レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Proberen overal onderuit te komen. Premie betaal je voor Jan

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Na onderstaande review, lijkt het erop dat ik mijn geld terug ga krijgen binnen een week vandaar een ster erbij. Dit was het origineel: Ik ben een uur bezig geweest om mezelf te identificeren. Toen... もっず芋る

䌁業情報

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zeer goede service

Zeer goede service! Ik ben geholpen door Eldert van der Leij. Nadat Legalshared langer dan een half jaar bezig was met het verhalen van de schade op Allianz heeft de heer van der Leij binnen 2 weken mijn schade met positief resultaat kunnen verhalen.

2026幎4月9日
5぀星のうち2の評䟡

Ik ben een uur bezig geweest om mezelf

Ik ben een uur bezig geweest om mezelf te identificeren. Toen was het gelukt. Krijg ik de volgende dag een mail dat het toch niet gelukt is. Verder vragen ze veel te veel informatie die ze voor een simpele adviesvraag helemaal niet nodig hebben. Maar zonder die informatie geven ze geen advies. Ik heb mijn geld teruggeëist maar daar zal ik wel naar kunnen fluiten.
Aart Hopman

2026幎3月2日

Op 3 oktober heb ik hier een melding

Op 3 oktober heb ik hier een melding gedaan burenruzie. Helaas bleek het dossier bij aankomst niet voldoende om aan de slag te gaan. Ik heb direct contact opgenomen met juridische loket, maar na drie maanden heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Ik had gehoopt op een snellere oplossing. Voorlopig zou ik dit bedrijf niet aanraden nu krijg ik kifid bindende advies. Zelfs als ze niet direct "scheldwoorden" dekken, kunnen ze je helpen met: Onrechtmatige daad: Een juridische procedure starten om de overlast te laten staken. Eisen dat de overlastgever een dwangsom betaalt bij herhaling. Verhuurder aanspreken: De verhuurder onder druk zetten om zijn plicht tot goed huurderschap na te komen en de overlast aan te pakken, eventueel via een ontbindingsprocedure.

2025幎12月16日
5぀星のうち1の評䟡

Proberen overal onderuit te komen

Proberen overal onderuit te komen. Premie betaal je voor Jan
. Maken fouten in namen, doen valse beloftes en onervaren personeel, wat praat over coulance etc. Ik betaal voor een product wat niet geleverd wordt. Smoesjes door het onder een andere situatie te gooien. Kifid en tussenpersoon op de hoogte gesteld.

2025幎12月15日

Een tevreden klant

BrandMr is verwezen door CNV. Het 1e contact met een medewerkster verliep prima. Vriendelijke, behulpzame dame, correct en duidelijk in haar uitleg. Gelukkig had ik het bureau verder niet nodig. Het dosier is gesloten. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

2025幎11月4日

Betrouwbaar, scherp en menselijk

Waar er in Nederland een chronisch tekort is aan advocaten, heeft Bart Molenaar van BrandMR mij telkens fantastisch ontzorgd, zowel juridisch als als mens. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Zijn voortschrijdend inzicht is indrukwekkend en zijn voorspellingen zijn steeds overtroffen, wat zijn integriteit onderstreept. Hij beschikt over een sterk moreel kompas, een bijzondere combinatie in de advocatuur, en weet met innemende teksten alle betrokken partijen voor zich te winnen. Zijn juridische scherpte, gecombineerd met een subtiele dosis humor in de onderlinge correspondentie, zorgt ervoor dat tussentijdse ontmoediging en zorgen volledig verdampen.

In allerlei uiteenlopende situaties, waarin ik met verschillende instanties te maken had, hebben de indrukwekkende stukken van Bart telkens het verschil gemaakt. Wanneer Bart even niet beschikbaar was, werd ik scherp en kundig opgevangen door Dirk Dekker. Ook het secretariaat bestaat uit vriendelijke dames die snel schakelen, en de voorwaarden zijn volledig transparant.

BrandMR, en in het bijzonder de vestiging in Wijchen, raad ik iedereen aan, ongeacht het rechtsgebied.

