Kjappe svar fra kundeservice om størrelse. Litt vanskelig å vurdere da vi begge vipper mellom M og L i både dame- og herrestørrelse. Gikk for M i herre pysjbukse, som virket litt tight. Stoffet formet... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg liker produktene veldig godt først og fremt. De er så behagelige og myke. Har brukt pyjamasene deres til datteren min siden fødsel, hun sover godt i de. Og de er fine å ha på også. Varene sendes o... もっと見る
God kvalitet, de er veldig myke, og er favorittpysjene hos ungene som får disse. (Tilbakemelding jeg får fra foreldrene.) De holder farge og fasong, til de har vokst ut av de. Så kan anbefale disse.... もっと見る
Vi har alltid vært veldig fornøyd. Med kvalitet, holdbarhet og service. Vi har 4 barn som nå er voksne og hele familien trives fremdeles i nattøyet til Lilleba. Og nå velger vi alltid Lilleba når vi s... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Behagelig nattøy, koseklær og sengetøy i de mykeste materialene du kan tenke deg.
Lilleba
当該企業による記述

- Pur hverdagsglede
- Behagelig nattøy, klær og sengetøy i de mykeste materialene du kan tenke deg. Lilleba har plagg som gjør godt, fremmer velbehag og føles gode mot huden.
連絡先
Strandsvingen 14b, 4032, Stavanger, ノルウェー
- stina@lilleba.no
- lilleba.no
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Godt produkt rask levering helt hjem
Bestillingen kom raskt i posten og fra…
Bestillingen kom raskt i posten og fra tidligere kjøp har jeg mottatt god og rask service med bytte av størrelse. Veldig fornøyd!
Litt dyrt, men gode produkter
Litt dyrt, men gode produkter. Alltid fått riktige varer og i god tid.
Raskt og effektiv leveranse
Veldig fornøyd -fikk utsatt levering…
Veldig fornøyd -fikk utsatt levering til det passet meg .
Kunne få varen fort og hente det selv
Flotte og ekstremt behagelege produkt…
Flotte og ekstremt behagelege produkt som varer. Like gode for vaksne som for barn og baby. Sengklea er det beste du kan sove i!
I tillegg er det rask og svært god kundeservice.
Anbefalar på det varmaste.
Fornøyde barn
Fornøyde barn. Har kjøpt nattdrakter annen hvert år og er veldig fornøyd med kvaliteten. Myk, deilig og delikate farger. Barna ønsker seg spesifikk nattdrakter fra Lilleba.
Hvilken opplevelse
Hvilken opplevelse, forstår ikke. Bestilt som gave, ikke åpnet. Dårlig utvalg på modeller og farger

Lilleba & Herremann からの回答
Liten på størelsen
Kan være årstiden men forsendelsen tok lang tid! Da varen kom fram var den veldig liten i størelsen!

Lilleba & Herremann からの回答
Trustpilot エクスペリエンス