レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Onze haarclips zijn geschikt voor elk haartype en zijn extra stevig. Wij hebben clips voor zowel dik als fijn haar. Wij gebruiken geen plastic materiaal voor onze clips, maar wij maken gebruik van acetaat. Dit materiaal is super sterk en heeft een mooie glans. Ook is het biologisch afbreekbaar en dus minder schadelijk voor het milieu. Met deze clips weet je zeker dat je haar goed zit!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 179ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastische service

Voor onze vakantie een strandtas gekocht bij Lila. Een beetje op het laatste moment besteld, dus een mailtje gestuurd wat de verwachte levertijd was. Kreeg een mailtje terug dat de tas met een andere verzender verstuurd zou worden zodat deze de volgende dag in huis zou zijn, dus op tijd voor onze vakantie. Wat een super service!
De tas is perfect van formaat en werkelijk prachtig qua print en kleuren! De stof is dik en heel stevig. Ontzettend blij mee, en bestel hier zeker weer een keer!

2026幎8月4日
5぀星のうち1の評䟡

Nooit ontvangen ondanks talloze mails

Op 27 mei een bestelling gedaan van 2 haarclips. 1 was de vervanging van mijn favoriete haarclip, die na iets minder dan 3 jaar brak.

Alhoewel ik dat erg jammer en zonde vond, dacht ik: ok, kan gebeuren. Ik héb hem ook veel gebruikt.

Nietsvermoedend besteld, in de 2e week van juni krijg ik een mail, met verzoek een Google review te schrijven over mijn ervaring omdat dit het bedrijf kan helpen.

Ik had alleen nog niks ontvangen... en tot op heden (10!! weken later) nog steeds niet. Hier gaat echt iets goed mis, eerst lag het aan de bezorgpartner, toen was er een clip niet op voorraad. Heb deze week mijn geld teruggevraagd- ik hoef de haarclips niet meer. Het valt te raden- geen reactie. Ik begrijp er niets van.

Superjammer, maar ik kan dit bedrijf niet aanbevelen als het niet doet wat het zegt te doen: een product dat je bestelt naar je toesturen.

2026幎8月6日

Lila Amsterdam からの回答

Hi Anouck, wat jammer om dit te lezen! Ik ga je direct even een e-mail verzenden. Liefs, Suus

Zo mega blij!!

Onderweg naar huis van de canal parade kwam ik langs de meiden van Lila en was meteen verliefd op de tassen geworden. Thuis heb ik direct op de website gekeken en meteen besteld. Mijn bestelling is vandaag binnengekomen en ik ben er zo mega blij mee. De stof voelt heerlijk aan en mijn tote is ook echt prachtig. Kan het iedereen aanraden!!

2026幎8月6日

Lila Amsterdam からの回答

Hi Annemiek, wat geweldig leuk om dit te lezen! Veel plezier ermee :) Liefs, Suus

5぀星のうち4の評䟡

Bestelling later ontvangen, met erg late update, maar wel erg leuke haarclips.

Besteld vanwege de beloofde levertijd van 1 à 2 werkdagen. De status bleef dagen op “Bevestigd” staan. Na een paar keer gemaild te hebben toch nog antwoord gekregen, maar ook langer dan de 12-48 uur vermelde tijd.

Ik begrijp dat vertraging kan voorkomen doordat Suus hiernaast nog een fulltime baan heeft, maar communiceer dit dan duidelijk. Door het uitblijven van updates heb ik de bestelling niet op tijd ontvangen voor de gelegenheid waarvoor ik deze nodig had.

Inmiddels heeft Suus de bestelling persoonlijk langs gebracht (wel 4 werkdagen later dan vermeld), en heb ik compensatie gekregen.

Verder zijn het wel erg leuke haarclips met een goede kwaliteit.

2026幎7月27日

Lila Amsterdam からの回答

Hi Femke, ik heb je net terug gemaild. Ik reageer op e-mails binnen 12-48 uur. Liefs, Suus

Opgelost

Ik heb op 24 juli een bestelling gedaan, daarna alleen een bestelbevestiging gekregen. Uiteindelijk via whatsapp contact gekregen waarna het snel geregeld was.

2026幎7月31日

Lila Amsterdam からの回答

Hoi! Wil je ons nogmaals even een whatsapp verzenden? Dan lossen we dit direct op :) Het kan zijn dat je een pre-order hebt besteld. Ik zie bij deze review geen naam. Liefs, Suus

5぀星のうち2の評䟡

Communicatie waardeloos, tas prachtig

Een ontzettend leuke tas ontvangen, helaas kwam ik er achter dat er wat pennen strepen op zaten. Dit heb ik gelijk na ontvangst gemeld en kreeg een voorstel: of terug sturen voor een nieuwe tas of 15,- van het aankoop bedrag terug krijgen. Ik koos er voor om de tas terug te sturen en het totale aankoop bedrag terug te krijgen want de communicatie ging met ongeveer 1 mailtje per dag (met geluk) vervolgens zijn we andere halve maand verder, eindelijk een retour bewijs ontvangen en nu is het alweer een week later en nog steeds m’n geld niet terug. De tassen zijn beeldig maar de communicatie helemaal waardeloos

2026幎7月30日

5 weken moeten wachten op mijn incomplete bestelling

Samen met twee vriendinnen heb ik een aantal leuke clips besteld. Na twee weken hadden we nog steeds niets ontvangen. Ik heb hierover gemaild, maar kreeg geen reactie. Een week later stuurde ik opnieuw een e-mail. Toen werd aangegeven dat ze het in orde zouden maken.
Vervolgens ontving ik een bericht van DPD dat het pakket was aangemeld, maar nog niet door hen was ontvangen. Na opnieuw een week wachten heb ik weer contact opgenomen. Toen bleek ineens dat één van de clips niet op voorraad was.
Daarna werd mijn bestelling eindelijk opgestuurd, maar wel incompleet. Uiteindelijk heb ik vijf weken moeten wachten op een onvolledige bestelling. Voor de ontbrekende clip zou ik een restitutie ontvangen. Daarnaast liep er in de tussentijd een kortingsactie, maar daar heb ik ook niets van teruggezien.
Inmiddels zijn we weer twee weken verder en heb ik nog steeds geen geld teruggekregen en ook geen aanvullende korting ontvangen. Onwijs teleurstellend en al met al 5 weken moeten wachten.

2026幎7月29日

Lila Amsterdam からの回答

Hi Emma, wil je ons even een e-mail verzenden? Dan lossen we dit op :) liefs, Suus

5぀星のうち3の評䟡

Geen product en geen geld terug

Ruim anderhalve maand geleden heb ik een bestelling geplaatst, maar deze heb ik nooit ontvangen. Inmiddels heb ik meerdere keren contact opgenomen met de verkoper, maar ik krijg slechts sporadisch een reactie.

Daarom aangegeven dat ik mijn bestelling wilde annuleren en mijn geld terug wil ontvangen. Dit zou in orde worden gemaakt, maar ook de terugbetaling laat inmiddels al weken op zich wachten.

Zeer slechte service en communicatie. Ik wacht nog steeds op mijn geld. Schandalig!

Update 30 juli: na meer dan twee maanden is het probleem eindelijk opgelost!

2026幎7月17日

Hi! Zou u ons kunnen mailen zodat we dit kunnen afhandelen? Liefs, Suus

Slechte levertijd/communicatie

Review
Sinds 1 juli wacht ik op een bestelling (verjaardagscadeau tas).
Zou tussen 6-8 juli geleverd worden volgens de website toen.
9 juli een mail gestuurd met de vraag waar bestelling bleef, aldus website binnen 24 uur antwoord. Echter nu nog niets gehoord. Op de site nog een ander mail adres gevonden die ook net nog gemaild.

Aanvulling review ; na het schrijven van de eerste review snel contact gekregen. Er zou toch 1 tas zijn en gelukkig mocht ik deze een dag later ontvangen. Ik kan nu aankomend weekend de tas cadeau geven. Mijn zusje zal daar vast heel blij mee zijn

2026幎7月1日

Lila Amsterdam からの回答

Hi Sarah, je hebt een pre-order bij ons besteld. In de titel en in de beschrijving zag je pre-order staan met de juiste verzenddatum. Fijn dat we alsnog een tas hadden in de juiste kleur en we deze hebben verzonden :) Liefs, Suus

Sylvie

Ik heb mijn tas op zondag besteld en op woensdag werd deze al geleverd. Heel mooie tas en toilettas en heel leuk verpakt ☺ kan niet wachten om ze op mijn volgende vakantie te gebruiken

2026幎7月10日

Toch nog goedgekomen

Meer dan een maand geleden (30 mei) een bestelling gedaan en nooit ontvangen. Na meermaals mailcontact te hebben gehad (welke soms beantwoord werd en soms niet), zou ze het uit gaan zoeken. Nu 1,5 maand later toch mijn bestelling nog ontvangen en ze bood haar excuses aan. Fijn opgelost dus!

2026幎7月9日
5぀星のうち4の評䟡

Fijn contact en super toffe tassen

Ik heb twee tassen besteld en ben er superblij mee!

Het enige puntje is dat ik een bestelbevestiging en verzendbericht per e-mail miste. Gelukkig kreeg ik zowel via e-mail als via een DM snel een reactie op mijn vragen. Fijne klantenservice dus! Al met al een positieve ervaring en ik zou hier zeker weer bestellen.

2026幎7月9日

Außergewöhnliche Optik!

Die Taschen sind mit viel Liebe fÃŒrs Detail verpackt bei mir innerhalb von 3 Werktagen angekommen. Insbesondere das Muster der Stoffe ist sehr außergewöhnlich! Da ich derartige Produkte mit vergleichbarem Preis bisher noch nicht gefunden habe, werde ich definitiv wieder bestellen. Der Kundenservice stand mir trotz erstmaliger Verzögerung auch sehr verstÀndnisvoll zur Antwort :)

2026幎6月29日
5぀星のうち3の評䟡

Lange levertijd, wel mooie haarclips

Begin juni drie haarclips besteld bij Lila Amsterdam. Na 1,5 maand pas ontvangen, na meerdere keren heen en weer mailen met Lila Haaraccessoires. Ze hebben het pakketje (na 2 keer niet bezorgd) uiteindelijk verstuurd met PostNL ipv DPD, en toen kwam het bij poging 3 wel aan. Ik kreeg er een extra clipje bij. Haarclips zien er goed uit, maar jammer dat de bezorging zo slecht verliep..

2026幎7月4日

Op 7 juni een pakket besteld, nooit ontvangen

Op 7 juni een pakket besteld. Sinds 8 juni staat de DPD-status op “pakket wordt voorbereid door de verzender”, wat betekent dat het nooit daadwerkelijk is verzonden. Na bijna 4 weken heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

De klantenservice heb ik meerdere keren gemaild. Soms geen reactie, en als er wel een reactie komt, wordt er beloofd dat ze het nakijken en terugkomen. Wat vervolgens niet gebeurt. Bijzonder teleurstellend, op deze manier zo ik er nooit meer iets bestellen

2026幎7月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス