit!

2026年2月18日

Beste Brian,

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent.

Het is geweldig dat je geniet van onze spellen en dat de snelle uitbetalingen in de smaak vallen; dit is precies de service die we willen bieden.

Topsite

Mooi site overzichtelijk en snel uitbetaald

2026年2月17日

Beste Jeffrey,

Hartelijk dank voor je positieve feedback!

Wat goed om te lezen dat je onze site overzichtelijk vindt en dat de uitbetaling snel is verlopen. Dit zijn precies de punten waar we hard aan werken, dus je complimenten worden zeer gewaardeerd.

Heel goed casino

Klantvriendelijk, weten van de zaken af als er iets is betalen snel uit als je wint

2026年2月16日

Beste Helena,

We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze klantenservice als vriendelijk en deskundig ervaart en dat je tevreden bent met de snelle uitbetalingen.

Dit is precies de hoge standaard die we onze spelers willen bieden.

5つ星のうち1の評価

Worst experience at this casino don't…

Worst experience at this casino don't like it at all

2026年2月16日

Beste Francis,

Het spijt ons zeer te horen dat je de slechtst mogelijke ervaring bij ons hebt gehad. Dit is absoluut niet de indruk die we onze spelers willen geven.

We willen graag begrijpen wat er is misgegaan en dit voor je oplossen. Houd er rekening mee dat ik via Trustpilot een intern verzoek heb gestuurd, zodat ik rechtstreeks contact met je kan opnemen en je vraag verder kan behandelen.

Klachtencommissie

Wacht al meerdere dagen op een email respond over een klacht,krijg gewoon geen reactie.
Update

Contact gehad met support en alles netjes opgelost

2026年2月6日

Beste Oscar,

Bedankt voor je positieve review.

Geweldig om te lezen dat je contact hebt gehad met ons supportteam en dat alles naar wens is opgelost. Daar doen we het voor! Een snelle en goede oplossing bieden is onze topprioriteit.

Serieus en geen grapje

Geleverd voordelen snelle uitbetaling Freespins
Aanrader

2026年2月4日

Beste Dylan,

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent.

Het is geweldig dat de voordelen, zoals de snelle uitbetalingen en de freespins, zo goed bevallen. Dat is precies wat we onze spelers willen bieden.

Beste Ferenc,

We zijn erg blij om te horen dat u geniet van onze site en de spellen. Het is ons doel om een geweldige spelervaring te bieden, dus uw compliment wordt enorm gewaardeerd.

Heel erg goed en professioneel

Heel erg goed en professioneel

2026年2月2日

Beste Vahdet,

Super bedankt voor uw feedback!

Heeft u nog suggesties hoe wij onze diensten kunnen verbeteren?

Top bet

Goed ervaring goed service alles top

2026年2月5日

Beste Anh,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Het doet ons goed dat u onze service waardeert en uw totale ervaring bij ons als "top" omschrijft. Daar doen we het immers voor.

Heeft u misschien nog ideeën hoe we deze top-ervaring in de toekomst kunnen behouden of zelfs overtreffen? Wij horen het graag.

5つ星のうち3の評価

They restricted my account without any reason

They restricted my account with a bet limitation without giving any reasoning. When I was losing money it was all fine, the month I earned an amount of money I was straight restricted and not to be able to play again. Funny they are... Bad policy!

PS: after my review here they contacted me and the restrictions were taken back. I can place my bets without limitations. I rate with 3 stars and we will see further...

2026年2月11日

Beste Theo,

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring met de beperking op uw account. Ik begrijp uw frustratie en het gevoel van onrechtvaardigheid, zeker wanneer dit gebeurt nadat u winsten heeft behaald.

Om deze situatie en de redenen hierachter beter te kunnen toelichten, heb ik via Trustpilot een intern verzoek gestuurd om rechtstreeks contact met u op te nemen. Zo kunnen we uw vraag verder behandelen.

goed perfect

goed perfect

Beste Marco,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw ervaring bij LeoVegas! Uw enthousiaste feedback waarderen wij enorm.

Mocht u in de toekomst nog suggesties of ideeën voor ons hebben om onze service nog verder te verbeteren, dan horen wij dat graag.

5つ星のうち5の評価

Eigenlijk zoveel meer dan andere…

Eigenlijk zoveel meer dan andere casino's. Snelle uitbetaling is beste van allen ! Alleen die 700 max, begrijp t, maar fakt

2026年2月3日

Beste Paul,

Dank u wel voor uw positieve feedback en dat u de snelle uitbetalingen als een groot pluspunt ervaart, waardoor u ons boven andere casino's plaatst.

Ik begrijp dat de limiet van €700, ondanks uw begrip hiervoor, toch een punt van overweging blijft.

5つ星のうち1の評価

Slechste casino van NL niet spelen!!!

Spellen betalen niks uit pure scam dit bet mgm zelfde verhaal oplichters!!!

Beste Etem,

Bedankt voor je duidelijke feedback. Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad. We begrijpen je frustratie volledig wanneer winsten uitblijven en je het gevoel hebt dat het spelverloop oneerlijk is. We nemen dit zeer serieus.

Ik heb via Trustpilot een intern verzoek gestuurd, zodat ik rechtstreeks contact met je kan opnemen en je feedback verder kan behandelen.

5つ星のうち5の評価

Dag ik wilde graag van rekeningnummer…

Dag ik wilde graag van rekeningnummer veranderen had contact met de support gehad van leovegas, geld gestort met mijn nieuwe rekeningnummer en gebeld voor verificatie met de klantenservice. Binnen enkele minuten geregeld en geld stond binnen enkele seconden op mijn nieuwe rekeningnummer! Super top werkt gewoon iedaal:) ondanks dat ik nog €400,- in de min sta ga ik snel weer bij jullie spelen. Groeten Niels Wisselink Doetinchem

Beste Niels,

Bedankt voor je positieve en gedetailleerde review! Fantastisch om te horen dat onze klantenservice je zo snel en efficiënt kon helpen. Een soepele service is precies waar we naar streven.

Geen winkansen

Geen winkansen

2026年2月2日

Beste Jacky,

Het spijt ons te horen dat je terugkeer bij LeoVegas niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

We willen je graag wijzen op het belang van RTP (Return to Player), een percentage dat aangeeft hoeveel inzetten over een lange periode worden terugbetaald aan spelers. Hoewel RTP geen garantie biedt voor winst op korte termijn, zorgt het voor een eerlijke spelervaring op de lange termijn.

snelle en simpele aanmelding

snelle en simpele aanmelding, echter de limieten moet je wel zelf even goed zetten

2026年2月8日

Beste Dorothe,

Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je het aanmeldproces als snel en simpel hebt ervaren. We waarderen ook je belangrijke opmerking over het instellen van de limieten; dit is inderdaad een essentiële stap voor verantwoord spelen.

Een keer maar niet meer

Ik heb nu wel een aantal online casino's gehad maar zo weinig speelplezier als bij Leovegas en betMGM (vergelijkbare site layout) heb ik bij anderen niet ervaren. Gevoelsmatig lijkt het wel of de rtp van de kasten van de kleine en grotere prijzen van het rollenspel komen, een bonusspel is bijna niet te krijgen. Dit resulteert in een saldo wat langzaam naar nul gaat met af en toe een klein of groter prijsje maar veel van de draaien geen prijs. En een bonus die niet valt. 150 op betmGM en 100 op Leovegas verspeeld met ingehouden irritatie. Ook een welkomstbonus waar je eerst 750 euro moet rondspelen met echt geld terwijl ik een limiet heb van 150 slaat nergens op. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die andere ervaringen hebben. Maar ik ga hier niet meer spelen.

2026年2月8日

Beste Klant,

Bedankt voor je uitgebreide en openhartige feedback. Het spijt ons te horen dat je spelervaring zo teleurstellend was. We begrijpen je frustratie volledig, met name als bonusvoorwaarden niet aansluiten bij je persoonlijke limieten en de spellen niet het verwachte plezier opleveren. Dat is absoluut niet de indruk die we willen achterlaten.

5つ星のうち2の評価

1/200.000 minder winst tegenover…

1/200.000 minder winst tegenover concurrent

2026年1月31日

Beste Jo,

Het spijt ons te vernemen dat uw winstresultaten achterbleven bij uw verwachtingen in vergelijking met andere aanbieders. Wij willen benadrukken dat wij opereren onder strenge licenties en gebruikmaken van een Random Number Generator. Dit garandeert dat elke spelronde 100% willekeurig is en wij geen enkele invloed hebben op de uitkomsten of winkansen.

Raadpleeg onze hulppagina voor meer details over de werking van de spellen: https://help.Leovegas.com/hc/nl

We zouden graag met u in contact willen komen om uw zorgen te kunnen behandelen.

5つ星のうち4の評価

Goede site met leuk aanbod

Het is een leuke site met een goed aanbod van gokspellen, en Leo Vegas heeft ook leuke acties voor zijn Klanten.

2026年2月6日

Beste Robert,

Wat fijn om te horen dat u onze site zo leuk vindt! We zijn erg blij dat zowel ons uitgebreide spelaanbod als de speciale acties voor onze spelers bij u in de smaak vallen. Daar doen we het immers voor.

Heeft u misschien nog ideeën voor toekomstige acties of spellen die we kunnen toevoegen? We horen graag van u.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。