Nu använt Lesslies tjänster i ett halvår och är mycket nöjd. Har många utländska leverantörsfakturor och med Lesslie har jag bra överblick över vilka fakturor som ska betalas och när samt smidigt att... もっと見る
企業が回答しました
Bättre växlingskurs och lägre avgifter. Det borde vara tillräckligt för en femma. Men dessutom automatisering av bokföringen. Fantastiskt med någon som ger storbankerna en anledning att se över sin... もっと見る
企業が回答しました
Supersmidigt att göra betalningar i utländsk valuta. Med integrationen mot Fortnox så bokförs betalningarna och även valutadifferenser på valutakonton automatiskt. Fixar de också att man betala... もっと見る
企業が回答しました
Alla företag som betalar till utlandet borde använda Lesslie! Ett väldigt trevligt gränssnitt och en mycket väl fungerande integration med vårt faktureringssystem. Men den stora vinsten för oss är att... もっと見る
Få mer valuta för pengarna med Lesslie PAY! Vår tjänst erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning för företag som hanterar utlandsbetalningar. Vi erbjuder automatiserad bokföring, bättre växelkurs med lägre valutapåslag samt avgiftsfria expressbetalningar till flera länder. Med vår förintegrerade tjänst som är kompatibel med många kända affärssystem och storbanker kan ni komma igång med Lesslie PAY och börja spara tid och pengar på bara några minuter – helt kostnadsfritt.
Biblioteksgatan 11, 111 46, Stockholm, スウェーデン
Smidigt och enkelt.
Slipper överföra till eurkonto innan betalning.
Saknar dock att det inte går att delbetala.
Delbetalningar aktiverad.
Snabbt och smidigt fixat från Lesslie.

Lesslie Technologies AB からの回答
Smidig och enkel process MEN framförallt tidseffektivt. Alltid hjälpsamma, snabba och proffsiga!

Lesslie Technologies AB からの回答
Efter ett års användning kan jag bara konstatera att Lesslie är ett seriöst företag man kan lita på för både stora och små transaktioner och som dessutom sparar oss en hel del pengar på årsbasis.

Lesslie Technologies AB からの回答
Vi har snart använt Lesslie PAY i över ett år och tjänsten tycker jag bara blir bättre och bättre med ännu fler funktioner. Stor besparing för vårt bolag i både tid och pengar genom att ha automatiserat betalflöde för våra utlandsbetalningar.

Lesslie Technologies AB からの回答
Enkelt och smidigt för att underlätta våra utlandstransaktioner och göra dem billigare. Alltid hjälpsamma och det känns mer som en partner än som någon som försöker sätta käppar i hjulen för en (vilket ibland är fallet med t ex banker).

Lesslie Technologies AB からの回答
Lesslie Pay var en aha-upplevelse för oss. Deras teknologi har verkligen förenklat vår utlandsbokföring. Vi har befriats från ineffektivitet och höga kostnader och kan nu fullt ut fokusera på vår framtid.

Lesslie Technologies AB からの回答
Som vanligt sätter Lesslie standarden för kvalitet i värdlsklass! 🌍🏆 Det är ingen match att hålla de internationella betalningarna i ordning tillammans med deras tjänster.

Lesslie Technologies AB からの回答
Toppenbra tjänst där vi sparat mycket och blir väldigt smidig hantering av utlandsfakturor.

Lesslie Technologies AB からの回答
Fantastisk tjänst på alla sätt och vis för bolag med mycket utlandsbetalningar. Vi har använt Lesslie i ett snart ett år och ser inga anledningar till att byta lösning.

Lesslie Technologies AB からの回答
Effektiv betallösning, personliga och tilllgängliga, sömlös automatisering mot bokföringssystem.

Snabb enkel inloggning
Bra support vid frågor
Flexibla lösningar som sparar tid och kapar kostnader

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。