Ik had oordopjes besteld. En die zijn ook binnen gekomen. Maar de doos heeft geen verzegeling. Dit lijkt mij niet nieuw maar gebruikt. Heb de oordopjes nu net 1 dag binnen en meteen over ge... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Goede ervaring. Als ik de andere beoordelingen lees lijkt het mij dat het gebrek aan enige basiskennis de enige oorzaak is dat er iets kan mislopen. Deze mensen raad ik aan om beroep te doen op hulp t... もっと見る
Heb Office 2021 aangeschaft en de installatieprocedure was duidelijk. Kreeg nadat ik stap 1 had gedaan (downloaden bestand) en naar stap 2 ging een foutmelding. Logisch, bestand was heel groot en nog... もっと見る
gebruikte productcode Wij ontvingen een productcode die reeds in gebruik bleek te zijn. Gemeld via mail en chat maar na aankoop is de vlotte respons plots ver te zoeken ... Alsook de vraag een fac... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Onbruikbaar product
Helaas een kat in de zak. De licentiecode die ik kreeg bleek niet te werken, deze was al in gebruik. Contact gezocht met licentiesale via de chat, hier kreeg ik geen duidelijke oplossing maar de vraag om te mailen. Bedrijf geeft aan dat ze via teamviewer mee willen kijken met de installatie. Ik lees veel berichten van mensen die dit gedaan hebben maar volgens mij is dit vooral een heel groot risico. Dit heb ik aangegeven bij het bedrijf, waarna ik geen reactie meer heb ontvangen.

licentiesale.nl からの回答
Recentelijk Windows 11 Pro en Windows…
Recentelijk Windows 11 Pro en Windows Office 2021 aangeschaft. Snel en vakkundig geholpen. Dit bedrijf maakt haar beloftes waar. Chapeau!
SNEL EN EDEQUAAT OPGELOST
Windows 10 tevergeefs gekocht werkt niet.
Windows 10 gekocht drie keer getracht te installeren pc geeft aan installeren mislukt zonder fout melding.
Avast diende ik er vanaf te halen heb ik gedaan maar nog geen resultaat kunnen boeken.
Hoop op een goede oplossing a.u.b.!

licentiesale.nl からの回答
Goedkoop en makkelijk te installeren
Goedkoop en makkelijk te installeren, SUPER!!
Aankoop gedaan bij Licentiesale. Het product wordt via de mail meteen geleverd met duidelijke instructie. De activatiecode werkt zonder problemen. Ik ben er zeker tevreden mee!!
Snel en probleemloos
Ik ben echt zeer tevreden van het…
Ik ben echt zeer tevreden van het product en ook van de services die ik heb gekregen voor het instaleren
Ik heb Office 2021 geïnstalleerd
Ik heb Office 2021 geïnstalleerd. Ben heel tevreden. Had ook online een vraag gesteld en werd erg snel geholpen. Is zeker aan te bevelen voor een goede prijs. Top
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop…
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop ben zeer goed geholpen door de mensen van dit bedrijf ik zelf ben geen bedreven computerspeciallist en ben zeer dankbaar aan de mensen van dit bedrijf voor de fantastische hulp die ik gekregen heb voor de installatie van het product en voor die prijs kan ik iedereen aanmoedigen voor dit aan te kopen
Office 2021 gekocht voor een erg mooie…
Office 2021 gekocht voor een erg mooie prijs! (34,95-10%)
Installeren was een makkie. Eerst de oude 2016 versie verwijderd waarna het snel ging.
Outlook weer geopend in de 2021 versie en alle mails e.d. werden allemaal automatisch weer terug gezet zonder dat ik moest ex- en importeren.
Nu maar hopen dat de licentiecode geldig blijft..
snelle reactie
snelle reactie, snelle download en installatie en meteen gevalideerd door microsoft
snelle deal en op dit moment werkt…
snelle deal en op dit moment werkt office naar behoren. Ik heb positieve geluiden gehoord van de helpdesk maar ik hoop ze niet nodig te zijn.
Alles verliep op rolletjes.
Alles was goed gegaan, maar een kleine opmerking...
Alles was goed gegaan. Ik heb wel een opmerking.
Er wordt een handleiding meegeleverd. Daarin staat dat men de software moet downloaden en dan de stappen moet volgen.
In mijn geval stond windows al op de PC (en dan is software opnieuw installeren niet nodig). We hebben het via de chat hierover gehad.
Ik vroeg of ik nu de PC volledig opnieuw moest gaan installeren omdat ik daar tegenop zag. Uw antwoord: "volg de handleiding!"
Ik ben het daar niet helemaal mee eens. Iedereen weet dat je bij een bestaande windows gewoon de productcode kunt ingeven bij "beveiliging en onderhoud - systeem - productcode wijzigen"
Maar voor de rest, alles was perfect in orde hoor! Ik ben blij dat ik bij jullie heb gekocht!
Als volkomen leek op PC-gebied kreeg ik…
Als volkomen leek op PC-gebied kreeg ik de installatie van Office niet op de wereld. Via Teamviewer werd ik prachtig geholpen door een vriendelijke persoon aan de andere kant van de lijn. Super service.
Ik ben niet geweldig met computers maar…
Ik ben niet geweldig met computers maar het installeren is een fluitje van een cent. Werkte prima.
Snel en goede levering
Snel en goede levering. Het activeren koste wat meer moeite maar na nogmaals verwijderen van Office 2016 geen probleem
Top service.
Office besteld en snel kunnen downloaden.
Installeren is makkelijk. Wel problemen gehad met link aanklikken in Oulook. Contact opgenomen en ben goed geholpen Het lag niet aan Outlook maar aan de instellingen van laptop. Ben echt goed geholpen
waarvoor nog mijn dank.
Service
Zelfs laat op de zaterdagavond ontving ik een reactie op een door mij gezonden mail mbt een bestelling.
Dat noem ik nog eens service.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。