Rask behandling. Veldig riktig pÃ¥ informasjon. Flotte resultater. Anbefaler pÃ¥ det sterkeste. Kommer til Ã¥ bestille flere tjenester ved denne klinikken ettersom det er flere dyktige leger med me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte bilvask pÃ¥ en forholdsvis ren bil. Ble rask bedt om Ã¥ betale mer for at bilen skulle bli ordentlig ren. En godt velholdt bil med coating (ett Ã¥r gammelt) Spurte neste som kom for Ã¥ benytte si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fikk bekreftelse fra leverandÞr, etter en vare-bestilling gjennom Let's deal. Dessverre inneholdt leverandÞr-bekreftelsen en feil. Tok kontakt med Kundeservice hos Let's deal, som igjen umiddelbart g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Generelt er jeg fornÞyd. Av og til funker ikke disse rabat kodene. Andre ganger er frakt alt for hÞyt og overstiger belÞpet du gir for varen. Man fÃ¥ en vare med god rabat , men sÃ¥ adm. gebyr og frakte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Letâs deal er en formidler av andre sine varer og tjenester. Letâs deal sin viktigste funksjon er Ã¥ legge til rette for at vÃ¥re brukere/medlemmer gis mulighet til Ã¥ kjÞpe sterkt rabatterte varer og tjenester fra tredjepartsleverandÞrer som Letâs deal har forhandlet med pÃ¥ brukernes vegne.
Torggata 8, 0181, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Dere har mange gode tilbud pÃ¥ steder med forskjellige profiler. Vi har aldri blitt skuffet. FÃ¥r alltid en fin opplevelse for en gunstig pris. Noen steder var erfaringen sÃ¥ god at vi har kommet tilbake - da til hÞyere prisâŠ..

Let's deal ããã®åç
Fikk varen veldig fort.veldig fornÞyd med varen

Let's deal ããã®åç
Jeg forsÞkte bestille en deal på en resturant i Oslo. Jeg Þnsket å betale med Vipps som det stod var et alternativ. Da fikk jeg kun mulighet til å betale med klarna. Måtte da laste ned Klarna. ForsÞkte å betale med Klarna, og ville betale transaksjonen omgående med Vipps . Transaksjonen ble reservert fra min konto, men dukket ikke opp hos Lets deal eller Klarna, fikk ei heller en belreftelsesmail. ForsÞkte å kontakte kundeservice på Lets deal, de er stengt på fredag og lÞrdag. Endte opp med å bestille dealen en gang til der jeg kan avvente 30 dager med å betale via Klarna, da gikk den gjennom. Håper jeg ikke blir trukket for 2 transaksjoner.

Let's deal ããã®åç
Selve Dealen var bra, men kontakten videre var dessverre ikke sÃ¥ bra. (Skyldtes visstnok sykdomð€)

Let's deal ããã®åç
Bardzo miÅe miejsce ze smacznym jedzeniem i cudownÄ
obsÅugÄ
Polecam

Let's deal ããã®åç
Liker det meste - men hvorfor kan ikke rabattkodene som er gyldige automatisk vÊre aktive? Skaler bare irritasjon hos meg når jeg «glemmer» taste inn koden som står i banneren over.

Let's deal ããã®åç
Gode tilbud på restauranter som jeg benytter meg av innimellom. Tester gjerne nye gjennom disse tilbudene

Let's deal ããã®åç
Hun som klipte meg var fantastisk og det var en liten salong så det var rolig og behagelig

Let's deal ããã®åç
Jeg gledet meg til en fotbehandling i lyse fine lokaler. Det står i dealen at jeg kan forvente en stund med luksus og pleie og en opplevelse jeg sent vil glemme.
Det var en gedigen nedtur. Et knÞtt lite rom som så skikkelig shabby ut. Udelikat og rotete. Måtte selv spÞrre om å få et håndkle å sitte på. Satt der i bare ben uten håndkle. Terapeuten var nyutdannet. Hadde bestilt med massasje og den var ekstremt puslete.
Fraråder denne dealen på det sterkeste.