レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

na een jaar melding van microsoft dat juni wordt verwijderd office 365 was een levenslang licentie van licensia hoor je niks geen reactie kan nu weer een nieuwe kopen

5぀星のうち4の評䟡

In eerste instantie heel tevreden met mijn premium Spotify abonnement die ik via software discounter had afgesloten. Maar helaas gaf mijn account ieder keer problemen, dus was de premium weg. Tot t... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Microsoft Office 2021 Professional Plus, een niet account gebonden gekocht. Kreeg vrij snel een mailtje met de code. Na installatie blijkt de code niet te werken. 2 x een mail gestuurd maar nu na 2 w... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Product werkt als beschreven. Snelle levering, via email, van het licentie nummer. Nadat ikzelf een klein foutje had gemaakt tijdens de installatie heb ik contact genomen en heeft men direct mij v... もっず芋る

䌁業情報

1. コンピュヌタ ゜フトりェア店
  2. むンタヌネット ショップ
  3. ゜フトりェア䌁業
  4. ゜フトりェア補造販売業者

圓該䌁業による蚘述

Licensia is dé bestemming voor voordelige software en premium streaming accounts. Met een passie voor het leveren van kwaliteit tegen betaalbare prijzen, bieden we een breed scala aan producten, variërend van Windows en Office software tot streamingaccounts voor muziek en video. Onze missie is om toegang tot essentiële digitale tools en entertainment voor iedereen mogelijk te maken, zonder de bank te breken. Bij Licensia geloven we in eerlijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ontdek vandaag nog hoe Licensia jouw digitale ervaring kan verbeteren.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Geloof de zgn 5 sterren recensies niet!

oei oei, let op, dit is dus een nep bedrijf! Geen werkende klantenservice, geen KVK, mobiel nummer welke vermeld is, bestaat niet. Een tijdje wel werkende software gehad, tot je uit de software wordt gegooid, onverwacht. En dan krijg je een nieuwe inlog, en dan weer, totdat ze kennelijk op zijn, want dan reageren ze niet meer.... Legaal of niet, het werkt niet...

2025幎9月12日

Geen officiële software,

Adobe photoshop gekocht op de site. Na het installeren wordt meteen duidelijk dat het gaat om niet officiële software. Bij bijv. het gebruik van de AI functies komt een foutmelding in beeld, waarin wordt verwezen naar het kopen van een officiële licentie. Bij het sturen van een mail waarin ik uitleg dat deze versie niet volledig is, krijg ik een vage reactie terug over het verwijderen van surroundings? Vervolgens opnieuw geld terug gevraagd waarop geen reactie terug gehad.

2025幎1月3日
5぀星のうち5の評䟡

Windows 11 instal op win10 home laptop.

Het is een makkie d.m
.v. de uitleg en het stappenplan. Van af de email en het doorlopen van de aanwijzingen tijdens de installatie voortgang loopt alles gesmeerd. Helaas is de laptop niet geschikt voor Windows 11 door 2. Niet compatibele hardware. A.de grafische kaart en B.de Bios voldoen niet aan de normen van Ms. Het betreft een Acer aspire met 16gb werkgeheugen 14jaar oud. Maar niet getreurd, de poging op een Hp laptop met 8gb werkgeheugen is de installatie wel met succes verlopen---wel te verstaan dat het open zetten van het bios( TMP )een dingetje is waarbij de aandacht is vereist. De prijs verhouding tot het aanschaffen van een nieuwe laptop en de software installatie is de moeite waard geweest. Conclusie, de installatie op bijde laptops was gecrasht, pech moest ik toch een nieuwe laptop kopen. Nu heb ik nog 2laptops 1 met Windows 10 home en 1met Windows 11. Dus een win situatie. Ik ben zeker geen techneuten, wel goed lezen en de aanwijzingen goed opvolgen. Voor jullie die dit lezen succes het gaat lukken.

2024幎11月10日

Slechte ervaring

De levering van adobe licentie liet enorm lang op zich wachten, na paar dagen leek er wat gebeurt te zijn maar bleek de licentie een studentenlicentie te zijn.

Contact gehad met Adobe en nagevraagd als dit legaal was en zij benadrukte me dat dit NIET het geval was.

Ver weh blijven van deze partij, Adobe is inmiddels ingelicht

2024幎11月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス