Letselschade.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De heer Schikhof heeft me ongelooflijk goed geholpen in een zeer korte tijd. Zijn expertise en ervaring hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Hij heeft een veel hoger schadebedrag voor me uitgevo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het was gewoon een hele fijne ervaring alles is top verlopen en heel goed afgehandeld ben heel erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en dat ze mij meer dan voortreffelijk hebben geholpen het afgelo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス
  2. 法廷弁護士(英)
  3. 法律扶助事務所
  4. 人身傷害専門弁護士
  5. 国選弁護人事務所

当該企業による記述

Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 73

レビューを書く

Buitengewoon tevreden over Dhr

Buitengewoon tevreden over Dhr. Toorians.
In eerste instantie wees ik letselschade hulp af. Op aanraden van slachtoffer hulp kwam ik terecht bij een ander letselschade bedrijf. Na ongeveer 1,5 jaar na mijn ongeluk wisselde degene die ons toen hielp van bedrijf en kregen we ineens iemand anders toegewezen waar we geen goed gevoel bij hadden. Op aanraden van een vriendin hebben we toen contact opgenomen met Dhr. Toorians.
Hier hebben we geen minuut spijt van gehad.
De gesprekken waren pittig, maar vooral helpend.
Dhr. Toorians is secuur, eerlijk en we kregen altijd snel een antwoord op onze vragen.
Dankzij Dhr. Toorians zijn deskundige begeleiding heb ik nu rust en kunnen wij het positief afsluiten.

2024年2月26日
5つ星のうち5の評価

De heer Koc was professionele hij heeft…

De heer Koc was professionele hij heeft de zaak goed afhandeld. Kort en krachtig

2024年2月13日

Beste mevrouw Palta,

Fijn dat de zaak van uw zoon op een nette manier is afgewikkeld en u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren.
Ik wens u en uw familie het allerbeste in de toekomst.
Ik ben u met genoegen van dienst geweest.

5つ星のうち5の評価

Het was een fijne ervaring

Het was een fijne ervaring, ik ben goed te woord gestaan en wist elke stap waar ik aan toe was.

2024年2月5日

Letselschade.nl からの回答

Dank u voor deze mooi review en de fijne samenwerking.

^Harry Boshuizen NIVRE Register-Expert Letsel
Senior Letselschadejurist.

Beste meneer Hartman,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat uw echtgenote goed is geholpen door Jan Willem.
Hopelijk heeft u onze hulp natuurlijk nooit meer nodig en anders weet u ons te vinden.

^Jan Willem Berg, NIVRE-re

5つ星のうち5の評価

Ik ben perfect geholpen door de de heer…

Ik ben perfect geholpen door de de heer J Damen Jurilex letselschade.
Ik ben dan ook zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn letselschade.
Goed en duidelijk contact,zeker aan te raden

Met vriendelijke Groet Rene van der wee

2024年1月17日

Letselschade.nl からの回答

Dank voor uw bericht. Fijn dat u tevreden bent. Na enig aandringen kwam de zaak toch terecht bij de verzekeraar en kwam er schot in de zaak. Ik wens u nogmaals alle goeds!

^mr. Jeroen Damen, NIVRE-re

Uitstekende afhandeling.

Schade is door de heer Schikhof perfect afgehandeld, wij zijn hier zeer tevreden over.

2024年1月24日

Letselschade.nl からの回答

Fijn dat u mijn inzet zo positief heeft ervaren. Ik ben u graag van dienst geweest!

Afhandeling letselschade

IK ben zeer tevreden over de behandeling en de afhandeling van mijn geval van letselschade door de Heer Willem Blanken van Blankenadvocaten kantoren chapeau met vriendelijke groet
Aren de Vos.

2023年12月29日

Letselschade.nl からの回答

Bedankt voor de mooie review, echter dit platform behoort niet tot de persoon en het advocatenkantoor waar u aan refereert.

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden in de hulp van…

Ik ben zeer tevreden in de hulp van mevr Barten. Zeer secuur in haar werk, goeie communicatie en snelle reacties. Je word goed op de hoogte gehouden en er word echt naar je geluisterd. Tevreden met de uitslag en met Jurilex. Ik hoop het nooit meer nodig te hebben maar is het zeker een aanrader.

2023年12月14日

Letselschade.nl からの回答

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!

^Mw. mr. W.S. Barten-Post

5つ星のうち5の評価

Buitengewoon goed geholpen door mr Asma

Buitengewoon goed geholpen door mevrouw Asma(Senior Letselschadejurist). Mevrouw Asma heeft via de email toch duidelijk
de indruk van betrokkenheid getoond en heeft zeer goede service geboden. Ze was heel geduldig in haar activiteiten en acties en was ook duidelijk in haar gemaakte afspraken met de tegenpartij. Vervolgens in goede orde de zaak afgesloten. Hartelijk dank voor de goede service.

2023年12月4日

Letselschade.nl からの回答

Bedankt voor uw review. Erg fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. Ik heb jullie graag bijgestaan en wens jullie al het goeds!
^Mevrouw mr. Kyra Asma

5つ星のうち5の評価

Een aanrader voor jong en oud.

Ik heb een zeer aangename ervaring gehad. Voelde veel betrokkenheid en dat er werd gekeken naar wat het beste was voor mij ondanks dat de tegenpartij aan alle kanten liet zien het mij moeilijk te maken ben ik heel blij geweest met Jurilex aan mijn zijde.

