Leuke boetiek , je vindt er altijd wel iets , iets voor jezelf of leuke cadeautjes. Vriendelijk en behulpzaam
レビュアーのコメントを見てみましょう
Grote keuze qua kledij, juweeltjes (oorringen enz.... ) ik vind er altijd mijn gedacht qua stijl hou van sober soms met vrolijke toets zoals wit truitje met kreeft erin verwerkt voel me goed in die s... もっと見る
Een aantal keer per jaar moet ik in Oostende zijn. Ik ga dan altijd naar Lily en élke keer vind ik daar superleuke en mega mooie kledingstukken waarmee ik weer opnieuw kan combineren! Ook het ruim... もっと見る
企業が回答しました
Vriendelijke dames die mij hartelijk welkom heetten en mij van de nodige informatie voorzagen. Ik werd er vlot geholpen. Er heerste een gezellige sfeer, er werd gelachen en gepraat. Nette winkel... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel vriendelijk verkoopster LUNA mooie propere winkel met toffe spullen en democratische prijzen!
Heel vriendelijk verkoops
Zeer teleurstellende ervaring
Ik heb op 26 februari een bestelling geplaatst bij deze winkel en heb sindsdien verschillende pogingen ondernomen om contact op te nemen. Na meerdere berichten kreeg ik uiteindelijk te horen dat er veel zieken waren, maar helaas is er sindsdien nog steeds niets gebeurd. Vandaag, 14 maart, heb ik nog steeds geen enkele update ontvangen over mijn bestelling. Dit is echt niet te accepteren. De klantenservice is traag en het lijkt alsof ze totaal geen prioriteit geven aan het afhandelen van bestellingen. Ik kan deze winkel helaas niet aanbevelen en twijfel of ik ooit weer hier zal bestellen.
Volgens de informatie op de website zou de bestelling binnen 3 tot maximaal 5 werkdagen verpakt en verzonden moeten worden. In drukkere periodes kan dit oplopen tot 7 werkdagen, maar inmiddels is het al veel langer dan dat.

Lilyoostende からの回答
Leuke collectie,goede prijs kwaliteit
Leuke collectie,goede prijs kwaliteit, supervriendelijk
Zalige winkel met zalig personeel
Topservice
Topservice!
Altijd met de breedste glimlach en niets is teveel gevraagd! Heerlijke winkel om tot rust te komen en jezelf te verwennen.
Altijd vriendelijk en ik kreeg deze…
Altijd vriendelijk en ik kreeg deze keer bij mijn aankoop ook tips hoe ik het stuk zowel ‘‘s winters als tijdens het tussenseizoen kon dragen. Altijd handig.
Perfecte en vriendelijke verkoopster…
Perfecte en vriendelijke verkoopster Melissa
Mooie collectie
Vriendelijke dames die mij hartelijk…
Ik werd er vlot geholpen.
Er heerste een gezellige sfeer, er werd gelachen en gepraat.
Nette winkel met unieke en leuke producten.
Goeie service
Vast op mijn to do lijst als ik in Oostende ben
Altijd toffe stuks, voor alle prijsklassen. Heel vriendelijk personeel. een aanrader als je in Oostende bent!
Heel vriendelijk en behulpzaam
Heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kom heel graag in Oostende (nog alleen maar in Oostende geweest). Ik belde om iets opzij te laten zetten en dit was geen probleem.
2 hele goede basisstukken passen…
2 hele goede basisstukken passen perfect en kwaliteitsvol 😀🤩
Geen minpunten voor deze vlotte…
Geen minpunten voor deze vlotte service. Geef maar 6 sterren en een extraatje voor de mooie Ensortas
Topwinkel
Super aangename winkel en personeel. Behulpzaam zonder op te dringen en geven hun eerlijke mening. Topwinkel !
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。