2025幎10月3日

Uiterst tevreden

In een vrij gecompliceerde zaak met betrekking tot handelshuur (Roz 290) met de gemeente betrokken in vrijwaring en allerlei "deskundigen" zijn wij op voortreffelijke wijze vertegenwoordigd en bijgestaan door mr. Lisa Benjamin, Laura Bult-Zomer en Patrick Jongeling van Brandmeester.
tijdens het volledige traject met een doorlooptijd van twee jaar konden wij rekenen op hun doorgedreven juridische kennis, kunde en spitsvondigheid met als uitkomst een meer dan voortreffelijk eindvonnis.

2025幎10月21日

Zeer traag

Na de zoveelste niet nagekomen afspraak plaats ik nu deze review. Het contact met mijn contactpersoon van brandmr ervaar ik als zeer slecht en moeizaam, helaas ervaart de tegenpartij dit ook zo. Ze is al vaker afspraken niet nagekomen, beantwoord regelmatig geen mails of pas weken later. Soms beweerd ze mij gebeld te hebben terwijl ik nooit een gemiste oproep heb gehad. Ook kan ik herhaaldelijk uitleggen hoe ik het graag opgelost zie. Vanaf mijn melding in April moest ik al weken wachten voordat mijn zaak een keer in behandeling werd genomen ("wegens drukte"). Inmiddels zijn we 6 maanden verder en dus nog steeds niks opgeschoten. Ik vind het onprofessioneel en hoop dat ik ze nooit weer nodig heb.

2025幎10月17日

9 maanden lang in gevecht gelegen met PayPal

9 maanden lang in gevecht gelegen met PayPal na een hack bij hun met een valse aankoop van een Ticket bij Air morocco door iemand in Marokko, ter waarde van 4700 euro en dit bij PayPal met aangetekende brieven, 30+ emails en 10+ gesprekken, niet ongedaan kreeg, Mr. Blom hierop ingeschakeld en heeft incasso van de tafel gekregen!!

2025幎10月2日
5぀星のうち1の評䟡

Medewerker aan de telefoon was erg

Medewerker aan de telefoon was erg onvriendelijk en gehaast. Viel me meerdere malen in de reden, of gaf geen inhoudelijke reactie op mijn punten en ging door met haar eigen verhaal. Slechtste “advies” wat ik tot dusver heb gekregen. Die 30 minuten was geen €160 waard.

Edit:
De reactie hieronder van brandmeester is een uitstekend voorbeeld van de zelfingenomenheid. Sluit namelijk compleet niet aan bij mijn review en gaan lekker door met hun eigen verhaal.

2025幎9月29日

Hoi Zerosum,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met hoe we jouw zaak hebben behandeld. We hebben tijdens het contact met jou, uitgelegd waarom wij jou niet verder konden helpen. Het kan natuurlijk dat daarin nog wat onduidelijkheden naar voren zijn gekomen, begrijpelijk. Daarom zouden we nogmaals het gesprek met je willen aangaan. Mocht je daarvoor open staan, kun je ons dan mailen naar klachten@brandmr.nl.

Zeer onprofessioneel bedrijf dit

Zeer onprofessioneel bedrijf dit. Ze geven niks om je en het contact is waardeloos. Ze staan je eerst netjes te woord en uit eindelijk als je betaald heb hoor je niks meer van ze.

2025幎8月6日

BrandMR からの回答

Wat vervelend dat je niet tevreden bent. We willen graag wat meer weten om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Zou je ons kunnen mailen op klachten@brandmr.nl met de volgende gegevens:

Je naam, telefoonnummer en e-mailadres.
Je dossier- of polisnummer.
Een duidelijke omschrijving van je klacht.
Je verwachting van BrandMR.

Goede ervaring met Brand Meester

Na een motorongeval in 2021 liep ik ernstige fracturen op. Via het lidmaatschap van de vakbond CNV is mijn zaak overgedragen aan de rechtsbijstand van Brand Meester. De regeling met de tegenpartij heeft lang geduurd. Maar dat is in dit soort zaken begrijpelijk.
Dankzij de vasthoudendheid van de heer Robbert Fasting heb ik nu een zeer acceptabele vergoeding gekregen. Mijn vrouw en ik danken de heer Fasting voor zijn moeite, en hebben hem ervaren als een aimabel persoon.
Gerard Hilbers.

