Tusinde tak til søde Henriette for at give mig den hyggeligste oplevelse 😍 Jeg var til scanning og kan helt klart anbefale 👍🏻 Sød personale, venlig og imødekommende 😍 Har været der et par gange... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Rigtig god oplevelse hos Lille Liv i forbindelse med scanning og NIFTY-test. Sødt og professionelt personale, trygge omgivelser samt hurtigt og grundigt svar. Kan varmt anbefales 😊
Vi har indtil videre været til to tryghedsscanninger i Lilleliv v/Hvidovre. Vi kom ind til sonografen Henriette, som var mega sød, dygtig og super god til at forklar hvad hun så og tog sig rigtig god... もっと見る
Da vi ønskede at få en tidlig kønsscanning købte vi en deal på downtown, til klinikken i København. Fin oplevelse, damen der scannede var grundig og lavede forskellige mål og fortalte om vores baby,... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vores koncept er 1. Drop in scanning: du kommer bare, med din familie. Børn er velkommen. ingen tidsbestilling. Får tryghed, vished, og samhørighed. 2. Privat scanning til en pris alle kan være med. Vi har en af Danmarks laveste pris på alle former for graviditetsscanning 3. professionalisme og empati: vi har de nyeste ultralydsmaskiner og personale som er vant til at tage sig af gravide kvinder i alle henseende. 4. Parkering: mange muligheder, nemmest på Puggaardsgade, Nykredits parkeringshus VELKOMMEN til en hyggelig og helt nyt indrettet scanningsklinik, lige midt i København, tæt på Tivoli, Glyptotek, Rådhusplads, og offentlige transportmuligheder. www.lilleliv.dk
連絡先
Gammel Køge Landevej 272, 2650, Hvidovre, デンマーク
- 36 47 10 10
- kontakt@lillekbher.dk
- lilleliv.dk
Sur sonograf, forhastet og dårlige billeder
Vi havde købt en deal med en kønsscanning hos lille liv, men var skuffede over vores besøg og ville ikke komme igen eller anbefale stedet til andre.
Vi oplevede en sonograf som var vrissen og forhastet. Billederne var få og kvaliteten dårlig (både dårligt taget og utydelige). Det levede bestemt ikke op til forventningerne og oplevelsen var ikke sammenlignelig med tryghedsscanninger vi har fået på hospitalet eller billeder vi har fået hos en konkurrerende privat klinik (Min Spire).
Vi har været på klinikken i Hvidovre 2…
Vi har været på klinikken i Hvidovre 2 gange i den her graviditet (tidlig skanning og kønsskanning), og specielt her ved kønsskanningen var en skøn oplevelse, fordi vi fik fornøjelsen af Henriette igen, som også lavede både kønsskannning og 3D skanning på os ved tidligere graviditet.
Henriette giver sig tid til at vise og forklare, som giver stor tryghed og gør det til en god oplevelse!
Sekretæren var også sød og imødekommende, da vi tjekkede ind.
Alt i alt 5 store stjerner til personalet i klinikken i Hvidovre!
Professionelt personale
Professionelt personale, venlige og søde. Altid en fornøjelse, at komme i LilleLiv.
Bedste scanningsklinik nogensinde
5 ud af 5 stjerner til denne klinik, vi var til kønsscanning, og Henriette var så god til at forklare de forskellige ting igennem hele scanningen. Og så fandt vi ud af at vi skal have os en lille pige😍
Bedste 3D😍 Fik de skønneste billeder af…
Bedste 3D😍 Fik de skønneste billeder af lillebror👶🏻💙🥰 Han var ellers en lille bandit som gemte sig men Henriette havde nogle gode fif og det lykkedes at få de fineste billeder🙏 Fantastisk oplevelse🥳
God service og venligt personale :)
Super professionelt og venligt…
Super professionelt og venligt personale! Behagelig stemning under scanningen, hvor der blev lavet nogle flotte billeder og forklaret undervejs. :)
Jeg havde en meget god oplevelse blev…
Jeg havde en meget god oplevelse blev scannet af Henriette som var mega sød og behagelig skal helt sikkert vælge lille liv igen
Henriette er rolig og behagelig
Henriette er rolig og behagelig. En god oplevelse til kønsscanning i dag.
Super sødt personale
Super sødt personale. Man bliver altid tager imod med et smil :)
Imødekommende og venligt personale
Imødekommende og venligt personale, der giver sig tid til en og meget professionelle. Har altid været glad for at komme der.
Professionelt og vendligt personale
Professionelt og vendligt personale. Kan varmt anbefales
Var til tidlig scanning
Var til tidlig scanning, super god oplevelse. Rigtig sød og behagelig dame der scannede både mig og min søster, der fik en 3D scanning. Helt sikkert køreturen fra Helsingør værd 👍🏼👍🏼
Dejlig oplevelse
De er altid super venlige, søde og professionelle hos lilleliv.
Tager sig altid god tid til scanning og spørgsmål.
Kan anbefale lilleliv
Lilleliv har drop in, hvilket var virkelig dejligt da jeg havde brug for en tryghedsscanning her og nu. Super kompetent personale, der har styr på deres fag. Jeg kan klart anbefale stedet.
God oplevelse
Lille klinik, hvor vi følte os meget velkomne. Henriette, som scannede mig, var meget kompetent. En god oplevelse 😊
rigtig god service og info første gang…
rigtig god service og info første gang vi var der. vi ser frem til 3d scanning d 31/8-23.
mvh christer
Trustpilot エクスペリエンス