Letselschade.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De heer Schikhof heeft me ongelooflijk goed geholpen in een zeer korte tijd. Zijn expertise en ervaring hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Hij heeft een veel hoger schadebedrag voor me uitgevo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het was gewoon een hele fijne ervaring alles is top verlopen en heel goed afgehandeld ben heel erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en dat ze mij meer dan voortreffelijk hebben geholpen het afgelo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス
  2. 法廷弁護士(英)
  3. 法律扶助事務所
  4. 人身傷害専門弁護士
  5. 国選弁護人事務所

当該企業による記述

Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 73

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Advokaat mr Koc prima begeleiding van letselschade.nl

Advokaat mr. koc is vanaf het begin betrokken geweest. Heeft ons gesteund met raad en advies in een ongeval zaak van mijn kleinzoon. Telefonisch en digitale ondersteuning ten top. Ondanks het vervelende voorval een positief eind door begeleiding van letselschade advokaat mr. Koc. Nogmaals onze dank!

2024年12月13日

Letselschade.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u het beste in de toekomst.

^Dhr. mr. M. Koc

Betrouwbare service

Mijn belangen werden uitstekend behartigd!

2024年12月4日

Letselschade.nl からの回答

Goed om te horen dat ik u met volle tevredenheid heb kunnen bijstaan.

ik wens u alle goeds voor in de toekomst.

^Nathalie van de Ster
Senior Letselschade Jurist

Fijne samenwerking

Snelle reactie en goed geholpen.

2024年11月20日

Letselschade.nl からの回答

Hartelijk dank voor deze vijf sterren review, mooi om te vernemen dat wij jou snel en goed geholpen hebben bij het verhalen van jouw letselschade.

^mevr. mr. J.L.E. Lesterhuis, NIVRE-re

5つ星のうち4の評価

Alles goed geregeld alles eruit gehaald…

Alles goed geregeld alles eruit gehaald wat er in zat aan schade vergoeding en een vriendelijke persoon die bij heeft bij gestaan

2024年11月25日

Letselschade.nl からの回答

Dank voor uw bericht, nogmaals alle goeds voor de toekomst!

Fijn

Snel geholpen en prettig contact gehad met de specialist. Super bedankt!

Letselschade.nl からの回答

Bedankt voor deze mooie review.
Ik wens u het allerbeste voor de toekomst.

^Harry Boshuizen
NIVRE Register-Expert Letsel
Sr. Letselschadejurist

5つ星のうち1の評価

Gebeld over letsel dat mijn zoon had opgelopen

Gebeld over letsel dat mijn minderjarige zoon had opgelopen na een aanrijding, waar de ander aansprakelijk voor was. Omdat het letsel al hersteld was werd gezegd dat er niets verhaald kon worden en ik ten tijde van het letsel had moeten bellen. Daarna heb ik een ander advocaten kantoor gebeld die er wel degelijk schadevergoeding uit gaan halen. Je kan namelijk tot 5 jaar (vanaf het 18e jaar!) schade claimen!

2024年11月7日
自発的なレビュー

Geachte mevrouw Nicolette Schilder,

Wij betreuren dat u deze ervaring heeft opgedaan. Wij proberen altijd iedereen te helpen; dus ook slachtoffers met gering letsel of letsel dat inmiddels gelukkig genezen is. Uw melding kunnen wij echter bij ons niet terugvinden op uw naam. Indien u contact met ons opneemt of uw telefoonnummer aan ons wilt doorgeven, kunnen wij dit intern uitzoeken.

Met Vriendelijk Groet,
Letselschade.nl

Geweldige begeleiding na aanrijding

Jeroen Damen heeft mij bijgestaan nadat ik in 2019 ben aangereden in het verkeer. Dit proces was emotioneel en lichamelijk zwaar, een lang proces, maar door de duidelijke en goede begeleiding van Jeroen zijn we er stap voor stap doorheen gekomen. Jeroen heeft ontzettend goed rekening gehouden met mijn gehoor-beperking, wat in een proces als deze toch een uitdaging is. Heel blij dat dit proces nu tot een einde is gekomen. Bedankt Jeroen!

2024年8月16日

Letselschade.nl からの回答

Dank voor je bericht John, fijn dat je zo tevreden bent. Ik wens je nogmaals alle goeds!

mr. Jeroen Damen, NIVRE-re

5つ星のうち4の評価

Voor mij is het meer waard als 5…

Voor mij is het meer waard als 5 sterren,in alles een top vrouw wat gaat voor klant en bedrijf,aan te raden voor iedereen.gewoon super. De

Letselschade.nl からの回答

Bedankt voor deze mooie woorden, fijn dat u tevreden bent.
Ik wens u het beste voor de toekomst.

^mevr. mr. J.L.E. Lesterhuis, NIVRE-re

Als fijn ervaren

Hele fijne en professionele samenwerking!

Letselschade.nl からの回答

Bedankt voor deze mooi review en de fijne samenwerking.
Ik wens je het allerbeste toe!

^Harry Boshuizen
NIVRE Register-Expert Letsel
Sr. Letselschadejurist

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer goed en deskundig geholpen en kan u Jurilex van harte aan bevelen.

Ik ben zeer goed en deskundig geholpen door Jurilex. Nadat ik ongeval had gehad was ik in veronderstelling dat mijn eigen verzekering mijn belangen zou behartigen . Dat was een verkeerde aanname van mij omdat ik geen rechtsbijstand verzekering heb. Daarom ben blij met de geboden hulp van Jurilex. De gevoerde gesprekken met hun letselschade specialist zijn duidelijk en komen professioneel over. Alles heeft ertoe geleidt dat de afhandeling van de schade soepel is verlopen.
Nogmaals dank

2024年10月18日
5つ星のうち5の評価

Heel professioneel en stipt.

Heel professioneel en stipt.

2024年10月28日

Beste mevrouw Sapury,

Dank voor uw vertrouwen en goede review. Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u en uw dochter het beste in de toekomst.

^Dhr. mr. M. Koc

Dhr. Vincent Visscher

Dhr. Schikhof (voor mij inmiddels Maarten) heeft mij bij de hand genomen in een moeilijke tijd. Hij heeft me de ruimte gegeven waar mogelijk en de touwtjes aangetrokken toen dat nodig was. Hele fijne open communicatie. Geen praatjes. Eerlijk verhaal. Heeft in mijn geval ook nog het maximale eruit gehaald, zeker als je dat vergelijkt met wanneer ik dit zelf zou hebben opgepakt. Rot periode achter de rug, maar mede dankzij Jurilex/ Maarten Schikhof heeft gevoelsmatig het recht toch een beetje gezegevierd.

2024年10月18日

Beste Vincent,
Ik ben blij dat jij mijn begeleiding zo positief hebt ervaren. Bedank voor de mooie recensie en alle goeds voor de toekomst!

^Maarten Schikhof
Senior letselschadejurist, NIVRE registerexpert

Super professionaliteit

Super professionaliteit, ik kreeg snel antwoord op elke e-mail. Alle problemen werden op de best mogelijke manier opgelost. Een advocaat die aan iedereen aan te bevelen is

Letselschade.nl からの回答

Dank voor uw bericht, fijn dat u zo tevreden bent.

dankbaarheid aan de heer Schikhof

Mijn dankbaarheid is groot voor de heer Schikhof van Jurilex
Hij heeft me erg goed geholpen met mijn bedrijfsongeval
alles werd goed geregeld werd regelmatig op hoogte gehouden
kan alleen zeggen zeer vakkundig en eerlijk
alles wat hij voor me gedaan heeft is meer dan ik verwacht had

Letselschade.nl からの回答

Beste Bert, het is altijd fijn als een klant tevreden is over het geleverde werk. Ik ben jou graag van dienst geweest en het ga je goed!

^Maarten Schikhof
Senior letselschadejurist, NIVRE registerexpert

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring, snelle reacties op de mail en fijn contact gehad. Heldere uitleg en laagdrempelig in het contact maken. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

Letselschade.nl からの回答

Dank voor uw bericht. Transparantie en laagdrempeligheid staan bij mij hoog in het vaandel!

Deskundig

Ik werd zeer goed geholpen en voelde me gehoord. De expertise en deskundigheid van de schadeletsel expert en van de bedrijf zijn uitstekend. Ze zijn zeer behulpzaam en attent. Al mijn vragen werden netjes beantwoord. De communicatie is optimaal en je wordt goed geïnformeerd over de zaak. Je krijgt prima advies en je wordt niet onder druk gezet om haastig een beslissing te nemen.

2024年9月18日

super bedrijf

super bedrijf.
De afgelopen 7 jaar is alles prettig verlopen en zijn we tot een mooi einde gekomen betreft de zaak!
Ik zal daarom het bedrijf aan iedereen aan raden.
Jeroen bedankt!

2024年9月2日

Letselschade.nl からの回答

Dank je Kim, fijn dat je tevreden bent. Alle goeds voor de toekomst!

Hele fijne ervaring mee

Hele fijne ervaring mee, hebben heel veel voor mij betekent, je word goed op de hoogte gehouden, mensen klinken alsof ze je echt willen helpen, je kan altijd bellen.

2024年9月4日

Letselschade.nl からの回答

Olivia dankjewel voor deze mooie woorden, ik heb je met alle plezier bijgestaan.
Ik wens je alle goeds voor in de toekomst.

^Nathalie van der Ster

Trustpilot エクスペリエンス