2025幎8月14日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer teleurstellende en onprofessionele ervaring met mijn advocaat van

Mijn ervaring met mijn advocaat van BrandMR was uiterst teleurstellend. Achteraf gezien had ik mezelf beter kunnen verdedigen. In de rechtszaal was mijn advocaat volledig nutteloos. Ze had mij vooraf verzekerd dat ze bepaalde belangrijke punten zou aanhalen, maar toen het erop aankwam, werd er niets van genoemd. Nog erger: cruciaal bewijsmateriaal dat mijn zaak had kunnen versterken, werd volledig genegeerd.

Het gevolg was dat mijn positie ernstig verzwakt werd en ik me gefrustreerd en in de steek gelaten voelde. Het was duidelijk dat ze onvoorbereid was en niet bereid om echt voor mijn belangen te vechten.

Gelukkig heb ik nu een nieuwe advocaat voor mijn hoger beroep die wél bekwaam is en zich inzet om de schade te herstellen die door BrandMR is aangericht. Ik betreur het dat ik mijn vertrouwen in dit kantoor heb gesteld en raad anderen sterk af om hier juridische bijstand te zoeken.

2025幎5月7日

BrandMR からの回答

Wat jammer dat je het gevoel hebt dat je door ons niet goed bent geholpen. Graag bespreken wij de klacht met je. Als je van deze uitnodiging gebruik wilt maken, dan kan je contact opnemen met ons klachtenbureau. Je kunt ons klachtenbureau bereiken via de mail klachten@brandmr.nl of via de telefoon 088-0188500.

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slecht bureau.. ga niet met ze in zee

Door mijn eerste letsel advokaat die blijkbaar getrouwd moet zijn met de tegenpartij, ben ik over gestapt naar brm, in eerste instantie was het prima en kreeg een leselsxhade jurist die deed wat ie moest doen. Plots op zondagmiddag krijg ik een mail met de mededeling dat mijn behandelaar weg was en kreeg ik een ander opgedrongen.. nu ruim 2 maanden verder heb ik het zelfde probleem weer.. geen enkele reactie van advocaat, geen antwoorden op mails, geen inleving of interesse in mij/dossier, telefonisch krijg je niemand te pakken alleen een medewerker die een terugbel verzoek kan inplannen en dan moetvje hopen dat je maar een reactie krijgt. Nee ben benieuwd en zie toekomst zwaar in
Ook schijnt mijn tiegewezen advocaat zelf ook een letselsxhade kantoor te hebben en dan werkzaam bij brandmeester? Snap wel waarom er geen antwoorden en reactie komt want eigenklanten gaan uiteraard eerst.. ik zou in ieder geval verder kijken want zijn genoeg andere kantoren en liefst kleiner die velemalen beter presteren.. zou zeggen zie alle revieuws hier

2025幎2月14日

BrandMR からの回答

Dank je wel voor je review! We zijn meteen aan de slag gegaan met de punten die je noemt.
In letselschadezaken duurt het helaas vaak even voordat de verzekeraar reageert. Dat is ook bij jouw zaak zo. Wij blijven jouw dossier actief onder de aandacht brengen bij de verzekeraar. Zowel telefonisch als schriftelijk.
We zijn bezig met het plannen van een huisbezoek. Daarbij komen jouw behandelaar en iemand van de verzekeraar bij je thuis. Zo kunnen we samen de volgende stappen in jouw zaak bespreken. We doen ons best om dit bezoek snel te laten plaatsvinden.
Jouw behandelaar bij BrandMR houdt je dossier goed in de gaten en probeert altijd snel te reageren op je berichten. Ze heeft je al verteld wat haar gebruikelijke reactietermijn is. Heb je met spoed een reactie nodig? Zet dan “Spoed!” in de onderwerpregel van je bericht. Dan reageren we meestal binnen één werkdag.
Heb je nog vragen of zorgen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee en zoeken samen naar een oplossing.

Zakken vullers

Ik heb bij hun een rechtsbijstands verzekering. En een paar jaar geleden heb ik hen om hulp gevraagd over iets met mijn huis. Werdt af geweEn
Nu heb ik twee keer iets bij shein bestelt en twee keer het paket niet gehad
Brand kon mij niet helpen omdat het bedrag hoger moest zijn dan 250 euro
Ik heb hun een paar keer gemaild en gezegt dat het bedrag 270 euro is en verwijzen mij naar de e-mail dat ze me niet helpen alleen een eenmalig advies
Ik had gelijk shein maar hun gingen me niet helpen tot ik een verzekering agent spraak en zij dat ik bezwaar moest maken tegen deze uit spraak
Zo gezegt zo gedaan
Ze gingen het opnieuw beoordeel
Na twee en halve maand uitslag !!!'
Ze konden me niet helpen omdat shein buiten Europa zit
Ik heb de pakketten betaald omdat verhoging op verhoging kreeg
Wand ik voelde al aan dat ze me dit keer ook niet gingen helpen totaal bedrag was 270 euro ik heb inmiddels 350 euro betaald dank zei deze geweldige verzekering zakken vullers zijn het

2025幎7月5日

Hoi Astrid,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met hoe we jouw zaak hebben behandeld. We hebben al een aantal keer contact met je gehad om uit te leggen waarom wij jou niet verder konden helpen. Het kan natuurlijk dat daarin nog wat onduidelijkheden naar voren zijn gekomen, begrijpelijk. Daarom zouden we nogmaals het gesprek met je willen aangaan. Mocht je daarvoor open staan, kun je ons dan mailen naar klachten@brandmr.nl.

Reactief en onprofessioneel

Zeer slechte ervaring, zowel met de verzekeraar (Lancyr) als met Brandmr.
Het duurde weken en een paar reminders voordat men uiteindelijk in actie kwam. Mijn case was niet zo groot dus hebben ze die waarschijnlijk aan de jongste, slechtste, minst ervaren en meest onverschillige advocaat gegeven. Hij komt zijn afspraken niet na en maakt zich er met een Jantje van Leiden vanaf.
Ik heb een klacht ingediend en die werd redelijk adequaat behandeld. Maar het is allemaal heel reactief en onprofessioneel. En totaal niet klantgericht

2025幎6月14日

BrandMR からの回答

Vervelend om te horen dat onze dienstverlening niet aan jouw verwachtingen voldeed. We zien inderdaad dat je een klacht bij ons hebt ingediend. Naar aanleiding daarvan hebben we je uitgenodigd voor een gesprek. We zouden dat gesprek graag alsnog willen voeren, zodat een passende oplossing voor je kunnen bieden.
Je kunt ons daarvoor mailen naar klachten@brandmr.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Onze zaak is heel goed aangepakt

Onze zaak is heel goed aangepakt door v/h Pals en nu dus Brandmeester.nl Duidelijke uitleg en begeleiden van het proces. Vaak wil je als particulier veel sneller, maar is vaak niet mogelijk. Wij hebben het overgelaten aan Brandmeester.nl en wel de vinger aan de pols gehouden. Onze ervaring is dan ook meer dan positief.

2025幎5月22日
5぀星のうち1の評䟡

BrandMR – pure tijd en geldverspilling

BrandMR ingeschakeld voor persoonlijk advies: Ondanks dat er van tevoren uitgebreide documenten (Op verzoek van BrandMR) zijn aangeleverd waarin alles staat omschreven... Was het al snel duidelijk dat de advocaat(en) zich niet hadden verdiept.

Het zogenoemde “advies” bestond voornamelijk uit een algemene uitleg over wetten en regels hier in Nederland – informatie dat bekend is en totaal niet aansluit op de situatie, Er werd geen maatwerk geleverd en er was geen sprake van echte betrokkenheid.

Ik verwachtte een advocaat die zich inhoudelijk zou verdiepen, met ons zou meedenken en met een concreet en toepasbaar advies zou komen.

2025幎4月17日

Beste I. de Vries,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent. We willen graag wat meer weten om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Zou je ons kunnen mailen op marketing@brandmr.nl met de volgende gegevens:

Je naam, telefoonnummer en e-mailadres.
Je dossier- of polisnummer.
Een duidelijke omschrijving van je klacht.
Je verwachting van BrandMR.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。