Rask behandling. Veldig riktig pÃ¥ informasjon. Flotte resultater. Anbefaler pÃ¥ det sterkeste. Kommer til Ã¥ bestille flere tjenester ved denne klinikken ettersom det er flere dyktige leger med me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte bilvask pÃ¥ en forholdsvis ren bil. Ble rask bedt om Ã¥ betale mer for at bilen skulle bli ordentlig ren. En godt velholdt bil med coating (ett Ã¥r gammelt) Spurte neste som kom for Ã¥ benytte si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fikk bekreftelse fra leverandÞr, etter en vare-bestilling gjennom Let's deal. Dessverre inneholdt leverandÞr-bekreftelsen en feil. Tok kontakt med Kundeservice hos Let's deal, som igjen umiddelbart g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Generelt er jeg fornÞyd. Av og til funker ikke disse rabat kodene. Andre ganger er frakt alt for hÞyt og overstiger belÞpet du gir for varen. Man fÃ¥ en vare med god rabat , men sÃ¥ adm. gebyr og frakte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Letâs deal er en formidler av andre sine varer og tjenester. Letâs deal sin viktigste funksjon er Ã¥ legge til rette for at vÃ¥re brukere/medlemmer gis mulighet til Ã¥ kjÞpe sterkt rabatterte varer og tjenester fra tredjepartsleverandÞrer som Letâs deal har forhandlet med pÃ¥ brukernes vegne.
Torggata 8, 0181, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Meget god service. Hjelsomme med at hjelpe meg kansellere Klarna. Bruker ofte Let`s deal. Sikker og realistiskt.

Let's deal ããã®åç
Fikk ikke billetten min med engang jeg kjÞpte den.

Let's deal ããã®åç
Kinobillettene kom ikke fÞr dagen etterpå fordi de gikk tom som gjorde at jeg miste plassene jeg Þnsket på kinoen

Let's deal ããã®åç
Akilles TÞyen. Veldig god opplevelse. God service og resultat. Anbefaler Veronica 100% ð€

Let's deal ããã®åç
Veldig god opplevelse med FjelskÃ¥l pÃ¥ Fisketorget i Bergen: nydelig mat(Fish&chips)bra servise og fin lokasjonðð£ð·

Let's deal ããã®åç
Jeg bestilte 3 odeon imax kinobilletter og betalte rundt 450kr. Deretter fikk jeg bekreftelsen og kvitteringen men ingen billett kode som man bruker for å kjÞpe billetter. Jeg sjekket sÞppel e-posten flere ganger og fulgte instruksene deres for å kjÞpe billetter på odeon sin nettside, men ingenting funket. Deretter bestemte jeg meg for å kjÞpe en fjerde billett for å sjekke om det var noe galt med de tre fÞrste, men hadde ingen lykke med den. Det jeg synes ble for dumt er at, kundeservicen deres er bare tilgjengelig man-tors, så hvis det oppstår en feil så må du vente til uka etter. I tillegg kan man ikke ringe dem.

Let's deal ããã®åç
Det var fint Ã¥ fÃ¥ et godt tilbud pÃ¥ kino opplevelse med familien ð
Rabattkoden var enkel å bruke

Let's deal ããã®åç
Jeg er ganske fornÞyd med lets deal, men synes det kommer lite frem at man kun har lov å bruke dealen en gang på et sted. Opplevde og få voksenkjeft av eieren på et sted når jeg bestilte for andre gang fire måneder senere.

Let's deal ããã®åç
Veldig bra. Og er der noe som er feil er de på ballen med engang å ordner opp.

Let's deal ããã®åç
Bra kvalitet og veldig bra pris og veldig god service

Let's deal ããã®åç
Det gis god informasjon om stedet/varen/tilbudet, noe som gjÞr det lett å ta en beslutning om kjÞp eller ikke. Betalingen er også enkel.

Let's deal ããã®åç
I couldn't use the discount coupons bought from let's deal at Stavanger odean. Pls suggest how to use the 640 kroner coupons

Let's deal ããã®åç
Lett å bestille gode Dealer. Har billigere priser på diverse produkter og tjenester, veldig godt fornÞyd med det. Er det noe problemer så finer Lets Deal det

Let's deal ããã®åç
KjÞpte bilvask hos Aquashine. Sendte mail og fikk svar noen dager senere. Det fungerte fint.

Brukt Lets Deal flere ganger,godt fornÞyd ð

Let's deal ããã®åç
Letâs Deal har dessverre gitt meg en svÊrt dÃ¥rlig kundeopplevelse. Ordrebekreftelsen jeg mottok manglet den vesentlige informasjonen om at tilbudet kun gjaldt ukedager.
Jeg hadde en lang dialog med kundeservice (over 10 eâposter), men ble mÞtt med det samme standardsvaret hver gang: at vilkÃ¥rene lÃ¥ pÃ¥ en dealside jeg aldri kunne Ã¥pne uten direkte lenke. Linken i ordrebekreftelsen virket ikke, og det var heller ikke mulig Ã¥ finne informasjonen via sÞk pÃ¥ deres side.
Jeg tok saken videre til Forbrukertilsynet (kostnad: 269 kr), og fÞrst etter at saken var sendt dit fikk jeg refundert kupongene. Dette viser etter min mening at de hele tiden visste at informasjonen de ga var mangelfull, men likevel valgte å skyve ansvaret over på kunden.
Avgiften jeg betalte til Forbrukertilsynet Þnsker de ikke Ã¥ erstatte. Letâs Deal gir misvisende informasjon og tar ikke ansvar for egne feil. En skuffende og tidkrevende opplevelse.
Svar fra Letâs Deal: âDet er viktig Ã¥ lese vilkÃ¥r fÞr kjÞp.â
Dette svaret viser etter min mening at de mener det er greit å henvise til vilkår på en side som i praksis ikke var tilgjengelig for kunden, og samtidig forvente at man skal huske alle detaljer flere måneder senere.