レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Mijn schoonmoeder heeft op 19 juli een bestelling geplaatst. Deze zou in de week van 27 juli verzonden worden. Echter tot op heden nog niets ontvangen en er wordt ook niet gereageerd op onze berichte... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Onderweg naar huis van de canal parade kwam ik langs de meiden van Lila en was meteen verliefd op de tassen geworden. Thuis heb ik direct op de website gekeken en meteen besteld. Mijn bestelling is va... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Voor onze vakantie een strandtas gekocht bij Lila. Een beetje op het laatste moment besteld, dus een mailtje gestuurd wat de verwachte levertijd was. Kreeg een mailtje terug dat de tas met een andere... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne haarknippen qua kwaliteit en stevigheid. Leuke kleuren en printjes. Fijne contact gehad nadat 2 knippen niet op voorraad waren. Daarvoor 2 anderen mogen uitzoeken. Snelle en vriendelijke... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Onze haarclips zijn geschikt voor elk haartype en zijn extra stevig. Wij hebben clips voor zowel dik als fijn haar. Wij gebruiken geen plastic materiaal voor onze clips, maar wij maken gebruik van acetaat. Dit materiaal is super sterk en heeft een mooie glans. Ook is het biologisch afbreekbaar en dus minder schadelijk voor het milieu. Met deze clips weet je zeker dat je haar goed zit!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 181ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Reageren pas na slechte review

Bestelling 22-01 geplaatst. Reageren nergens op. Pas na slechte review kwam er actie en werd het product (na 1 maand) pas verzonden

2026幎1月22日

Lila Amsterdam からの回答

Hi Robin, dit is naar tevredenheid opgelost. De volgende keer zal het soepeler verlopen. Liefs, Suus

Niets geleverd

Ik heb inmiddels een week of 3 geleden bestelling van 80 euro geplaatst voor oa haarclips en een tas. Ik heb de bestelling niet ontvangen en krijg traag of geen antwoord op mijn mailtjes. Ik vraag me af of ik mijn bestelling nog ga ontvangen als ik ook de andere reviews lees hier....

Update: inmiddels de spullen ontvangen na ca 5 weken. Niet alles was op voorraad, daarom een aantal dingen anders gekregen dan ik had besteld. Er zijn wel ter compensatie wat extras toegevoegd. Meermaals is me gevraagd deze review te verwijderen maar ik ben niet tevreden over de gang van zaken.

2026幎2月19日

Hoi Myrthe, fijn dat het opgelost is en excuses nogmaals. Liefs, Suus

Nice Lobster

J’ai commandé un totbag lobster de chez Lila amsterdam, c’était pour faire un cadeau & mon amie était ravie du cadeau! La communication pour la livraison était fluide & j’ai pu recevoir le colis dans les temps avant l’anniversaire de mon amie. Je suis satisfaite de mon achat ! Thank you Lila Amsterdam !

2026幎2月18日

Tas nooit ontvangen

Tas nooit ontvangen. Meerdere mails gestuurd en er werd gezegd dat er een nieuwe gestuurd werd. Een jaar geleden besteld

2026幎2月14日

Lila Amsterdam からの回答

Hi Julia, wat is je order nummer? Wil je contact met ons opnemen?

5぀星のうち3の評䟡

Ik vond de prijs kwaliteitsverhouding

Ik vond de prijs kwaliteitsverhouding niet in balans.toilettas van ruim €25,=, verwacht ik toch wat betere kwaliteit.

2026幎2月7日

Lila Amsterdam からの回答

Hi Sylvia! Jammer om te horen. U bent de eerste die dit aangeeft. Ik zal contact met u opnemen en vragen wat er volgens u mist. Liefs, Suus

Vervelende ervaring.

Geruime tijd geleden heb ik een bestelling geplaatst. Helaas op de dag van vandaag, een maand later, nog niks vernomen maar wel betaald. Ik heb twee keer geprobeerd contact te zoeken met de vraag hoever de bestelling is en wat ik kan verwachten, maar helaas geen gehoor. Ik heb geen idee of ik mijn bestelling nog ga ontvangen of dat ik mijn geld terug kan krijgen.

Correctie: inmiddels heb ik contact gehad en heb ik de bestelling binnen. De clips zijn prima en van goede kwaliteit.

Lila Amsterdam からの回答

Hi Robin, wat vervelend! Ik neem direct contact met je op.

