Lichtunie レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Goed advies gekregen v.w.b. een vervangende LED Power Driver. De juiste alternatieve driver is aangeboden en geleverd. Deze driver hebben we geïnstalleerd en werkt goed. Kees, namens VvE Hoppenh... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, werd alleen door de vervoerder op een verkeerd adres afgeleverd, wat voor ons een zoektocht opleverde. De medewerker van Lichtunie dacht met ons mee en wist uiteindelijk te traceren w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de service die ik van Lichtunie heb ontvangen. Ik had een lamp besteld, maar achteraf bleek deze helaas veel te fel te zijn voor het doel waarvoor ik he... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Lichtunie heeft een prima assortiment en ook de bezorging was redelijk snel. Wel een opmerking bij het product, de beveiligingslamp Philips Coreline BWC110. Om die te monteren heb je een imbussleutel... もっと見る

企業情報

1. 照明専門店

当該企業による記述

Heeft je bedrijf nieuwe, duurzame verlichting nodig, bijvoorbeeld bij een renovatie? Of je nu een kleine winkel of meerdere grote kantoorpanden hebt: bij Lichtunie adviseren we je graag over de juiste ledverlichting en armaturen in jouw situatie. Vervolgens schaf je alles makkelijk aan in onze overzichtelijke webshop, waar meer dan 40 merken te vinden zijn. In ons grote assortiment is altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden, ook als je maatwerk nodig hebt. En dankzij onze ruim 40 jaar ervaring ben je zeker van deskundig advies voor jouw ledverlichting en armaturen. Wil je meer weten of lichtadvies? Neem contact op, we helpen je graag verder.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 84件

レビューを書く

2026年8月3日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de fijne review! Fijn dat de bestelling zo snel bij je was. Veel plezier ermee!

Goeie afhandeling

Goeie afhandeling. Bij de eerste levering was het product kapot. Ik heb dit gemeld. Er werd snel een vervanging toegestuurd.

2026年7月27日

Lichtunie からの回答

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Schade tijdens transport is natuurlijk erg vervelend, maar we zijn blij dat we het snel voor je recht konden zetten. Graag tot een volgende keer!

Goeie service

Ik had een grote partij lampen op voorraad besteld en kwam er na iets meer dan een jaar achter dat er een paar lampen het niet deden. Gemaild met de klantenservice en ze stuurden direct nieuwe op. Goeie service!

2026年7月31日

Lichtunie からの回答

Dank je wel voor de complimenten! We vinden een goede service na de aankoop net zo belangrijk als daarvoor, dus super om te horen dat dit zo goed is opgepakt. Graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Goede service, snelle levering,prima product.

2026年7月21日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat zowel de service, de levering als het product helemaal naar wens waren. Veel plezier met je aankoop!

TL LED

het is een goed produkt maar de verpakkking kan beter. het is een schadegevoelig produkt waarbij soms de starter is beschadigd.

2026年7月10日

Lichtunie からの回答

Dank je wel voor je eerlijke review! We zijn blij dat het product goed bevalt, maar het is natuurlijk zonde als de starter door het transport schade oploopt. We nemen je tip over de verpakking direct mee om dit beter te beschermen. Veel plezier met de TL-LED!

Alles volgens afspraak verlopen

Alles volgens afspraak verlopen. Perfecte staat geleverd.

2026年7月9日

Lichtunie からの回答

Dank je wel! We doen ons uiterste best om afspraken na te komen en spullen strak te verpakken, dus super dat dit helemaal gelukt is. Graag tot de volgende keer!

Lichtunie からの回答

Dank je wel voor de complimenten! We doen ons best om het hele proces soepel te laten verlopen, dus super om te lezen dat dit zo is ervaren. Graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Gewoon de belofte waar gemaakt om…

Gewoon de belofte waar gemaakt om binnen enkele dagen te leveren wat besteld was!

2026年7月6日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat alles netjes en op tijd bij je is aangekomen. Heel veel plezier met je bestelling!

5つ星のうち5の評価

Overzichtelijke website en een goede en…

Overzichtelijke website en een goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

2026年6月30日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat onze website prettig werkt en dat de bestelling snel is afgehandeld. Heel veel plezier met je aankoop!

Duidelijke website, super service

Duidelijke website, eenvoudig bestel proces en snelle correcte levering. Kortom zeer tevreden.

2026年7月2日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de geweldige review! Fijn om te lezen dat het bestelproces zo soepel verliep en dat alles snel en correct is geleverd. Heel veel plezier met je aankoop!

Top webwinkel

Makkelijke webwinkel, veel producten. Snelle levering, netjes en goed ingepakt. Pakket is te volgen en wordt ook op tijd geleverd door vriendelijke bezorger.

2026年6月21日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de fantastische review! Geweldig om te horen dat zowel het bestellen, het inpakken als de bezorging helemaal naar wens zijn verlopen. Heel veel plezier met je aankoop!

PL-S lampen

PL-S lampen zijn lastig te verkrijgen maar bij Lichtunie nog te kopen voor een prima prijs. Snel geleverd, blij mee.

2026年6月5日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat je de PL-S lampen bij ons hebt kunnen vinden en dat de prijs en levering naar wens waren. Heel veel plezier ermee!

Top!

Top, snelle verzending, goede communicatie

2026年6月3日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de communicatie zo prettig verliep en dat de bestelling snel bij je was. Veel plezier ermee!

5つ星のうち5の評価

Was een prima ervaring met het zoeken…

Was een prima ervaring met het zoeken op de site. Snel opgestuurd en ook netjes verpakt.
Kortom , 5 sterren !!!!

2026年6月3日

Lichtunie からの回答

Dank je wel voor de complimenten! We doen ons best om de webshop overzichtelijk te houden en alles zorgvuldig in te pakken, dus super dat dit zo goed is bevallen. Graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

prima webshop en snelle levering

prima webshop en snelle levering. Precies goed:-)

2026年5月28日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles precies naar wens is verlopen. Heel veel plezier met je aankoop!

5つ星のうち4の評価

De lamp die besteld werd had een…

De lamp die besteld werd had een gunstigere prijs dan de originele leverancier.
De levering duurde wel langer (feestdagen ertussenin).
Mogelijk dat wanneer niet binnen max. 5 dagen (volgens website) geleverd kan worden de klant wordt geinformeerd dat het langer gaat duren (met te verwachten datum): ik heb moeten bellen.

2026年5月27日

Lichtunie からの回答

Dank je wel voor de complimenten over de prijs en voor je nuttige tip! Het is inderdaad vervelend als je zelf moet bellen voor een update bij vertraging. Dit had beter gekund, dus we gaan ermee aan de slag om klanten in dit soort situaties beter op de hoogte te houden. Veel plezier met de lamp!

5つ星のうち4の評価

Snel het juiste laten bezorgen door de…

Snel het juiste laten bezorgen door de bezorgdienst. Prima de lux.

2026年5月8日

Lichtunie からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de bezorgdienst alles snel en juist heeft afgeleverd. Heel veel plezier met je bestelling!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。