Ik ben als persoon zelf ook heel erg gegroeid door deze ervaringen in de periode dat Jurilex mij heeft bijgestaan en ben dan ook uit de grond van mijn hart dankbaar voor alles wat jullie voor mij hebben kunnen betekenen de afgelopen 2,5 jaar.

2023年12月4日

Letselschade.nl からの回答

Dank voor deze mooie review! Erg fijn om te lezen hoe u onze dienstverlening ervaren hebt. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking en alle goeds voor u en uw gezin voor de toekomst.

^mw. mr. V.B.J.M. Evers

Supergoed geholpen!

Na een verkeersongeval in december 2022 ben ik terecht gekomen bij Mr. Koc via Letselschade.nl. Binnen een week had ik contact via mail en telefoon. Het contact met Mr. Koc is snel, duidelijk en hij doet echt zijn best voor je!

Ook toen de klachten langer aanhielden en er dus veel tijd overheen ging, was het contact duidelijk en wist ik steeds waar ik aan toe was.

Mijn zaak is inmiddels afgerond en ik ben erg tevreden met het verloop ervan.

2023年10月17日

Letselschade.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review en vertrouwen in Jurilex. Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u het beste in toekomst.

De beste!

Hele fijne ervaring gehad met Jurilex/de behandelaar.
Proffesioneel meedenkend en meelevend! Na mijn auto ongeluk was ik heel erg aan het twijfelen om een letselschade te laten claimen maar heel blij dat ik het gedaan heb! En echt mede dankzij de behandelaar die mij erop attendeerde dat ik er recht op had en mij erin gerust stelde.

Letselschade.nl からの回答

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review, het is heel prettig om terug te lezen dat wij u op deze manier hebben kunnen helpen. Ook namens uw behandelaar wensen wij u niet alleen alvast fijne feestdagen toe maar voor de toekomst vooral veel gezondheid toe!

^Jan-Willem Berg

Afhandeling schade

Afspraken nagekomen.
Hulpvaardig m.b.t. te leveren informatie.
Adequaat en ook vriendelijk.

Geachte heer Wezenberg,

Fijn dat u zo tevreden bent over mijn dienstverlening!

Positief

Wij zijn bijgestaan door Dhr. Schikhof. Fijne man in communicatie, kwam gemaakte afspraken na en als er een keer wat langere tijd overheen ging was hij altijd bereikbaar. Begeleiding en uitleg was altijd duidelijk en helder. Dhr Schikhof is rustig en weet wat hij doet. Wij zijn super geholpen en hadden het niet beter kunnen wensen.

Beste Gertjan en Helga,
Heel erg bedankt voor de fijne recensie op mijn begeleiding in jullie zaak.
Jullie hadden zelf al een goede eerste stap gezet met de klachtprocedure tegen het ziekenhuis.
Ook fijn dat jullie het geduld konden opbrengen in het traject van de medische expertise. Het resultaat mag er zijn en komt jullie toe.
Ik ben jullie heel graag van dienst geweest en wens jullie het allerbeste!

Uitstekende service

Vanaf het allereerste contact voelde ik mij op gemak. Jan-Willem luisterde aandachtig naar mijn verhaal en zorgde ervoor dat ik serieus werd genomen. Wat mij positief verraste, was de diepgaande juridische kennis en expertise. Ze zijn goed thuis in de rondom letselschade en weten precies welke stappen er genomen moeten worden om de best mogelijke uitkomst voor mij te creëren. Het ongeluk heeft veel impact gehad en door de goede zorg heb ik het sneller kunnen verwerken. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en mijn vragen werden snel beantwoord. Kortom, mijn ervaring met Jurilex letselschade was uiterst positief!

Heel fijn

Mevrouw Asma heeft mij heel erg fijn geholpen, alles goed geregeld en mij op de hoogte gehouden zodat ik er niet teveel stress van zou ervaren.

2023年10月20日

Letselschade.nl からの回答

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw zaak. Ik heb u graag bijgestaan.
^Mevrouw mr. Kyra Asma

Uitstekend geholpen

Super goed geholpen altijd en staat altijd voor je klaar door het gehele proces

2023年10月12日

Letselschade.nl からの回答

Ik heb uw zoon met genoegen bijgestaan in dit lange proces en wens hem en uiteraard de hele familie het beste in de toekomst.

5つ星のうち5の評価

Contactpersoon heeft ons goed geholpen, hij dacht mee met ons, hij was direct en efficiënt. Goede contact ook aan de algemene nummer van Jurilex.

2023年9月21日

Letselschade.nl からの回答

Fijn om te vernemen, dat de zaak naar alle tevredenheid is afgewikkeld. Wij wensen u het beste in de toekomst.

Aanrader!

Ik ben altijd netjes, vlot en vriendelijk geholpen. En met een goed advies en resultaat de schade afgehandeld.

2023年9月21日

5つ星のうち5の評価

Alles ging zoals ik verwacht had

Alles ging zoals ik verwacht had. Enig nadeel, er wordt niet gereageerd op vragen via de mail. Telefonisch is alles goed afgehandeld.

2023年9月12日

Letselschade.nl からの回答

Bedankt voor de review. Het beste voor de toekomst.
^Harry Boshuizen
NIVRE Register-Expert Letsel