5぀星のうち4の評䟡

Het wachten waard

In eerste instantie had ik een onprettige ervaring met lila, maar de eigenaresse heeft het uiteindelijk helemaal in orde gemaakt.
Het was het wachten waard want de clip is een beauty!

2026幎1月22日
5぀星のうち2の評䟡

Bestelling na 2 weken nog niet in huis.

Bestelling na 2 weken nog niet in huis.
Ik kan de kwaliteit van de haarspelden dus nog niet beoordelen.
Geen reactie op mijn mails, behalve daarna een automatisch bericht dat het pakketje aan de verzender is overgedragen. Dat is inmiddels ook 4 dagen geleden......
Een eerdere bestelling ging vlotter, mooie speld en sjaal.

Lila Amsterdam からの回答

Hi Sabine, ik heb je een e-mail verzonden. Heb je de e-mail gekregen? Liefs, Suus

Top!

Lila Amsterdam verkoopt prachtige tassen! Ze zijn van een mooie stof (geeft in het begin wel wat af) en heerlijk groot. Echter na een paar weken gebruik ging mijn tas kapot. Het stiksel van een van de hengels liet los. Hierover contact opgenomen, en na wat heen en weer berichten, mocht ik een vervangende tas uitzoeken.
Ondanks dat het even duurde voordat alles geregeld was, is het wel super goed opgelost! Ik heb een andere tas ontvangen, en mocht uit coulance mijn andere tas houden. Ook zat er nog een superlief cadeautje bij de vervangende tas.
Na al het contact heb ik gehoord dat Suus lila naast een fulltime baan runt. Dus ze doet dit alles in haar vrije tijd. Dat is ook de reden dat het contact wat langer kan duren. Heb dus even geduld, maar uiteindelijk lost ze het allemaal keurig en perfect op!

2026幎2月8日

Hi Anouk, we hebben al contact! Liefs, Suus

Op 24/1 bestelling geplaatst en

Op 24/1 bestelling geplaatst en betaald. Op 30/1 gemaild, op 2/2 whatsapp bericht gestuurd en op 4/2 hen via instagram gecontacteerd aangezien ik nog steeds geen bericht heb ontvangen dat de bestelling verzonden zou zijn.
Uiteindelijk heb ik het pakket toch ontvagen op 13/2 met een extra haarclipje erbij.

5぀星のうち4の評䟡

Items lieten op zich wachten, maar moeite waard

Clips zijn super leuk, goede kwaliteit en blijven goed zitten. Mijn eerste bestelling ging helemaal goed en zeer tevreden. De tweede bestelling liet helaas lang op zich wachten (meer dan een half jaar) vanwege een administratieve fout. Vandaar een ster minder.

2026幎2月3日
5぀星のうち2の評䟡

Heel jammer

Heel jammer, maar de clips vallen mij tegen. De middelgrote en grote zakken beide uit mijn haar. Ik wilde een van beide retourneren, dus ik had de bestelling netjes aangemeld als retour zoals op de website staat aangegeven. Ook gelijk een retourlabel besteld via DHL naar een adres in Amsterdam, zoals ook op de website staat aangegeven. Een paar dagen later krijg ik als antwoord op mijn aanmeldmail van de retour dat de clip opgestuurd mag worden naar Den Dolder. Daar heb ik op gereageerd met de vraag welk retouradres ik moet gebruiken. En dat ik al een label had gekocht. Er is nooit een reactie gekomen, ook niet via Insta. Erg jammer. Ik heb de clip niet meer geretourneerd, maar plaats ook geen nieuwe bestelling meer.

2026幎2月2日

Lila Amsterdam からの回答

Hoi Mirna, zou jij contact met ons willen opnemen via de e-mail? Ik kan op de naam Mirna geen bestelling vinden. Je kunt de bestelling ook retourneren naar Amsterdam, dat is geen probleem. Liefs, Suus

5぀星のうち1の評䟡

Ik kreeg een verkeerd item opgestuurd

Ik kreeg een verkeerd item opgestuurd (amdere kleur dan ik had besteld). Mail gestuurd met de vraag of ik het kan omruilen naar het product dat ik wel heb besteld, maar tot op heden niets vernomen terwijl op de website staat dat ze mail binnen 1-2 werkdagen beantwoord. De sjaal is wel van goede kwaliteit en fijn.

2026幎1月23日

Lila Amsterdam からの回答

Hoi Jet, zou jij ons een e-mail willen zenden? IOf een DM op instagram? Ik kan geen e-mail vinden op de naam ''Jet'' en ik zou graag met je willen kijken naar een oplossing! Liefs, Suus

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。