レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Alltid koselige tilbakemeldinger nÃ¥r jeg har fÃ¥tt pakken, ifa en liten setning om at det er fint jeg fortsetter Ã¥ handle hos dem ol. Selvom de sikkert gjÞr det til alle, sÃ¥ fÞler jeg en positivitet hv... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De er hjelpsomme , de har alltid fine kolleksjoner inne.De viser sine varer pÃ¥ en profesjonell mÃ¥te. Jeg som mÃ¥ bruke nettbutikken er kjempefornÞyd med raskt leverte varer, helt opp til Finnmark. N... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er veldig fornÞyd med Ã¥ handle hos dere. Dere er veldig gode pÃ¥ Ã¥ vise varene pÃ¥ video og gir god informasjon om varene og det synes jeg er spesielt viktig nÃ¥r det gjelder klÊr. Dere er blide, hyg... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var i full fart innom, og fikk en fabelaktig pris pÃ¥ hÊrlig babytÞy som var pÃ¥ vei ut, og i tillegg et par fabelaktige klÊr til meg selv som jeg har lett lenge etter og ikke funnet i andre bitikke... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. ギフト ショップ
  3. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Marikken er en liten og koselig nisjebutikk pÃ¥ Birkeland – med nettbutikk for vanlige damer som vil fÞle seg vel i hverdagen 💛 Vi tilbyr dameklÊr i stÞrrelser XS–XXL (34–46), med fokus pÃ¥ komfort, passform og priser det gÃ¥r an Ã¥ leve med. KlÊr som funker til jobb, hverdag, cafétur og smÃ¥ og store anledninger. Hos oss finner du ogsÃ¥ velvÊreprodukter, smykker, vesker, gaver og en populÊr mathylle med hÃ¥ndplukkede favoritter. Vi er en jordnÊr gjeng som brenner for personlig service – bÃ¥de i fysisk butikk og pÃ¥ nett. Nettbutikken har vÊrt online siden 2013, og vi gjÞr alltid vÃ¥rt beste for at du skal fÞle deg trygg, sett og godt ivaretatt nÃ¥r du handler hos oss. Velkommen til Marikken.no – skapt for hverdagslivet 💛

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Veldig positiv opplevelse

Veldig positiv opplevelse, ikke mottatt varen enda, men god kundeservice og raskt svar på spÞrsmål med bilder av produktet sendt til meg. Kommer til å handle her igjen:)

2026幎2月26日
自発的なレビュヌ

Marikken からの回答

Tusen takk for veldig koselig tilbakemelding Camilla 💖 HÃ¥per du blir veldig fornÞyd med vesken nÃ¥r den kommer frem 🥰

Varen kom kjapt

2026幎2月9日

Marikken からの回答

Hei Marit, Takk for at du tok deg tid til Ã¥ gi oss en vurdering pÃ¥ handel hos oss. Det setter vi stor pris pÃ¥!🌞

Alt gjekk veldig fint

Alt gjekk veldig fint, absolutt ingen problem!

2026幎1月16日

Hei 💕
SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at alt gikk fint og helt problemfritt 😊
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele!

Meget bra

Det er greit å bestille og betale. Varen kommer raskt. Grei info underveis.
Man får hele tiden fÞlelsen av å bli satt pris på i kommunikasjonen med butikken.
Retur av varer fungerer også veldig greit.

2026幎1月13日

Hei Ann-Helen🌞
Tusen takk for en så fin og grundig tilbakemelding 💛
Det betyr mye for oss at du fÞler deg godt ivaretatt – bÃ¥de i bestilling, kommunikasjon og retur.

Fine og gode produkter

Fine og gode produkter, samt enestående hjelp da pakken ble levert feil av transportselskapet.

2026幎1月12日

Hei 🌞
Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! Veldig glad for at du opplevde god hjelp, selv om pakken dessverre ble levert feil underveis.

Veldig fornÞyd med varen

Veldig fornÞyd med varen, rask behandling og alt i alt en hyggelig opplevelse😁

2026幎1月16日

Marikken からの回答

Tusen takk for sÃ¥ hyggelig tilbakemelding 😍 Det gjÞr oss skikkelig glade Ã¥ hÞre at du er fornÞyd – bÃ¥de med varen og opplevelsen hos oss♥

Veldig bra

Rask levering og mega bra produkt 👍

2025幎12月29日

Marikken からの回答

Tusen takk for sÃ¥ fin tilbakemelding ❀ Godt Ã¥ hÞre at du er fornÞyd bÃ¥de med levering og produktet ☺

5぀星のうち5の評䟡

Marikken - en kvalitetsbutikk på nett

Marikken er en kvalitetsbutikk på nett med et bredt produktspekter med kvalitet og veldig rask og trivelig service. Jeg anbefaler å handle her😊

2026幎1月13日

Hei Trude,
Tusen takk for hyggelige ord ❀ SÃ¥ koselig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd. Vi setter stor pris pÃ¥ anbefalingen!🫶

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。