Rask behandling. Veldig riktig pÃ¥ informasjon. Flotte resultater. Anbefaler pÃ¥ det sterkeste. Kommer til Ã¥ bestille flere tjenester ved denne klinikken ettersom det er flere dyktige leger med me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fikk bekreftelse fra leverandÞr, etter en vare-bestilling gjennom Let's deal. Dessverre inneholdt leverandÞr-bekreftelsen en feil. Tok kontakt med Kundeservice hos Let's deal, som igjen umiddelbart g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Generelt er jeg fornÞyd. Av og til funker ikke disse rabat kodene. Andre ganger er frakt alt for hÞyt og overstiger belÞpet du gir for varen. Man fÃ¥ en vare med god rabat , men sÃ¥ adm. gebyr og frakte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Letâs deal er en formidler av andre sine varer og tjenester. Letâs deal sin viktigste funksjon er Ã¥ legge til rette for at vÃ¥re brukere/medlemmer gis mulighet til Ã¥ kjÞpe sterkt rabatterte varer og tjenester fra tredjepartsleverandÞrer som Letâs deal har forhandlet med pÃ¥ brukernes vegne.
Torggata 8, 0181, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Gode varer til en ok pris p rask levering
Hilsen Rune

Let's deal ããã®åç
I couldnât use the voucher, so I contacted customer service looking for any reasonable solution, but they showed absolutely no willingness to help.
I just lost 2,000 NOK because of a deal hidden behind fine print that most people would never notice. This wasnât a product I received or a service I usedâit was just a voucher. Yet they still kept my money and gave me nothing in return.
I feel completely ripped off. Losing 2,000 NOK over a voucher because of technical terms and conditions is outrageous. This experience has destroyed any trust I had in Letâs Deal. I will never use their service again, and I will make sure to warn friends, family, and anyone else I can about what happened to me.
Absolutely unacceptable.

Let's deal ããã®åç
ADVARSEL!Nesten svindel.ForsÞkte å bestille Stockholm-Visby. Så komplisert (koder, datoer etc) at man risikerer å betale flere tusen kroner for en reise man ikke lykkes gjennomfÞre pga utrolig innviklet booking prosedyre.

Let's deal ããã®åç
Da jeg mÞtte opp til avtalt tid var dealen utgått, selv om timen var bestilt i god tid fÞr dealen utgikk.

Let's deal ããã®åç
Bestilte bilvask pÃ¥ en forholdsvis ren bil. Ble rask bedt om Ã¥ betale mer for at bilen skulle bli ordentlig ren. En godt velholdt bil med coating (ett Ã¥r gammelt) Spurte neste som kom for Ã¥ benytte sin letsdeal kupong, som ogsÃ¥ ble konfrontert med at han mÃ¥tte betale ekstra for Ã¥ fÃ¥ «ren» bil. Dette gir ett feil inntrykk og er dÃ¥rlig for tilliten til dealer man gjÞr pÃ¥ letâs deal. Burde heller stÃ¥tt innledende pris. FÞler meg lurt.

Let's deal ããã®åç
Fikk ikke det jeg betalte for. Bestilte manuell behandling + maskinen. Personell var lite hyggelig og brukte kun maskinen. Anbefaler ikke.

Let's deal ããã®åç
Jeg bestilte bilvask og polering.
Når jeg mÞtte etter avtale nektet han å gjÞre arbeidet da han mente at bilen var altfor stor.
Det er en meget vanlig Kia e-niro.
Veldig misfornÞyd med dette er jeg.....

Let's deal ããã®åç
Jeg syns det er mange bra tilbud og dette kom ogsÃ¥ akkurat nÃ¥r jeg trengte det. Veldig sÞt og stille vifte ð

Let's deal ããã®åç
Food was amazing, the service was amazing. Great place to eat, drink and great value for money.

Let's deal ããã®åç
Opplevelsen kommer for tidlig. Har ikke fÃ¥tt varene ennÃ¥.ð

Let's deal ããã®åç
Fint å prÞve «ukjente» spisesteder til en rimelig pris